Здравейте!Незнам дали тук е мястото да попитам, но все пак ще го направя.Вболничен съм до днес имах остър бронхит, но още кашлям.Впетък бях на лекър питам да отида ли пак каза ми не нямам часове.Та кажете някой лекър, при който да отида и да ми даде бележка за още няколко дни докато се пооправя.Интересувам се за лекър от Бургас.Мерси.
Готина мацкаааааааа Не до мен, а в мен си ти!
Сърцето ми за теб тупти.
За мен живот си и си радост.
Без теб е празна мойта младост.
Обичам те коте!
така като те гледам не трябва да изпускаш даскало и един ден.. лекЪр можеш да намериш в 3та поликлиника, ще почакаш малко, ама не може да не те приемат.
Бях на лекър белодробни болест ив петък и чист ои просто ми каза нямам часове а кашлям доста гадно....Ок в трета поликлиника при кой лекър?Първоначално написано от lubomirky
Сърцето ми за теб тупти.
Обичам те коте!
Къде да я намеря в трета поликлиника ли?Първоначално написано от teenems
Сърцето ми за теб тупти.
Обичам те коте!
копеле, сериозно ти приказвам, не пропускай нито един час по български.Първоначално написано от anita152
Ми отиваш доло и питаш бе... кво искаш етаж и кабинет ли да ти кажем.. ако искаш може и час да ти запишем че да не си правиш труда
There is no right or wrong, only fun or boring
Абе вие луди ли сте стига с тая Анелия Ангелова...Първоначално написано от teenems
По темата отиваш в трета и питаш на регистратурата там ще ти кажат
"Колкото повече, толкова повече..!"
+Първоначално написано от lubomirky
![]()
btw никой друг освен личната ти няма да ти даде бележка, доколкото знам... пък ако толкова ти трябва купи си една...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!