- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за обеца на езика :)
ЗдравейтеПробих си езика преди 4 дена и смятам да си сменя обецата след месец-два, но си нямам и на идея колко инча/мм/см да е ... :S т.е. не разбирам как да преценя колко голяма да е самата обеца! Моята е 3см и доста фъфля
Чувала съм коментари от рода на : "смених си обецата, но новата ми стяга.." и за това моля да пишат само компетентни хора
Благодаря!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
еее никой ли няма да помогне![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
не вярвам да издържиш с тая обеца месец-два![]()
аз чакам още една седмица и отивам да я сменям мойта, много ми е гадно с тая
а пък за дължинатам в студиото най-добре ще ти обеснят
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Поне месец ще издържа аз, но не е там проблема пфф.. пробих се във Варна, а не съм от там и в близките 2-3 месеца нямам път натамСмятам, че сама ще мога да си сменя обецата като му дойде времето, просто нз каква..
еми отиди в някво студио в града, от който си
^Поли,честита ти обицаи аз много искам,ама нещо не ми се е усмихнала късмета
чудя се дали да не мрънкам т'ва да ми е коледния подарък
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Извинявай tonie__ , но темата ми е целенасочена![]()
там е работата, че няма такова..Първоначално написано от POLLINA
мерсииПървоначално написано от tonie__
![]()
абее пробивай бе![]()
аз на наще до сега за всяка обеца им казвах точно след като се пробияимам вече на носа, пъпа и езика
![]()
а пък pinki аз ти казах. не мисля,че има друго по темата.обицата ще е таква каквато ти си решиш.
^ еми,аз супер много искам-от 8 клас още,но не ми дават в никакъв случай..мога да се пробия и да им кажа после,ама знам какво ще стане..10 клас станах и още ме мислят за няква супер малкаиначе аз по ушите имам много и те дори не ги забелязват или ако ги забележат,е след 1 месец,ама на езика е друго
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Хора ай ако обичате чатете си по скайп! Някой може да иска да пише ОТГОВОР на ТЕМАТА ми! Който засяга моя въпрос!
я недей вика.
колко пъти да ти казвам
ти да не си мислиш , че има 20 дължини обеци
вземи си средна!
ееееееееее......
В магазините за масова бижутерия и златарски би трябвало да има обеци за език,мисля,че те са си стандартни,нямат разлика в дължината.Така че си купи такава,почисти я и си готова.![]()
офф
![]()
Много ми е инт от къде разбра, че "викам"?! А и чакам за други КОМПЕТЕНТНИ мнения! Ето ги всички размери в мм: 6.35 mm, 1.2 mm, 7.90 mm, 1.6 mm, 9.50 mm, 2.0 mm, 12.70 mm, 2.5 mm, 15.85 mm, 3.2 mm, 19.00 mm, 4.1 mm, 20.60 mm, 5.1 mm, 22.20 mm, 6.5 mm, 25.40 mmПървоначално написано от POLLINA
Е ОК не са 20, а са 17 дължиниС твоето мнение не приключва темата!
да съм казала нещо такова?
имах предвид , че въпроса е на теб какво ще ти е удбно
ии как да кажа...
до език си е![]()
Знаеш ли к'во е гадно с медицинска обица като ти спадне езика?По-добре я смени след 1 седмица, ама както си решиш. Иначе колкото по-къса е обицата, толкова по-добре. 6.5 mm е перфектно според мен.
и сега като чета кво си писала
да ти кажа дължините не са 17
тва са дебелините на стволчето и на топчето![]()
аз го усещам тва нещо в момента !Първоначално написано от Complicated
![]()
ами започвам да усещам колко е гадно вечеПървоначално написано от Complicated
5 ден ми е и обмислям до 2-3 седмици да я сменя, защото наистина няма да издържа цял месец... ям като беззъба баба!
да те питам колко време ти казаха на теб със сандрина ?
2 седмици, по 4-5 пъти на ден, след ядене и пушене задължително
м да и на мен
ама дай пък след всяко пушене![]()
ем... аз не смея да ям, да пуша.. захарлачих се за 5 денаПървоначално написано от POLLINA
![]()
божее аз още втория ден ядох картофии , бонбонии
квото набарам![]()