- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за обеца на езика :)
аз 1я ден - 2 лъжици кисело мляко2я - нишесте ... после супички
едва днеска си позволих да ям тутманик!
ама ме боли като ям нещо по-сухо, а и тая обеца мн пречи..
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
на мен вече хич не ми прави впечатление
тък там я захапвам![]()
ама иначе е мн гадно като ти спадне езика
а пък тва дето тече от езика е супер гнусно![]()
ама. то какво е? нали не е гной?
аа забрвих да допълна , че два дни бях с подути лимфни възли като топки![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Това, което изтича е лимфна течност и наистина е мн гнусно btw ти преди колко дни се проби?
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
еми етоо аз на всички разправям , че е таков апък те ми се смеят!
аз се пробих в четвъртък 8![]()
мале аз като се бях шашнала..викам си край това е гной отиде ми езика възпалил се еама едни филми
аз съботата се боднах :P
ужасно отварителна течност
пък вкуса и е ''уникален''![]()
аз за тва през 5 минути си бъркам в устата с клечки за уши да го махам. че.... Pukeee
дааа дааа дъхът ми е ужасен.. и аз с клечка го чистя :PПървоначално написано от POLLINA
това я от сандрина![]()
дъвчи дъвки![]()
абе как се дъвчат дъвкивинаги съм се чудела не се ли заплитат в обицата
сега ще звънна на мъжо да го питам
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мии дъвчишш, мляскаш там![]()
на мен не ми се заплитат![]()
ем ти си прецени сама каква обеца ти е нужна лично моята е с малко тяло преди доста време бях с обеца с доста дълго тяло и не ми беше удобно,.. ся съм с късо тяло и ми е перфектно. В началото ми беше трудно с дъвките.. а сега и балончета си правя.. Внимавай със зъбите че много пъти ми се е случвало без малко да си строша някой зъб и като за начало не я върти мн мн тая обеца че да не разшириш дупката. На мене тая обеца толкова много ми е писнала че даже неска мислех да я махам.. а и допреди малко ядох мандарини и ми напрай впечателние че доста ми се огелпва обецата като ги ям ;д
твоята обеца с какви размери е?
а относно дъвките миии нямам проблеми![]()
имам още 1 въпрос... днеска забелязах, че езика ми се е нацепилпредполагам, че това е от обецата, ноо ще се оправи ли?!
ти пък като не знаеш млъкни
мислиш ли , че е приятно да ти се нацепи езика и възприемаш ли го за нормално?!
да това е обеца, която ако се инфектира мога да умра от неяПървоначално написано от heiress
Не съм се филмирала, а реагирам както се предполага да реагира един здраво мислещ човек!