- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко % от приятелите ви пишат на латиница??
сигурно 10% да пишат на кирилица... опитват се, горките, да пишат на кирилица като ме видят, че аз пиша... ама си продължават на латиница...
В скайп почти винаги пиша на латиница и аз , и мой приятели.
Във форумите пиша на фонетика , винаги. Гледам да спазвам правилата. ((:
75%
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аз пиша вече от няколко години на кирилица ! Научих се от форумчетата и така свикнах че навсякъде и почти всичко пиша на кирилица. Така ми харесва и ми е супер лесно даже и в скайп (Работя с програмата Flextype и за по малко от секунца пускам латиницата за някоя емотиконка. От мойте познати и приятели почти никой не пиша на кирилица даже все по-често ми се случва да ми искат нещо написано на кирилица и да го копират някъде (мързеливци) и за това ги определям на 2% към 98% в полза на латиницата за жалост !![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
98%аз навсякъде пиша на кирилица
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от terezita97
+1!Всичките ми приятели пишат на латиница в скайп, но има една, която бааааавничко пише в скайп на Български.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В интерес на истината доста голям брой от приятелите ми пишат на кирилица,включително и аз =D> .Мисля,че е много по-разбираемо и лесно.Е,понякога се случва да превключа на латиница,но това става много рядко.
99%. Аз пък обичам да пиша на Български, някак по-добре, подредено, ясно ми изглежда отколкото на латиница.
The Devil Fucks like God makes Love.
Само аз пиша на кирилица ... Даже ми се очудват ; ) ! Всички да ги наречем "онлайн-познати" пишат на кирилица, но не познавам някой от личните ми познати, който да пише на кирилица също. Така, че ...
100%
99%
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
95 ;d
кирилица над всичко !![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
90% а пък аз си пиша както ми дойде...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз пък си пиша на български, по лесно ми е. Не ми трябва да мисля как да транслирам ю/я/й и тем подобни.....Само като ще пиша емотиконки трябва да смена езика, ама това е на 2 бутона разстояние.
Иначе повечето ми абонати пишат на латиница, не ми пречи особено.![]()
Миии имам 3-ма приятели в скайп (и то все съфорумници),които винаги пишат на кирилица.А аз самата в скайп пиша,както ми падне - понякога на латиница,понякога на кирилица.Най-често ако пиша на кирилица в скайп,то значи съм нервна.За сметка на това във Фейсбук си пиша само на български.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
99%
Аз пиша на латиница за по-бързо,но не ми пречи и на кирилица да пиша.Това става въпрос за скайп.Зависи от дали бързам за някъде.Мога и на кирилица да пиша бързо,но не чак толкова.Може би само 1 съученик пише само на кирилица.
Аз пиша както ми дойде - кирилица, латиница...Първоначално написано от pamii
+1Първоначално написано от tnp123
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Почти всички не само че пишат на латиница, но и по някакъв много дразнещ и лигав начин. Повтарят някои определени букви, а "v"-то го заместват с "w", 'щото така са готЕни.....
![]()
аз почти само в скайп пиша на английски, а във форуми, фейсбук и др. такива пиша на кирилица...
А Concussion и аз замествам v с w защото на фонетиката са така ама не съм се замисляла че на някого може да му се стори лигаво...![]()
![]()
![]()
Нее, ако си свикнал заради фонетиката - да, но познатите ми го правят нарочно и целенасочено, 'щото сега май така е модерно.Първоначално написано от cool4eto0
![]()