- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Постоянно му гледам профила..защооо не мога да спра,не е честно?! да му пиша ли или не..офф ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Объркано. Мислех, че когато дойде истинския край ще ме боли, няма да имам сили за нищо/никой, че няма да издържа и пак ще се моля за виждане, макар само на отбивката... Глупости! Единственото негативно усещане е страха да си остана сама за известно време. Иначе съм си все същата - ухилена, смееща се, ръсеща простотии, дори има едно облекчение, че всичко вече е изказано един път за винаги. Нека просто спре да ми пише в скайп. Само толкова. Номера и смс-ите му са аут отдавна, исках само да си запазя скайпа... Искам всеки път когато ми стане зле да си прочитам последната хронология. Искам често-често да си показвам грозната истина. И най - очудващото за мен е, че се чувствам пораснала. Такова примирение не е обичайно за мен. Аз винаги се унижавам до последно, боря се. Сега искам само спокойствие. А, да и да ми мине рожденния ден за да почна да ходя по - често на бар, че ми се танцува. :P
Слушам "Хиляди слънца" и се наслъждавам на текстаПреведох го и го пратих на милото (някой думи де)
Обичам го!!!!!!!!!!!!!!
Супер тъп ден беше.На даскало само глупости,пак не влязох по физкултура пак имам отсъствие .. лайното дойде с тея глупаци,които всеки път ми се правят на забавни ама не им се получава .. женчовци.
На всичкото отгоре пак беше супер умрял,защото пак беше изпаднал в абстиненция .. ии естествено отиде да пуши.;@:@:@:@:@::@
![]()
![]()
Вече ми се реве .. незнам как да го спра.
![]()
Стана ми супер гадно заради него .. вбесих се ии пак си строших телефона .. ;||Ох .. незнам вече.
На всичкото отгоре баща ми не мога да го гледам и заклевам се няма да му проговоря в близките няколко месеца след нещата,които чух.
![]()
Общо взето обградена съм от кретени.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ох цял ден се оплаквам от моя кръст и то защо?!еми дявол да го вземе ако знаех![]()
![]()
![]()
![]()
не можах да играя на репетицията
![]()
![]()
и ако утре не съм по-добре ша умра
![]()
![]()
скапано ми е и едновремено с това ми някво хубаво
![]()
![]()
Да дойда да те размачкам,мнооого съм сръчна..?? Иначе ми е някво тъпо,поне има теми,които да ме разсмиват..Първоначално написано от vikitolove
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ако ще помогне елаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
Първоначално написано от vikitolove
..след малко
Ох,голяма мъка ми е,не знам коя песен ми се слушаа..
е да ти имам мъката :ДПървоначално написано от SoStarstruck
.. мен ме боли задника от танците о.О
ние играем още само 3 минути ..
а 6-7 минутен танц с толкова бърза музика о.О
пфу пфу ..
скапах се
сега почти научих (С КОЕТО МНОГО С ГОРДЕЯ ^^)
после ще влезна да се изкъпя и ще си лягам, защото утре искам да си се наспя едно хубаво до 8 часа .. ^^
и само някой да ми е звъннал
ще го счупя -.-
иначе като цяло днес беше един много сладурски ден <33
искам го и утре така, че и по - хубаво .. (а то ще бъде .. :Д)
ии така ..
щастлива съм
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Да минава утре.![]()
ИГРАЕ МИ СЕ ВОЛЕЙБОЛ ! xD
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ooooo меееееееегаааааааа щастливаааааа![]()
Милото работи и ся отива да разнася някви неща и ми праща смс имаш ли време да излезнеш за една целувкаа
![]()
ох милото ми сладурче то
![]()
![]()
![]()
любовта на моят живот
![]()
![]()
![]()
ОхххХхх хайде свадба
![]()
![]()
![]()
?!Първоначално написано от DevilWish
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
блаааах бяснааа ..![]()
![]()
Ебаси никой не ме слуша и си знаят тяхното .. еми *цензура* тогава ..
![]()
![]()
омръзна ми да обяснявам едно и също .. ВТРЪСНА МИ!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Искам да се женя
)
Охх видях го![]()
Мейн аллер аллер лиефсте шхаааааат
![]()
Толкова съм хепиииии
сега си лягам, защото вчера почти не съм спала.Лека нощ на всички
![]()
И ако това не е изненада, но пък се радвам.
![]()
Ще му мисля по-нататък.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
отново предадена и безразлчина..![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
+ отегченаПървоначално написано от crazymm
![]()
;]
smiirnoff кви танци, че ми стана интересно...
аз в момента съм сърдит... нека му е гадно на тоя.. ше говори за баща ми.. айдееее... че утре тряа го търпя 5 часа да ми се мазни.. пфф деа![]()
Оффф чувствам как ще съжелявам заради избора ми за втората матураОстана ми още малко живот и се почва
Учи за матура по БЕЛ,учи за матура по Биология,учи за държавен изпит по Аналитична химия - практика,учи за държавен изпит Аналитична химия - теория ... Че и стажа ми е до края на януари и следващите 2 седмици или трябва да ходя сама (защото съученичката ми е в болница) или да измисля нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо не ми се мисли![]()
Като за капак даскала по Химия иска да ме праща на олимпиада и очаква да се класирам в първата десятка за БългарияТоя е луд!!!Това,че една от нашето даскало миналата година беше на второ място (имаше една грешка
) не означава,че и аз мога
Психопат!!!
На края няма да отида дори на първия кръг и да се спасява!!!
Мамка муВ 00:00ч. вместо да мисля за шматките ми аз мисля за даскало
![]()
Не,не,не ... Нещо явно не ми е наред
![]()
Айде отивам да врътна един телефон,защото още не ми се спиЩе поприказвам с един приятел и ще се надявам аз да заспя първа
![]()
Лека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
След малко лягам,че много взех да се прозявам.
Общо взето съм добре,днес![]()
Пф.. Само няк'ви шматки ме занимават с няк'ви ЛЕКИ работиАй сиктир отивам да спя !
...
![]()
Добре бе на тая тема не може ли да има само един Volume. Закво са 9 ?
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Спокойна съм,някак си нехаеща за нещата и света,за хората и действията им ... Просто обаче ми омръзна да вярвам на едни хора,а те винаги да ме предават.И аз пак да прощавам,защото ги обичам и ще ми липсват.Някак си болезнено е за самата мен.
Доволна съм,че3 най-после нещата започват да се нормализират.Имах ме проблеми във училище със регистрацията на УТФ-то ни и бях изпаднала в една ненормална депресия.За щастие вече всичко там е наред.
Сега остава да си оправя личния живот и ще съм доволна.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()