.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 237
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    сигурно 10% да пишат на кирилица... опитват се, горките, да пишат на кирилица като ме видят, че аз пиша... ама си продължават на латиница...

Мега фен Аватара на iiordanova
    В скайп почти винаги пиша на латиница и аз , и мой приятели.
    Във форумите пиша на фонетика , винаги. Гледам да спазвам правилата. ((:

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    75%
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Аз пиша вече от няколко години на кирилица ! Научих се от форумчетата и така свикнах че навсякъде и почти всичко пиша на кирилица. Така ми харесва и ми е супер лесно даже и в скайп (Работя с програмата Flextype и за по малко от секунца пускам латиницата за някоя емотиконка. От мойте познати и приятели почти никой не пиша на кирилица даже все по-често ми се случва да ми искат нещо написано на кирилица и да го копират някъде (мързеливци) и за това ги определям на 2% към 98% в полза на латиницата за жалост !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    98% аз навсякъде пиша на кирилица
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от terezita97
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    В скайп, почти всички пишат на латиница. И аз..
    На фонетика пиша също бързо, но латиницата ми е навик в скайп-а и ако почна да пиша на български, бъркам буквите, а и почти всички емотиконки си ги пиша, не ги избирам от шаблона и така.
    По форумите винаги си пиша на български и гледам да спазвам правопис, доколкото грамотността ми позволява.. ;д
    +1 Все едно аз съм го казала!

+1!Всичките ми приятели пишат на латиница в скайп, но има една, която бааааавничко пише в скайп на Български.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

В интерес на истината доста голям брой от приятелите ми пишат на кирилица,включително и аз =D> .Мисля,че е много по-разбираемо и лесно.Е,понякога се случва да превключа на латиница,но това става много рядко.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Thefrostless
    98% пишат на латински ..... то и за това като почнат на кирица имат на ред по 10 грешки 8==D

99%. Аз пък обичам да пиша на Български, някак по-добре, подредено, ясно ми изглежда отколкото на латиница.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Голям фен
    Само аз пиша на кирилица ... Даже ми се очудват ; ) ! Всички да ги наречем "онлайн-познати" пишат на кирилица, но не познавам някой от личните ми познати, който да пише на кирилица също. Така, че ...

100%

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    99%
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Повече от фен
    95 ;d

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    кирилица над всичко !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    90% а пък аз си пиша както ми дойде...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    някъде, където няма земетресения
    Аз пък си пиша на български, по лесно ми е. Не ми трябва да мисля как да транслирам ю/я/й и тем подобни..... Само като ще пиша емотиконки трябва да смена езика, ама това е на 2 бутона разстояние.

Иначе повечето ми абонати пишат на латиница, не ми пречи особено.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Около 70% (нямам много приятели, личи си XD)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии имам 3-ма приятели в скайп (и то все съфорумници ),които винаги пишат на кирилица.А аз самата в скайп пиша,както ми падне - понякога на латиница,понякога на кирилица.Най-често ако пиша на кирилица в скайп,то значи съм нервна.За сметка на това във Фейсбук си пиша само на български.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

99%
    Аз пиша на латиница за по-бързо,но не ми пречи и на кирилица да пиша.Това става въпрос за скайп.Зависи от дали бързам за някъде.Мога и на кирилица да пиша бързо,но не чак толкова.Може би само 1 съученик пише само на кирилица.

Всички без 1... Е и аз понякога пиша на български .. ама рядкo

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    99%
    Аз пиша както ми дойде - кирилица, латиница...

Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Аз пък си пиша на български, по лесно ми е. Не ми трябва да мисля как да транслирам ю/я/й и тем подобни..... Само като ще пиша емотиконки трябва да смена езика, ама това е на 2 бутона разстояние.

Иначе повечето ми абонати пишат на латиница, не ми пречи особено.
    +1
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на Concussion
    Почти всички не само че пишат на латиница, но и по някакъв много дразнещ и лигав начин. Повтарят някои определени букви, а "v"-то го заместват с "w", 'щото така са готЕни.. ...

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    аз почти само в скайп пиша на английски, а във форуми, фейсбук и др. такива пиша на кирилица...
    А Concussion и аз замествам v с w защото на фонетиката са така ама не съм се замисляла че на някого може да му се стори лигаво...

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от cool4eto0
    аз почти само в скайп пиша на английски, а във форуми, фейсбук и др. такива пиша на кирилица...
    А Concussion и аз замествам v с w защото на фонетиката са така ама не съм се замисляла че на някого може да му се стори лигаво...
    Нее, ако си свикнал заради фонетиката - да, но познатите ми го правят нарочно и целенасочено, 'щото сега май така е модерно.

Град
    Враца
    75%
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си