- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална необразованост ?
Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ?
Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ?
Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството.....
Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ?
Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ?
А чия вина е всичко това ?
(Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания")
Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ?
(Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)
Не ме хранете за темата, просто ми е интересно да видя кво ще отговорят повечето ! Ако се сетя за друг въпрос ще го впиша![]()
De-Phazz - Anchorless
Да беше само зарад кефа нямаше да е проблем, ама не е това причината![]()
De-Phazz - Anchorless
И да имаш къде ТИ да си пуснеш безсмисления и крайно тъп и далеч от темата отговор ?Първоначално написано от beachy_bunny
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от beachy_bunny
+1
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Защото си умен. хах
Ми не щото са едни тъпи дрисльовци дето устата им на мляко мЕрише ощеама за секс мислят
.
Шибаняци ! И кво като спал/а с 15 на 15 години и кво интересен/а ли е ? Не ,ама .. иди обяснявай! Ти кво се занимаваш с глупости ? Гледай си кефа и да не ти пука![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не бе не вие не ме разбрахте.... Мене слабо ме вълнува дали го правят или не ... Тях ще ги боли главата, а не мене!
Но ме интересува ЗАЩО ?
De-Phazz - Anchorless
Абе ВичиВъпрос без отговор кво очакваш
остави ги да си трепат главата пък ти си мисли за твоите си неща
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Еми от къде да знам защо. Модерно е на по 13, 14 години да се чукаш вече, А колкото до удоволствието ти на 14 години не знаеш е*е ли ти се, пикае ли ти се, секс ще ми правиш хахаха. Като при цигарите е- гледам ги на по 12, 13 години и пушат - а защо пушат - защото било модерно, хехе, колкото да не си по - назад от останалите.
На къде върви този свят![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
п.с. темата ме кефи ..Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Aз пък открито защитавам VichkoOo (не че той сам не може,но се издразних малко) Ако вложите малко мисловна дейност ще разберете , че е напълно прав. Ако нямате нужната култура , за къде сте тръгнали ? Удоволсвието си е удоволствие , но гледайте да е с мярка. За мен секс без презерватив е по-скоро глупава отколкото героична проява. Изключение правят дългите връзки когат одвамата партьори се познават и си имат доверие.Пък и друго, за което се сетих е , че практикуването на секс определено не ти придава важност, а един вид самостоятелност.
Edit : Девствените момичета над 16 не са смотани. Това си е техен избор. Някои го правят от инат , други от страх ,а трети просто чакат подходящ![]()
Edit 2 : Не се впрявай толко пич![]()
![]()
![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първата смислена тема в раздела от доста време насам, за което ЕВАЛА.
Отговор: Защото малките са адски тъпи и плоски и в миниатюристичния им мозък не се намират и два живи неврона, с които да мислят.
Отговор 2: Малолетната проституция в българското общество е последен писък на модата.
Отговор 3: Да се похвалиш на "яките" другарчете, кифли и всякакви такива познати и непознати човекому индивиди е по-важно, от потенциални рискове, бебета, аборта и мислене с главата, чиято основна функция все повече е да служи за стабилизатор и равновесие.
Отговор 4: Масова деградация и дегенерация.
![]()
Съгласна съм напълно.Първоначално написано от amk933
П.П: Мерси че само те цитирах, вместо да пиша всичко това, че ме мързи нещо![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ок и аз се съгласявам с него , но ми кажи какво можем да направим ние например ... ? Това си е техен и на родителите им проблем ... След като нямат мозък в главите си за да разберат що за отговорно нещо е СЕКСА добре нека да стават майки на 12-13 ,но след като са си правели кефа нека и да поемат отговорноста за плода на тяхната безумна идиотщина , но след като няма хора който да го разберат и родители които нямат желание да ги вкарат в правия път ... Съдба ...Първоначално написано от Pesenta
Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ?
Защото е мудярну и всички гу правят!
Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ?
Е това вече е уникалната простотия.Как ше изпиеш хапче без дори да погледнеш за какво е?!
Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството.....
При малките пишлемета-респект.При момиченцата-прякора "Курвата"
Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ?
При момичетата-колкото е по запазена толкова по ценна е!
При момчетата-колкото по запазен е толкова по загорял и отчаян е...
Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ?
Щом се комплексира от това значи наистина е супер зле...[/b]
Westside rollin' all day, every day
Последствията знам какви са ... Наясно съм с всичко и да го кажа за пореден път НЕ СЕ ВПРЯГАМ !!!!
Но просто нещо казаха по радиото преди няколко дни и сега ми дойде в главата въпроса ЗАЩО така.. Чисто любопитство... Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Мечтай си. Тия новите след 94 не са надарени много много откъм мислене.Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Никъв шанс ..Първоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
п.с. всичко след 92-93 е кое от кое по - зле ..(и все пак има изключения да не вземат сега сички да ме нападнат) ..
![]()
Priceless .. <3
Aко зависеше от мен или някой от този форум да сме го направили ... можем да помогнем само с това евентуално тези деца на 12-13 да четът тази тема и постовете , за да не допускат грешки ... преди време по новините даваха за някакъв на 15 или 16,който разбил главата с камък на приятелката си затова, че е бременна от него и захвърлил трупа и в река или пещера беше не помня много добре ... така че ... от нас нищо не зависиПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
Няма какво да те нападат.Първоначално написано от Hilary_
От 94 натам има прогресивна затъпвация.![]()
![]()
amk933 просто колко много си прав за съжаление![]()
аз .. аззз .. азззззз!!! Не той ..Първоначално написано от Pesenta
![]()
мен ме е копирал!!!
![]()
Priceless .. <3
Моя грешка![]()
![]()
Е аз съм 94 ама не съм деградиралВярно,има ги глупаци колкото щеш ама познавам много хора на моите години които са с акъла си!
![]()
Westside rollin' all day, every day