- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- какво харесват метълите
Проблема на повечето метълки е, че са дебели, пъпчиви и миришат, а към метълизма ги е подтикнала ниската им самооценка.
Единиците изключения обаче са толкова секс, че на всеки "метъл" ще му окапят очите по тях. Дълги до кръста черни коси, надупчени уши, ЖЕНСТВЕН стил на обличане, мррр...
Какво се очаква от теб? Ами бъди от втората група и няма да имаш проблеми.
Ти секси ли си? :Р
Audio ergo sum
Колко простотии се изписаха не е истина и все едно и също-старите изтъркани и банални неща...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Най-добре е другите да преценят,в повечето случаи хората се подценяватПървоначално написано от Immortalia
![]()
ами да .. ЗА МЕН тази субкултура е най-правилна .. не отхвърлям другите просто аз съм избрала тази .. ии не съм съгласна с голама част от това което каза.И както виждам ме взе за голямо ТРУ .. това че слушам даден стил не означава че съм тру ..!! Другото което е ,че се обличам както на мен ми харесва .. не се водя по ничий акъл.Да,по концерти се напиват и какво от това..?? всеки прави каквото поиска,не мисля че твоето мнение е критерий за това какво се прави по концерти.На никой не му пука до голяма степен от мнението на другите,прави това което за него е хубаво и правилно. И не намирам смисъл в това да ми ги казваш всички тия неща..нито се имам за нещо повече от теб или който и да било нито нищо..!Първоначално написано от Raybeez
ми не аз ходя на концерти за да се кефя на музиката и да се видя с познати..дрешките мога да си ги показвам и на други места що пък точно на концерти реши
аз и по улицата си ходя с същите дрехи .. това значи ли да ходя гола за да не си показвам "яките" дрешки ??! ами различна съм от хора самозаблуждаващи се че тяхното мнение е най-правилно, най-важно и че те самите определят кой какъв е и защо подръжава на дадена субкултура/стил и т.н. сам си прави изводите кой е ограничения .. аз която нямам против никой или ти който имаш определено голям проблем с метълите ..
![]()
напротив .. ти си самозаблудения..!! о не, .. аз никога не съм ходила на концерт ( в никакъв случай) точно за това казвам,че на никой не му пука за мнението на хора като теб.Ами да обвиних я че не може да чете , и е точно така.И не виждам какъв е проблема да се пие по време на концерт?!
това беше сред най-странните неща които каза.Кажи ми какво те бърка някой си там,на някакъв концерт,че се напива..?!Гледай себе си след като ние сме такива,и такива.И мога да ти кажа,че колкото аз критикувах чалгарите ,толкова и ти критикува метълите.И не ме интересува какво мислиш за мен,и за каква ме смяташ.Аз също виждам много дразнещи неща у хората,но не е моя работа да ги критикувам ,защото така или иначе не променям нищо.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех... Любов, любов... На какви шутове сме готови да се правим само и само да ни забележат....
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Е добре де, аз като си нося дънки,панталони (с много джобовееПървоначално написано от PainMonopoly
), нормални блузи и тениски, суитчери, кецове и прочие ( които не са абсолютно всички черни), доста кльощава съм и ползвам парфюми и дезодоранти, ме прави по-малко метъл ли
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз забелязвам следната тенденция:
Блекърите са най-кафевите почитатели на метъла...![]()
И най-големите позьори...![]()
Какво против стила имаш? Има много хубави групи. А предпочитам хеви и траш, но все пак не е лош. То позьорите ги има от всички стилове.
Бе феновете на Токио Хотел май са по--големи позьори.Иначе мен от блека най-ме кефят Крейдъл и им
Не ми харесва особено, нито като музика, нито нищо...Първоначално написано от DesireToFire
Какво не са ли най-големите позьори?(сред метълите поне)
![]()
КрейдълПървоначално написано от Mooo6no
![]()
П.П тва няям представа що го пиша![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Напоследък Cradle Of Filth са станали супер комерсиалниПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Безсмъртната госпожица от по-горе сигурно е твърде малка, за да си спомня първите софийски гочета. ( считай гот-метъли ) Една банда, в която мъжкото присъствие бе подплътено откъм 3-4 невзрачни, жадни за внимание гейчета, които се обличаха и гримираха повече от момичетата, които заемаха позицията на телохранители в момета, в който пънкарите или скиновете решаваха, че е крайно време да смелят от бой тая ходеща меласа от арт-говна, оставяща след себе си кофти привкус на деца с много вътрешни проблеми.
Метълите са отвратително стадо и съществуват като субкултура само в България. Метълският идеал е равнозначен на добре-познатата ни клошария, а някои от тия индивиди за съжаление посещават хардкор и пънк концерти, където впечатляват с особените си дарби - пияни на задници, търкалящи се, смърдящи клошари, които се блъскат като говеда, което и Raybeez отбеляза, без никаква култура на пого или мош.
Кофти тръпка пичове...
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Вероятно просто се кефиш на музиката и не се занимаваш с трю филми.Първоначално написано от DesireToFire
Което те слага в 3та група момичета, които обаче не мога да нарека "метълки", а по-скоро "момичета, слушащи метъл".
Immortalia, булка, един приятелски съвет -- 'земи зарежи писането на окрилени пледоарии по форумите и прочети някоя друга книга. Не говоря за изтънчена класика, изпълнена със сложни персонажи и интригуваща фабула -- 'що не почнеш с Буквара?! Има места, на които нищичко не ти се разбира, освен многоточията и емотиконките. Щом смяташ, че имаш право на мнение, ще се постараеш да го представиш поне в сравнително грамотен вид. И ако имаш поне малко самоуважение, спри да обясняваш как не те е еня за ничие мнение тук, като в същото време се палиш и отговаряш на всеки следващ пост -- жалко е.
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
+ тва не и самите фенове са същитеПървоначално написано от balon4eeeee
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
^^ не знам за каква чалгарка става въпрос, но авторката е с аватар на PanteraМай вече е почнала да се опитва да му се хареса. Дано си оправи вкуса покрай него
![]()