.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    hey, намали си подписа малко *wasntme*
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

ок ^^ ше се опитам ..

ок наспамихме яко темата с глупости ..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Immortalia
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    По принцип всякакви работи харесват, дори и, хъх, чалгарки. Но голямата част от метълите са простаци, така че какво да харесват - простотии.
    окей .. простаци .. а би ли ми казал колко метъли познаваш ..? има такива които не се къпят и т.н.. зак'во слагате всички в кюпа "смрадливи метъли" не мога да разбера .. а относно това че харесват чалгарки .. амии да .. не можете да си представите чалгар да хареса метълка нали?! защото чалгарите са неориентирани и ограничени .. но нас за разлика от тях не ни пука кой каква музика слуша .. е важно е да имаме общи теми относно музиката .. но не тва е най - важното .. познавам много тру метъли които ходят с нормални момичета ( различни от метълки) и к'во от тва .. ?! ето я разликата .. И е тъпо това,че гледате външноста .. което е чиста доза комплексарщина ..
    Мисля, че спомена относно наблюденията му...
    Не можеш да четеш ли?

Ти си изключително ограничена...

Много странно...смяташ за неправилно обощаването на хора от 'твоята' субкултура, докато съвсем свободно правиш същото с друга. (не, че е точно субкултура, но да кажем група хора с общи интереси )

Сериозно ли казваш, че не те интересува кой какво слуша?

ами да не ме интересува .. имам много ама много приятели които не са метъли но пък за сметка на това са изключително готини хора .. не аз нищо не съм казала за чалгарите .. просто има голяма част от тях които са адски ограничени,надути и ултра комплексирани .. против такива имам .. и не аз съм ограничената .. тва че не разбираш това коет имам в предвид не е мой проблем ..

Град
    Sofia
    ами да не ме интересува .. имам много ама много приятели които не са метъли но пък за сметка на това са изключително готини хора .. не аз нищо не съм казала за чалгарите .. просто има голяма част от тях които са адски ограничени,надути и ултра комплексирани .. против такива имам .. и не аз съм ограничената .. тва че не разбираш това коет имам в предвид не е мой проблем ..
    Не усещаш ли колко си противоречиш?

Как така хем нищо не казваш за чалгарите, хем са "ограничени, надути и ултра комплексирани"

Кое по-точно не разбирам, ако не е тайна?

не обеждавам се че не можеш да четеш .. моя грешка сори реших че можеш .. xDD казах и подчертавам имам против надутите комплексирани хора .. и по точно чалгарите .. защот съм се срещала с такива и са ми ултра смешни и противни .. не говоря за ВСИЧКИИ .. олеле само се повтарям .. поне малко вникни в тва което пише .. не ме интересува каква музика слушат .. ама изобщо .. въпроса е да ми е яко с тях .. музиката не определя хората .. а начина им на държание .. ако са готини и ми е кеф да излизам с тях къв е проблема .. ?!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Immortalia, от поста ти разбирам, че имаш мъжемразки уклон. Значи, май нямаш нищо против чалгарките, ама чалгарите саа "адски ограничени,надути и ултра комплексирани" и "неориентирани и ограничени". Но за сметка на това чалгарките са широкоскроени личности, които могат да ходят с метъли, но чалгар да ходи с метълка - това е невъзможно. 'Щото мъжете-чалгари са ти "ултра смешни и противни"...

Град
    Sofia
    не обеждавам се че не можеш да четеш .. моя грешка сори реших че можеш .. xDD казах и подчертавам имам против надутите комплексирани хора .. и по точно чалгарите .. защот съм се срещала с такива и са ми ултра смешни и противни .. не говоря за ВСИЧКИИ .. олеле само се повтарям .. поне малко вникни в тва което пише .. не ме интересува каква музика слушат .. ама изобщо .. въпроса е да ми е яко с тях .. музиката не определя хората .. а начина им на държание .. ако са готини и ми е кеф да излизам с тях къв е проблема .. ?!
    Аз пък се Обеждавам, че ти не можеш да пишеш...

В тоя ред на мисли: Метълите освен, че не се къпят са и неграмотни!

А ти защо смяташ, че не си комплексирана?
    По същия начин на някой може да си противна, както някои са ти противни на теб...
    И е доста вероятно да не бъде само заради музикалните предпочитания.

Между другото много добре прочетох "голяма част", но това не променя абсолютно нищо.

Следващия път не се опитвай да иронизираш или обиждаш.

охх пак не ме разбрахте .. без значение мъж жена чалгар/ка .. неправилно съм писала чалгаР .. имах на предвид че ултрасмешните са ми надутите комплексирани чалгари .. добре кажи ми че не си виждал разни момичета и момчета ... които да се имат за нещо повече от всички .. и то не само от чалгарите има такива индивиди .. има ги навсякъде и сякакви .. просто дадох пример с чалгарите .. еее изядохте ме от сякъде .. окей не ме разбираш кво искам да кажа ..се едно .. мисля да спрем по тая тема че напълнихме темата на човека с пюър шитс .. не мислиш ли край на темата .. чалгари vs метъли .. сичките са хора .. въпрос е на гледна точка и предпочитание казах го и по горе ..

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

По същия начин на някой може да си противна, както някои са ти противни на теб...

Между другото много добре прочетох "голяма част", но това не променя абсолютно нищо.

да .. така е .. могат да ме вземат за комплексирана .. окей .. и какво от това .. ?! неее не иронизирам нищо .. нито пък обиждам .. изказвам мнение по въпроса .. че има много ограничена представа за метъли .. даа и продължаваме с това че метълите не се къпят .. вие друга реплика знаете ли?? супер заучено е това .. да има метъли които не се къпят често .. но има и голяма част които са супер поддържани .. зависи какви метъли сте виждали .. не сериозно спрете с спама ..
    SPAM IST FUCKI'N KRIEG .. !!

Град
    Sofia
    охх пак не ме разбрахте .. без значение мъж жена чалгар/ка .. неправилно съм писала чалгаР .. имах на предвид че ултрасмешните са ми надутите комплексирани чалгари .. добре кажи ми че не си виждал разни момичета и момчета ... които да се имат за нещо повече от всички .. и то не само от чалгарите има такива индивиди .. има ги навсякъде и сякакви .. просто дадох пример с чалгарите .. еее изядохте ме от сякъде .. окей не ме разбираш кво искам да кажа ..се едно .. мисля да спрем по тая тема че напълнихме темата на човека с пюър шитс .. не мислиш ли край на темата .. чалгари vs метъли .. сичките са хора .. въпрос е на гледна точка и предпочитание казах го и по горе ..
    продължаваш да си противоречиш...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

да .. така е .. могат да ме вземат за комплексирана .. окей .. и какво от това .. ?! неее не иронизирам нищо .. нито пък обиждам .. изказвам мнение по въпроса .. че има много ограничена представа за метъли .. даа и продължаваме с това че метълите не се къпят .. вие друга реплика знаете ли?? супер заучено е това .. да има метъли които не се къпят често .. но има и голяма част които са супер поддържани .. зависи какви метъли сте виждали .. не сериозно спрете с спама ..
    SPAM IST FUCKI'N KRIEG .. !!
    Защо да е спам?

Дори не се усети защо го казах...ххахаххаха

На колко си между другото?

окей твой проблем .. стоп на спама ..

Град
    Ем', така е, прост съм, не разбирам. Туй чалгарите са супер прости, 'щото от много къпане се изпростява. Като си миеш косата, ти си изпарява мозъкът. И окей, имам ограничена представа. Ма к'во да ги прая, че като ги видя и ми се фукат к'во пра'йли с няк'ви орки на WOW и на Dota. О, колко неограничен и прекрасен живот!

Едит: Immortalia, ти твоите мнения, ако си ги имаш за СПАМ, моите не са.

на 17 .. не .. виждам за какво ги пишеш тия неща .. но няма и смисъл от тях .. корено различно мнение имаш .. тъй че не виждам и смисъл да продължааш да пишеш ..

е аз не ти говоря за ЛоЛ .. кво да направя че на такива метъли си попаднал .. вярно е че мн играят ЛоЛ ( гадна игра .. но някои ги кефи какво лошо има в тва ?! )

Град
    Смисълът, Immortalia, от самото начало до самия край е да не съдиш за хората по тяхната музика. Както не искаш да го правят с тебе, така би трябвало и ти с хората, слушащи чалга, но връзката някъде се губи...

А за УОУ-моу - проблемът е, че доста от тях са абсолютни no-life-ри, които нищо нищо друго не правят. То и аз сега съм минал на режим "no life", ама съм в сесия, все пак.

Град
    Sofia
    на 17 .. не .. виждам за какво ги пишеш тия неща .. но няма и смисъл от тях .. корено различно мнение имаш .. тъй че не виждам и смисъл да продължааш да пишеш ..
    Аз не те питам дали според теб има смисъл да пиша.

А кога има смисъл да пиша според теб?
    Когато сме на едно мнение?

според мен изобщо няма смисъл да спорим повече .. казах каквото мисля .. ти също .. няма да стигнем до 1 мнение .. ии така .. айде извинявам се ако съм засегнала някой с мнението си .. кой как го е приел негова работа ..

относно ЛоЛ .. да така е много са се пристрастили към тая игра .. ^^

Град
    Sofia
    според мен изобщо няма смисъл да спорим повече .. казах каквото мисля .. ти също .. няма да стигнем до 1 мнение .. ии така .. айде извинявам се ако съм засегнала някой с мнението си .. кой как го е приел негова работа ..

относно ЛоЛ .. да така е много са се пристрастили към тая игра .. ^^
    Омръзна ти да се излагаш?

ми не .. аз не се излагам .. ти се излагаш повече от мен ..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Как може да има толкова много ограничени хора ...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Sofia
    ми не .. аз не се излагам .. ти се излагаш повече от мен ..
    Сериозно?

мм да сериозно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си