- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разкажете за себе си...
тука мааалко се размечтаПървоначално написано от BERCUT
![]()
As wicked as you are, you're beautiful to me.
You're the darkest burning star, you're my perfect disease..
Във форума има хора които могат да потвърдят ако желаеш.Първоначално написано от lumzz
ето колкото искаш мои снимки http://www.impulse.bg/IoLiTyY_yПървоначално написано от BERCUT
![]()
You and me could write a bad romance
Caught in a bad romance...![]()
I’m a freak bitch baby
Много си секси, дай си скайпа (не се ебавам)Първоначално написано от aLLeyes0nME
![]()
Типичен руснак, сичко се поставя под въпросПървоначално написано от BERCUT
. Поздрави братушка и аз имам общо с Русия,по-скоро фин де, защото на баща ми семейството са живели в Карелия, само дето още през октомврийска революция се е изнесло в България, за добро или зло.
Та да кажа нещо и за себе си.
Казвам се Александър,на 17 съм,185 см, 75 кила.Обичам да играя футбол,да слушам музика и да пия бира с приятели.
Руснаци, белоруси, фини, латвийци, естонци и литовци - всички сме една кръв, другото е просто политика.
А ето моя снимка, единствената на която да се харесам. Екатеринбург, лятото на тази година:
![]()
Авторката на темата е тотално спрЕла.
Щом ще ставаш музикантка искаш ли да те науча да свириш на кавал с една дупка?![]()
Първоначално написано от BERCUT
е добре си,добре си![]()
![]()
I’m a freak bitch baby
^ Следва сватба?![]()
![]()
Не мога да съм ви кум, че Америка и Русия не се обичат.![]()
Дай и ти снимка да видиме дали си критерии за оценяване.Първоначално написано от aLLeyes0nME
^ Някой да донесе халките и да викне попа.![]()
Колко пъти да давам .. разгледай малко по нагоре ..![]()
http://www.impulse.bg/IoLiTyY_y
I’m a freak bitch baby
Първоначално написано от amk933
леле вече и до халки се стига![]()
![]()
![]()
I’m a freak bitch baby
И аз съм рускиня.![]()
![]()
нахти и аз съм от екатеринбург ...майко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха дай твоя снимка да видим твоите вежди к'ви са хахахаххаПървоначално написано от Pwnmaster
I’m a freak bitch baby
Водя си влог във Vbox7- http://vbox7.com/play:c2d0f9b5&r=emb
Леле, леле, знаех че има други руски тук, но чак от моя град, леле! Кой район си, аз съм в Ленински.Първоначално написано от welwet
Сталински?!Първоначално написано от BERCUT
Как може да има имена на комунистически лидери. Демокрация му се вика на това.
![]()
нз....преместих се в бг като нях на 3 ..не съм питала за райони
амк плюс това в САщ са католици, а ние сме православни, а аз плюс това си падам леко старообрядец, такаче нема шанс да си ни кум, освен ако не станеш праволславен и не се отречеш от САЩ и не отидеш в Урал да живееш като ловец и да се препитаваш с това което си уловил![]()
![]()
Аз съм апостолически христянин, кръстен в католическа църква, живеещ по православния календар.Първоначално написано от BERCUT
![]()
Еми така, ние си ценим историята и не променяме имена и не рушим сгради само защото не ни кефи историята ни.Първоначално написано от amk933
Има разлика да разрушиш нещо и да преименуваш. Скоро и на Сталин може да кръстите нещо, нищо, че е избил милиони от вас и е нанесъл геноцид над собствения си народ.
Първоначално написано от amk933