- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- затапки..
Добрият затапвач уцелва винаги какво да каже по своя инициатива,а не с научени фразичкиНо ако искате затапки ето две съкровени
![]()
-Ей курво какво ли си сънувала снощи?
-(показва си средното пръстче)
-Питам те кво си сънувала не кво си яла![]()
![]()
и 2-то -Ей миличко скоро не сме се виждали..
- Аа аз те видях вчера но пуснах баеркасата и всичко беше наред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен не виждам смисъл да си разменяте думи .. 2-3 шамара и дотам. А ако стане по-зле работата...
На всякЪ тъпА дрислЪ коятО завиждЪ на МайкЪ и У П*****Ъ без Дъ сЪ обиждЪ
На момента се измислят най-добрите затапки. С тия заучени най-много да изрецитираш нещо, което да няма нито смисъл, нито общо с темата ;д
Да ,един път в междучасието когато си преписвах домашното ...една зубарка доди при мене ... и кат за почна ... ама това не е правилно...ама това с нищо няма да ти помогне...ама това не е по правилата,и накрая кат не издържах и казах да отиде при колежките си на околовръсното да им казва че не не е правилно и с нищо няма да им помогне ,мене ма остай на мира......бях го казал доста силно ...и всичките кат почнаха да са хилят ...нямах го за цел чак затапване...ама нещо такова се получи ........![]()
Престани да прилагаш селския си диалект писмено, бе... Отвратително е.
Дидко е най-лудият в своето село. Духовит като Ленин и с интелектуалните способности на Дядо Коледа, и мис Плеймейт едновременно.![]()
Ами нямам някакви заучни затапки, но една много ме радва:
- Абе ей тъпанарко
- Тъпанар е на майка ти синът
Аз не мога да затапвамще се радвам да науча нещо от тази тема
![]()
![]()
Всеки има правото да е грозен =,но ти вече прекаляваш
Затапките ги мисля на момента, но за мен е най-добре да ги "затапя" с аргументираната истина за тях, която не искат да признаят. Ефектът е двойно по-голям! Умират си от яд и нещастие.![]()
Когато някой ти каже, че си грозен.
-Много си грозен.
-Правя се хубав само, когато ходя по майка ти.