- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ за прическа
Подстригана съм с бритон на черта и на етажи,но съм с тази прическа вече няколко години и ми омръзна.Избрах си прическа и искам да попитам какво да кажа на фризиорката да ми направи.Ето снимка:http://www.picvalley . net/u/2555/48127367518277602661259169329tsUbOYRaqq9nZ0adrnOu. JPG (нова съм и не мога да пускам линкове).Имам предвид как да кажа да ми направи бритона и така както се спуска надолу по бузите.Мерси предварително![]()
не,че успях да вида прическатаама пусни и твоя снимка да преценим дали ще ти стои
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мен са ми казвали,че ще ми стои добре.аз просто не знам какво да кажа на фризиорката.Това отстрани по бузите бакенбарди ли са?Първоначално написано от tonie__
![]()
мерси,че пусна линкПървоначално написано от EternalEyes
.ами миналия път като пробвах нова прическа и така я показах на телефона си на фризиорката и тя така ме офъка,че само като си спомня ми става лошо
не бе,така е постригана просто,и аз нз как да го обясня,но наситина го сложи на апарат или телефон и отидино имай предвид,че е много поддръжка
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
смисъл ? трябва да го изправям с пресата,да ходя често да го подстригвам ?Първоначално написано от tonie__
еми трябва да го изправяш,много лак,всякакви застопоряващи средстваама най-вече ще си изгориш косата от т'ва изправяне
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
знамПървоначално написано от tonie__
ама много ми хареса.а се чудя ако си направя само такъв бритон без бакенбардите дали ще стои добре.и да питам как си го изправя така,че седи така защото моя като го изправя ми се залепва за челото едва ли не
,а нейният някакси стърчи
![]()
емовските прически само емотата си ги могатчестно нямам идея,няма да се учудя ако момичето не е от БГ-в чужбина амат много по-добри продукти от нас
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
все пак мерси,че ми помогна.искам и аз стърчащ бритонПървоначално написано от tonie__
![]()
не ми харесва това което си избрала за преческа![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
сега съм подстригана почти като тазиПървоначално написано от tonie__
![]()
омг, ТОВА беше в моето даскало, косата й мяза на гъз и стърчи щото от 3 години я изправя... да не ти казвам,че ходеше с лака в раницата и всяко междучасие кибичеше с лака пред огледалото... жалка картинка....
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Да не си мислиш,че се бъзикам?
хахаха, повярвай ми,трагична беше, лака + гребенчето нон-стоп се носи...
имаше някво учение и ни изкарваха от даскалото и същото кибичеше пред огледалото и не можем да мръднем...добре,че вече нямам "честта" да се срещам с особата й. (:
и прическата е демоде, изтощава косата и прочие...
Maybe your own devices
But i...
е тва вече е вманиачаванеПървоначално написано от Hurtmore
.просто като я видях прическата и ми хареса,ама като гледам колко подръжка изисква и как съсипва косата,май ще се откажа
![]()
добре ще направиш, наистина не си струва... по-добре се подстрижи късичко или нещо такова зависи каква ти е косата ^^
Maybe your own devices
But i...
в момента обмислям такъв вариант.може би така ще е най-добреПървоначално написано от Hurtmore
![]()
http://pri4eski.files.wordpress.com/2009/07/2-2009.jpg нещо такова ?![]()
амии мацка за целта трябва да имаш необходимата дължина,за да се получи прическата....иначе относно как да и кажеш на фризьорката, ест че със снимка е най добре...но иначе и със пръсти показвайки можеш да го опшеш....иначе който ти е писал, че за това нещо ще ти трябва лак или др стилизиращи прдукти не си е правил до сега прически....на това му трябва само малко преса (ако не ти е мн права косата)....даже е мн лесна за постигане прическата....има си акцент върху бреночето което е фацата на цялата работа....пъкк и ако фризиорката ти не може по снимки да подсригва иди веднъж при някой друг....може пък да ти даде и по-интересни идеи даже
![]()
![]()
много мерсиПървоначално написано от milickata
.мисля,че косата ми е достатъчно дълга-под раменете е.
имаш ли дължина на късия пласт?
до къде е?
смисъл до брадичката, до носа?
абее като цялоо дай ми една снимка , да ти обесня кво да правиш![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...