.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Скъсан презерватив, Ескапеле и пак не ми идва ?!?!

На 17ти този месец правим си секс с приятеля ми с ДЮРЕКС и нещеш ли той "ме усети", сякаш бяхме без презерватива, секунди преди да свърши, извади го от мен и ДЮРЕКСА беше скъсан, и ВСЕ пак не свърши, но има вероятност да се е изпуснал, защото се спря по едно време да не свърши преди мен. Пих Ескапеле след няма и 2-3 часа, а по принцип трябваше да ми дойде на 18ти. Сега сме 24ти и няма следа от цикъл или просто леко кръвотечение .. започвам да се притеснявам .. той също .. смятате ли че е станало нещо ?
    П.С.: Пила съм 3пъти Постинор и 1 път Ескапеле преди повече от 2 години, но не помня да са имали странични ефекти, всичко си беше наред.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Оооооо божееееееееееееееее........ Защо толкова много глупост по тоя свят ??? Четеш ли изобщо кво слагаш в устата си ? Ескапеле е една хормонална бомба ... Ще ти дойде спокойно Ти се радвай, че не ти идва от ескапеле, че имам приятелка на която почна да и идва по 2-3 пъти месечно ... 14 дена след "фаталния" полов акт направи си тест за бременност, ако до 2 месеца не ти дойде цикъла консултирай се с гинеколог !
    Толкова ли е трудно да се сетиш самичка ?
    Прост народ слаба държава !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на t0d1t0
    направи си тест и толкова. Край на темата.
    Станислава

Мега фен Аватара на Rofl4e
    тест

лекар?

Град
    ВаРнАаАа
    Мисля, че шанса е минимален.. Не се притеснявай

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Оооооо божееееееееееееееее........ Защо толкова много глупост по тоя свят ??? Четеш ли изобщо кво слагаш в устата си ? Ескапеле е една хормонална бомба ... Ще ти дойде спокойно Ти се радвай, че не ти идва от ескапеле, че имам приятелка на която почна да и идва по 2-3 пъти месечно ... 14 дена след "фаталния" полов акт направи си тест за бременност, ако до 2 месеца не ти дойде цикъла консултирай се с гинеколог !
    Толкова ли е трудно да се сетиш самичка ?
    Прост народ слаба държава !!!!
    +1
    There is no right or wrong, only fun or boring

Тея хора явно искат да се изложат толкова ли да са невежи че да не знаят какво е тест за бременност
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Град
    ДжойнтЛенД
    Защо ескапел вече ми звучи като бонибон ...... вярно е ескапел стана по комерсиален от бонибон
    One 4 the money , two 4 the show

Бременна си!Сабирай пари за децка количка и дрехи!

Повече от фен Аватара на c0ci

Re: Скъсан презерватив, Ескапеле и пак не ми идва ?!?!

Цитирай Първоначално написано от pepitos90
    На 17ти този месец правим си секс с приятеля ми с ДЮРЕКС и нещеш ли той "ме усети", сякаш бяхме без презерватива, секунди преди да свърши, извади го от мен и ДЮРЕКСА беше скъсан, и ВСЕ пак не свърши, но има вероятност да се е изпуснал, защото се спря по едно време да не свърши преди мен. Пих Ескапеле след няма и 2-3 часа, а по принцип трябваше да ми дойде на 18ти. Сега сме 24ти и няма следа от цикъл или просто леко кръвотечение .. започвам да се притеснявам .. той също .. смятате ли че е станало нещо ?
    П.С.: Пила съм 3пъти Постинор и 1 път Ескапеле преди повече от 2 години, но не помня да са имали странични ефекти, всичко си беше наред.
    И аз съм пила Ескапел и ми закъсняваше няма начин самото хапче действа така! Няма причини за притеснение

Как по дяволите ги късате тези презервативи бе във всяка такава тема все заради скъсан презерватив

Град
    Таити
    То като гледам колко пъти е пила хапчета.... явно често и се случва да и се късат презервативите
    There is no right or wrong, only fun or boring

Oх стига сте я хулили,тя е от малкото,които предприемат толквоа бързи мерки,за нещо,което се е случило,по неволя. Принципно,процентът да е станала белята си е направо нищожен,защото не е свършил в теб,пила си ескпел/който обаче дава сиг 97% или нещо такова. т.е винаги има възможност,въпреки всичко-цикълът може и да не ти идва защото подсъзнателно се притесняваш много,изчакай 2 седмици след половия акт и си направи тест за да си най-сигурна. Не се шашкай толкова,на всеки се случва да закъснее

бях така преди 2-3 седмици ще дойде след около 4-5-6-7 дни

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Oх стига сте я хулили,тя е от малкото,които предприемат толквоа бързи мерки,за нещо,което се е случило,по неволя. Принципно,процентът да е станала белята си е направо нищожен,защото не е свършил в теб,пила си ескпел/който обаче дава сиг 97% или нещо такова. т.е винаги има възможност,въпреки всичко-цикълът може и да не ти идва защото подсъзнателно се притесняваш много,изчакай 2 седмици след половия акт и си направи тест за да си най-сигурна. Не се шашкай толкова,на всеки се случва да закъснее
    п.с. ескапеле дава сигурност 84%.. което за такъв вид хапче си ДООСТА голям

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от nooba
    Как по дяволите ги късате тези презервативи бе във всяка такава тема все заради скъсан презерватив
    еее как кък бе..лесно как кат има ватре 3 кила тръни как няма да са къса

да

не се притеснявай :P не си бременнА

Охооо те сега ти се еба майката почти всички приятелки които са пили от тия хапчета, после стават чудеса с цикъла. Едната тече 10 дена, другата и идваше когати си поиска...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си