- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ура!!Ура!!Ура!!
От 23.11.2009г. учениците от западните райони на България(по Черноморието) ако не отидат на училище,няма да имат неизвинено!!!-Заради грипа(по-лесно се хваща ако е по-влажен климата) и за да се предпазите от него може да не ходите![]()
Първоначално написано от welwet
![]()
![]()
![]()
![]()
То и при нас се чуват слухове,че ако не отидем в понеделник на даскало повече от 30% грипната се удължава ама.. вървай ти на простотии![]()
Първоначално написано от LittleDude
Ами кво ще правят в северозападна България (Сандански, Благоевград, Разлог)
ЗАСТРЕЛЯ МЕ !!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
НА ИЗТОК, БЕ !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
не знаех, че Черно море е на запад
ама все пак те разбрах
и тва, ако е истина ше е много добре![]()
Coco Chanel <3
Ейй кога Черно море отиде на запад![]()
Според мен не е истина
на тебе обаче сериозно ти тряа няколко часа по география.Първоначално написано от welwet
И аз съм от черноморието и последно време по скайп получавам десетки съобщения като това:
[19.10.2009 19:29:18] vesko kanev: До всички ученици, утре никой да не ходи на 1-ви час в своето училище, ако повече от 30% отсъсват ще ни пуснат още 1 седмица грипна. Разпращай това на всичките си абонати , освен ако не си ЗУБАР
![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Абе аз го копирах това..(не съм го писала) и не съм забелязала грешкатаПървоначално написано от December
всички в Южна България (по поречието на р. Дунав)![]()
+1Първоначално написано от g0sheto94
![]()
Душицо, куха си, ама чак дрънчиш. Прасешкия грип тотално ти е изпразнил кофата, та чак компаса ти е объркал. Иди гръмни госпожата по география, после мама и тати и на финала се затвори вкъщи да не плашиш околните със замечателни познания.![]()
+1Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."