Цитирай Първоначално написано от viktor11
Така за да нема въпроси надолу , Виктор от Пловдив на 15 години момче.
Незнам защо така става и ми е става гадно като си помисля... Ходим по дискотеки ала бала навънка с приятели, не съм срамежлив(е са срам ме е по малко нема как хич..) танцуваме си повече от приятели как си нема и ги вида с некое момиче танцуват а аз доста редко да съм като тях и така и така немам успех с момичетата чета тука толкова теми тука и аз не се вписвам в нито една от тях... се някой си харесва някой и знае че и другият си го харесва и т.н. а защо мене нема некой да си ме хареса ... Незнам какво да права зада "привлека" повече момичетата примерно като съм в диското и кво да права ако някой ми хареса (знам че отговра ще е иди се запознай ама е тука ме е по срам иначе после вече нямам проблем...) за грозен не съм е са не съм и манекен.. абе нормално момче.А и ми е още по гадно като влеземе примерно те се поздрават с доста момичета гушкат се ала бала а аз ... значително по малко, с момчетата не е така ама с момичетата .. И т.н.... дайте нещо съвет защото имам чуството че никога нема да си имам приятелка въпреки че тия къде не ми харесват по мога да ги заговоря и примерно да стане нещо ама се тия къде не ми харесват .... егати