.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Проблема на повечето метълки е, че са дебели, пъпчиви и миришат, а към метълизма ги е подтикнала ниската им самооценка.

Единиците изключения обаче са толкова секс, че на всеки "метъл" ще му окапят очите по тях. Дълги до кръста черни коси, надупчени уши, ЖЕНСТВЕН стил на обличане, мррр...

Какво се очаква от теб? Ами бъди от втората група и няма да имаш проблеми.

хаха е да моя стил на обличане е по женствения както ти го нарече .. но пък пак казвам не всички метълки миришат и са дебели .. има ги и такива ма повечето са ориентирани към готика и се обличат секси и женствено коет и на мен повече ми допада ..

Ти секси ли си? :Р
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Колко простотии се изписаха не е истина и все едно и също-старите изтъркани и банални неща...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

не мога да твърдя че съм секси .. но предпочитам да се обличам по женствено въпреки това че и аз като повечето съм носила тениски на кви ли не банди .. просто тва време отминава .. порастваш .. начина на мислене..обличане и сичко.. се променя ..

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Immortalia
    не мога да твърдя че съм секси .. но предпочитам да се обличам по женствено въпреки това че и аз като повечето съм носила тениски на кви ли не банди .. просто тва време отминава .. порастваш .. начина на мислене..обличане и сичко.. се променя ..
    Най-добре е другите да преценят,в повечето случаи хората се подценяват

дам това ми беше мисълта , че не аз трябва да говоря дали съм секси или не .. всъщност не се и старая да съм секси .. ^^ просто готиката като стил на обличане ми харесва много

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Имаме си нови "тру-та" във форума, които яко си вярват, а?

На метъла най-лошото нещо са метълите, доста ограничени същества и в масата си са ми неприятни за общуване. И да, обобщавам яко, защото съм се нагледал на яки метъли, които са си обикновени комплексари, но просто слушат по-яка музика от чалгарите - в душите си са същите, затова и много метъли "изчалгаряват".
    мм визираш ли някой конкретно .. ??

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Визирам теб, защото се оплете в опитите си едновременно да не категоризираш, но и същевременно да се опитваш да изкараш представителите на твоята субкултура като по-извисени от останалите.

Аз ти казвам обаче, че метълите са много прости същества, адски ограничени, повечето наистина са смръдливи и некъпани орки, а най-ужасното нещо е тоталната им липса на култура по концертите, изразяваща се в това, че се напиват като говна и пропускат групите, не знаят основните правила на погото, а и смърдят като за световно. Общо взето всичките "тру метъли" са ми леко смешни в позьорщината си, особено ако са вече минали пълнолетието си и все още се придържат единствено към конкретния стил на обличане, защото са прекалено несигурни в собствената си идентичност, за да си позволят да се обличат по какъвто и да е начин. Защото така ще изгубят одобрението на останалите от стадото, където явно отдавна не музиката е доминираща, а показността и комплексите.
    ами да .. ЗА МЕН тази субкултура е най-правилна .. не отхвърлям другите просто аз съм избрала тази .. ии не съм съгласна с голама част от това което каза.И както виждам ме взе за голямо ТРУ .. това че слушам даден стил не означава че съм тру ..!! Другото което е ,че се обличам както на мен ми харесва .. не се водя по ничий акъл.Да,по концерти се напиват и какво от това..?? всеки прави каквото поиска,не мисля че твоето мнение е критерий за това какво се прави по концерти.На никой не му пука до голяма степен от мнението на другите,прави това което за него е хубаво и правилно. И не намирам смисъл в това да ми ги казваш всички тия неща..нито се имам за нещо повече от теб или който и да било нито нищо..!

ми не аз ходя на концерти за да се кефя на музиката и да се видя с познати.. дрешките мога да си ги показвам и на други места що пък точно на концерти реши аз и по улицата си ходя с същите дрехи .. това значи ли да ходя гола за да не си показвам "яките" дрешки ??! ами различна съм от хора самозаблуждаващи се че тяхното мнение е най-правилно, най-важно и че те самите определят кой какъв е и защо подръжава на дадена субкултура/стил и т.н. сам си прави изводите кой е ограничения .. аз която нямам против никой или ти който имаш определено голям проблем с метълите ..

напротив .. ти си самозаблудения..!! о не, .. аз никога не съм ходила на концерт ( в никакъв случай ) точно за това казвам,че на никой не му пука за мнението на хора като теб.Ами да обвиних я че не може да чете , и е точно така.И не виждам какъв е проблема да се пие по време на концерт?! това беше сред най-странните неща които каза.Кажи ми какво те бърка някой си там,на някакъв концерт,че се напива..?!Гледай себе си след като ние сме такива,и такива.И мога да ти кажа,че колкото аз критикувах чалгарите ,толкова и ти критикува метълите.И не ме интересува какво мислиш за мен,и за каква ме смяташ.Аз също виждам много дразнещи неща у хората,но не е моя работа да ги критикувам ,защото така или иначе не променям нищо.

да, да мисля че подчертах,че мнението ти не ме вълнува особено

Ех... Любов, любов... На какви шутове сме готови да се правим само и само да ни забележат....
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Проблема на повечето метълки е, че са дебели, пъпчиви и миришат, а към метълизма ги е подтикнала ниската им самооценка.

Единиците изключения обаче са толкова секс, че на всеки "метъл" ще му окапят очите по тях. Дълги до кръста черни коси, надупчени уши, ЖЕНСТВЕН стил на обличане, мррр...

Е добре де, аз като си нося дънки,панталони (с много джобовее ), нормални блузи и тениски, суитчери, кецове и прочие ( които не са абсолютно всички черни), доста кльощава съм и ползвам парфюми и дезодоранти, ме прави по-малко метъл ли
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Аз забелязвам следната тенденция:
    Блекърите са най-кафевите почитатели на метъла...
    И най-големите позьори...

Какво против стила имаш? Има много хубави групи. А предпочитам хеви и траш, но все пак не е лош. То позьорите ги има от всички стилове.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Бе феновете на Токио Хотел май са по--големи позьори. Иначе мен от блека най-ме кефят Крейдъл и им

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Какво против стила имаш? Има много хубави групи. А предпочитам хеви и траш, но все пак не е лош. То позьорите ги има от всички стилове.
    Не ми харесва особено, нито като музика, нито нищо...

Какво не са ли най-големите позьори? (сред метълите поне)

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Бе феновете на Токио Хотел май са по--големи позьори. Иначе мен от блека най-ме кефят Крейдъл и им
    Крейдъл

П.П тва няям представа що го пиша
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Крейдъл

П.П тва няям представа що го пиша
    Напоследък Cradle Of Filth са станали супер комерсиални

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Безсмъртната госпожица от по-горе сигурно е твърде малка, за да си спомня първите софийски гочета. ( считай гот-метъли ) Една банда, в която мъжкото присъствие бе подплътено откъм 3-4 невзрачни, жадни за внимание гейчета, които се обличаха и гримираха повече от момичетата, които заемаха позицията на телохранители в момета, в който пънкарите или скиновете решаваха, че е крайно време да смелят от бой тая ходеща меласа от арт-говна, оставяща след себе си кофти привкус на деца с много вътрешни проблеми.
    Метълите са отвратително стадо и съществуват като субкултура само в България. Метълският идеал е равнозначен на добре-познатата ни клошария, а някои от тия индивиди за съжаление посещават хардкор и пънк концерти, където впечатляват с особените си дарби - пияни на задници, търкалящи се, смърдящи клошари, които се блъскат като говеда, което и Raybeez отбеляза, без никаква култура на пого или мош.
    Кофти тръпка пичове...
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly

Е добре де, аз като си нося дънки,панталони (с много джобовее ), нормални блузи и тениски, суитчери, кецове и прочие ( които не са абсолютно всички черни), доста кльощава съм и ползвам парфюми и дезодоранти, ме прави по-малко метъл ли
    Вероятно просто се кефиш на музиката и не се занимаваш с трю филми. Което те слага в 3та група момичета, които обаче не мога да нарека "метълки", а по-скоро "момичета, слушащи метъл".

Immortalia, булка, един приятелски съвет -- 'земи зарежи писането на окрилени пледоарии по форумите и прочети някоя друга книга. Не говоря за изтънчена класика, изпълнена със сложни персонажи и интригуваща фабула -- 'що не почнеш с Буквара?! Има места, на които нищичко не ти се разбира, освен многоточията и емотиконките. Щом смяташ, че имаш право на мнение, ще се постараеш да го представиш поне в сравнително грамотен вид. И ако имаш поне малко самоуважение, спри да обясняваш как не те е еня за ничие мнение тук, като в същото време се палиш и отговаряш на всеки следващ пост -- жалко е.
    Big A, little a, bouncing B
    The system might have got you but it won't get me!

http://lobotomyforfree.blogspot.com/

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    Не съм метълка и метъла е shit музика в ПОВЕЧЕТО срлучай за мен нооо кой метъл ще се кефи на дива чалгарка буеуееее,уеуеу???!?
    + тва не и самите фенове са същите
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

^^ не знам за каква чалгарка става въпрос, но авторката е с аватар на Pantera Май вече е почнала да се опитва да му се хареса. Дано си оправи вкуса покрай него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си