.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    Град
    В сърчицето на моето мило {}

Сексуална необразованост ?

Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ?
    Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ?
    Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството.....
    Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ?
    Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ?
    А чия вина е всичко това ?
    (Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания")
    Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ?
    (Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)

Не ме хранете за темата, просто ми е интересно да видя кво ще отговорят повечето ! Ако се сетя за друг въпрос ще го впиша
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    сичко се прави за кеф...

Град
    Да беше само зарад кефа нямаше да е проблем, ама не е това причината
    De-Phazz - Anchorless

Голям фен
    За да питаш

Град
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    За да питаш
    И да имаш къде ТИ да си пуснеш безсмисления и крайно тъп и далеч от темата отговор ?
    De-Phazz - Anchorless

За да питаш

+1
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Мега фен Аватара на teenems
    Защото си умен. хах

Ми не щото са едни тъпи дрисльовци дето устата им на мляко мЕрише още ама за секс мислят .
    Шибаняци ! И кво като спал/а с 15 на 15 години и кво интересен/а ли е ? Не ,ама .. иди обяснявай! Ти кво се занимаваш с глупости ? Гледай си кефа и да не ти пука
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Не бе не вие не ме разбрахте.... Мене слабо ме вълнува дали го правят или не ... Тях ще ги боли главата, а не мене!

Но ме интересува ЗАЩО ?
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Maina Town
    Абе Вичи Въпрос без отговор кво очакваш остави ги да си трепат главата пък ти си мисли за твоите си неща
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Стара Загора
    Еми от къде да знам защо. Модерно е на по 13, 14 години да се чукаш вече, А колкото до удоволствието ти на 14 години не знаеш е*е ли ти се, пикае ли ти се, секс ще ми правиш хахаха. Като при цигарите е- гледам ги на по 12, 13 години и пушат - а защо пушат - защото било модерно, хехе, колкото да не си по - назад от останалите.

На къде върви този свят
    Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Сексуална необразованост ?

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Щоту правейки го от по - ранна възраст се мислят за много вървежни .. груба грешка .. ;д

Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ?
    Мозъка им не им стига за това да преценят трезво дали им се прави секс или им се пикае, камо ли за хапчетата ..

Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството.....
    как бе .. лепват им благозвучните и така желани "СеКсИтЪъ" ии разни подобни дету не ми се пишат щоту се изнервям с тия букви .. ;д

Иска се акъл, за да се осъзнаят амаа слабоо .. ;д

Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ?
    опааа тука сбърка .. не се смятам за смотана, а напротив кеф ми е, че съм от малкото ..

Не ме хранете за темата, просто ми е интересно да видя кво ще отговорят повечето !
    смеят ли ..
    п.с. темата ме кефи ..

Град
    Враца
    Aз пък открито защитавам VichkoOo (не че той сам не може,но се издразних малко) Ако вложите малко мисловна дейност ще разберете , че е напълно прав. Ако нямате нужната култура , за къде сте тръгнали ? Удоволсвието си е удоволствие , но гледайте да е с мярка. За мен секс без презерватив е по-скоро глупава отколкото героична проява. Изключение правят дългите връзки когат одвамата партьори се познават и си имат доверие.Пък и друго, за което се сетих е , че практикуването на секс определено не ти придава важност, а един вид самостоятелност.
    Edit : Девствените момичета над 16 не са смотани. Това си е техен избор. Някои го правят от инат , други от страх ,а трети просто чакат подходящ
    Edit 2 : Не се впрявай толко пич
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Първата смислена тема в раздела от доста време насам, за което ЕВАЛА.

Отговор: Защото малките са адски тъпи и плоски и в миниатюристичния им мозък не се намират и два живи неврона, с които да мислят.
    Отговор 2: Малолетната проституция в българското общество е последен писък на модата.
    Отговор 3: Да се похвалиш на "яките" другарчете, кифли и всякакви такива познати и непознати човекому индивиди е по-важно, от потенциални рискове, бебета, аборта и мислене с главата, чиято основна функция все повече е да служи за стабилизатор и равновесие.
    Отговор 4: Масова деградация и дегенерация.

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Първата смислена тема в раздела от доста време насам, за което ЕВАЛА.

Отговор: Защото малките са адски тъпи и плоски и в миниатюристичния им мозък не се намират и два живи неврона, с които да мислят.
    Отговор 2: Малолетната проституция в българското общество е последен писък на модата.
    Отговор 3: Да се похвалиш на "яките" другарчете, кифли и всякакви такива познати и непознати човекому индивиди е по-важно, от потенциални рискове, бебета, аборта и мислене с главата, чиято основна функция все повече е да служи за стабилизатор и равновесие.
    Отговор 4: Масова деградация и дегенерация.

Съгласна съм напълно.

П.П: Мерси че само те цитирах, вместо да пиша всичко това, че ме мързи нещо
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Aз пък открито защитавам VichkoOo (не че той сам не може,но се издразних малко) Ако вложите малко мисловна дейност ще разберете , че е напълно прав. Ако нямате нужната култура , за къде сте тръгнали ? Удоволсвието си е удоволствие , но гледайте да е с мярка. За мен секс без презерватив е по-скоро глупава отколкото героична проява. Изключение правят дългите връзки когат одвамата партьори се познават и си имат доверие.Пък и друго, за което се сетих е , че практикуването на секс определено не ти придава важност, а един вид самостоятелност.
    Edit : Девствените момичета над 16 не са смотани. Това си е техен избор. Някои го правят от инат , други от страх ,а трети просто чакат подходящ
    ок и аз се съгласявам с него , но ми кажи какво можем да направим ние например ... ? Това си е техен и на родителите им проблем ... След като нямат мозък в главите си за да разберат що за отговорно нещо е СЕКСА добре нека да стават майки на 12-13 ,но след като са си правели кефа нека и да поемат отговорноста за плода на тяхната безумна идиотщина , но след като няма хора който да го разберат и родители които нямат желание да ги вкарат в правия път ... Съдба ...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Защото е мудярну и всички гу правят!
    Е това вече е уникалната простотия.Как ше изпиеш хапче без дори да погледнеш за какво е?!
    При малките пишлемета-респект.При момиченцата-прякора "Курвата"
    При момичетата-колкото е по запазена толкова по ценна е!
    При момчетата-колкото по запазен е толкова по загорял и отчаян е...

Щом се комплексира от това значи наистина е супер зле...[/b]
    Westside rollin' all day, every day

Град
    Последствията знам какви са ... Наясно съм с всичко и да го кажа за пореден път НЕ СЕ ВПРЯГАМ !!!!
    Но просто нещо казаха по радиото преди няколко дни и сега ми дойде в главата въпроса ЗАЩО така.. Чисто любопитство... Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило
    De-Phazz - Anchorless

Град
    София
    Последствията знам какви са ... Наясно съм с всичко и да го кажа за пореден път НЕ СЕ ВПРЯГАМ !!!!
    Но просто нещо казаха по радиото преди няколко дни и сега ми дойде в главата въпроса ЗАЩО така.. Чисто любопитство... Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило
    Мечтай си. Тия новите след 94 не са надарени много много откъм мислене.

Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило
    Никъв шанс ..

п.с. всичко след 92-93 е кое от кое по - зле .. (и все пак има изключения да не вземат сега сички да ме нападнат) ..

Град
    Враца
    ок и аз се съгласявам с него , но ми кажи какво можем да направим ние например ... ? Това си е техен и на родителите им проблем ... След като нямат мозък в главите си за да разберат що за отговорно нещо е СЕКСА добре нека да стават майки на 12-13 ,но след като са си правели кефа нека и да поемат отговорноста за плода на тяхната безумна идиотщина , но след като няма хора който да го разберат и родители които нямат желание да ги вкарат в правия път ... Съдба ...
    Aко зависеше от мен или някой от този форум да сме го направили ... можем да помогнем само с това евентуално тези деца на 12-13 да четът тази тема и постовете , за да не допускат грешки ... преди време по новините даваха за някакъв на 15 или 16,който разбил главата с камък на приятелката си затова, че е бременна от него и захвърлил трупа и в река или пещера беше не помня много добре ... така че ... от нас нищо не зависи

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило
    Никъв шанс ..

п.с. всичко след 92-93 е кое от кое по - зле .. (и все пак има изключения да не вземат сега сички да ме нападнат) ..
    Няма какво да те нападат.

От 94 натам има прогресивна затъпвация.

Град
    Враца
    amk933 просто колко много си прав за съжаление

amk933 просто колко много си прав за съжаление
    аз .. аззз .. азззззз!!! Не той .. мен ме е копирал!!!

Град
    Враца
    Моя грешка

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Е аз съм 94 ама не съм деградирал Вярно,има ги глупаци колкото щеш ама познавам много хора на моите години които са с акъла си!
    Westside rollin' all day, every day

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си