.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Град
    Екатеринбург, Русия
    Районът се казва така от както съществуа - 1934 година.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Това не пречи, ако Русия се модернизира и върви към демократизация да се прекръсти. И в България много комунистически имена се махнаха. Да не би да не си ценим историята случайно?

Това че има Ленински регион не го прави лош.Ленин е бил революционер.Това е все едно да оплюващ някоя улица кръстена на генерал от Конфедералните щати.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Това не пречи, ако Русия се модернизира и върви към демократизация да се прекръсти. И в България много комунистически имена се махнаха. Да не би да не си ценим историята случайно?
    То голямата история 800 години робство и царуване-764 години...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от welwet
    Поне не собственте ни лидери са ни избивали нас самите, както Сталин баба ти и дядо ти. И поне сме се съхранили през 700-те години робство. Няма да е зле да не преувеличаваш.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Поне не собственте ни лидери са ни избивали нас самите, както Сталин баба ти и дядо ти. И поне сме се съхранили през 700-те години робство. Няма да е зле да не преувеличаваш.

Ти в раздела за "България и тези който я напуснаха" пред една мацка се изкара човек с 4-5 народности, не ми се търси темата да чета пак, дали наистина толкова ти бяха народностите ама там бая се беше
    украсил. Иначе знаеш за България, всички по света трябва да знаят по нещо за нея. И човека който е живял в квартал кръстен на някакъв лидер просто няма какво да направи това не зависи от него че да водиш такива упреци. И много хора виждат как върви животът във България. Отдавна не съм там и онзи ден бях на гости на един приятел гледах новините по БТВ и се хванах не само за едната глава, то като видях какви управници има няма как да не се хванеш...
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    София
    ^Да човек с много малко процентно съдържание на български гени съм, но това не ми пречи да пиша и чета на български и да защитавам България, когато трябва, както и да я критикувам градивно. Все пак това е държавата, която ми е дала доста. Не разбрах какво е лошото, че знам история и защитавам България, въпреки че съм малко българин? Нищо не съм се украсявал. Дори спестих части от това, което съм в онази тема.

Град
    InYourEyes
    Няма лошо просто упрекваш човека за неща който не зависят от него, и от негова страна той има правото да си защитава родното място.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Няма лошо просто упрекваш човека за неща който не зависят от него, и от негова страна той има правото да си защитава родното място.
    Естествено, че има право да я защитава. Ти радваш ли се като умаловажават историята на България? Аз не. Най-малко пък те имат право да ни критикуват, при положение, че не могат да се отърсят от комунистическите практики и терористическата върхушка, която вилнее и тези дни. Не разбрах само защо я защити при положение, че си беше чиста гавра с историята ни коментара за 700т години история и 800те години робство. Все едно български дух е нямало през тези всичките години.

Град
    InYourEyes
    Мога да ти кажа 1 не защитавам нищо, и 2-ро България е велика само в историята. История, която много уважавам и винаги чета нещо за България в миналото. Но България е само минало, като бъдеще не я виждам. Знам за хората от селото в България и мога да ти кажа, че няма никаква демокрация или там в каквото си живеем всичко е политика. Не ме и интересува накаде отиват работите в моята Родина защото аз сам нищо не мога да направя, но ако има нещо стойностно за което си заслужава да се борим ще подкрепя!

Град
    София
    ^Напълно съм съгласен, че България е велика само на история, но това не дава правото на хора от други държави и то с не много светло близко минало да умаловажават точно българската история. Ясно ми е, че бъдеще тук няма.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от bqsnaa15
    ^Напълно съм съгласен, че България е велика само на история, но това не дава правото на хора от други държави и то с не много светло близко минало да умаловажават точно българската история. Ясно ми е, че бъдеще тук няма.

Ти пък с кво право ми говориш за България..идиот
    ^ ти пък ако не се обадиш не те бива

amk93 е прав, какво искаш!?

Град
    Екатеринбург, Русия
    Аз не умаловажавам историята ви, даже с интерес я уча. Просто някои събития от близкото минало, а и сегашното унищожаване на паметници и абдикирането на държавата от това да ги поддържа ме навежда на някои мисли, че не си обичате историята, или поне част от вас.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Я всички бързо в една тема за история да се громим взаимно там .
    Българи,руснаци,фин и американец не е като да няма за какво да спорим .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster

amk93 е прав, какво искаш!?
    Оставете я намира тази. Нея я е яд, защото в раздел Секс и се подигравах в една тем, където беше казала, че има фетиш да опикава и усира гаджето си. (де да се шегувах) Пък и "леко" куха, така че просто игнор.

Град
    София
    Аз не умаловажавам историята ви, даже с интерес я уча. Просто някои събития от близкото минало, а и сегашното унищожаване на паметници и абдикирането на държавата от това да ги поддържа ме навежда на някои мисли, че не си обичате историята, или поне част от вас.
    Не визирах теб, а тази от твоя град, която направи едно много кухо изказване.

А естествено, че никой освен електората на БКП не обича 40-те години комунизъм. Кой ще ги обича? Ти обичаш ли периода, в който сталин е избил милиони от вас? Съмнявам се.

Град
    ВаРнАаАа
    Руснаци, американци, една кръв тече във вените ви Все сте хора, стига спорихте!!!

Българката каза.

И двамцата ме кефите и нямате право да спорите :P

Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Авторката на темата е тотално спрЕла.
    Щом ще ставаш музикантка искаш ли да те науча да свириш на кавал с една дупка?
    Нямаше как да не се разсмея.

Град
    Ивагакуре
    Аз съм момиче от Варна на 13 с права,къса и руса коса,много светла кожа и кафеви очи.Слушам house и някой пънк-рок групи...Отлична ученичка съм.Зодия лъвче съм.Не се гримирам. Обличам се.(не ходя гола де) Ми тва е

П.С:Темата е мега турбо ултра тъпа,направена от мега ултро тупо момиче
    Изглеждам точно като тебе ве !! аа кога си родена ? (и аз съм лъвче )
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми момиче съм, от София, на 20 години. Втори курс студентка, уча Счетоводство и контрол. Като цяло съм много позитивен и отворен човек - обичам да излизам, купоните, дискотеките, приятелите си... ( доста познати, но истински приятели - точно двама). През свободното си време обичам да седя на компютъра или да се мотая по кафетата... Как изглеждам... ами средно висока, с черна коса и светло-кафяви очи За гримиране - слагам грим, но в рамките на нормалното и то в повечето случаи, когато има някакъв по-специален повод или тръгна на дискотека...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Re: Разкажете за себе си...

Цитирай Първоначално написано от aLLeyes0nME
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Обичам да се гримирам ..
    Като обичаш да се гримираш лицето ти след 10 години ще е по-зле и от оная работа на дядо ти
    Хах пък и кой говори за гримиране Не говори за тФа дет и ти го праиш бе кифл0о..

Re: Разкажете за себе си...

Цитирай Първоначално написано от aLLeyes0nME
    Обичам да се гримирам ..
    Като обичаш да се гримираш лицето ти след 10 години ще е по-зле и от оная работа на дядо ти
    Хах пък и кой говори за гримиране Не говори за тФа дет и ти го праиш бе кифл0о..
    ай махай се с твоя диалект бе .. и с МаЛкИтЕ и ГоЛеми БуКФи
    You and me could write a bad romance
    Caught in a bad romance...
    I’m a freak bitch baby

Супер фен Аватара на someonerandom
    Защо във всяка тема трябва да се намират поне по 2 момичета,дето да се скарат за нещо?

нали знаеш женската злоба няма почивен ден ..
    You and me could write a bad romance
    Caught in a bad romance...
    I’m a freak bitch baby

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си