- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разкажете за себе си...
Районът се казва така от както съществуа - 1934 година.
Това не пречи, ако Русия се модернизира и върви към демократизация да се прекръсти. И в България много комунистически имена се махнаха. Да не би да не си ценим историята случайно?Първоначално написано от BERCUT
![]()
Това че има Ленински регион не го прави лош.Ленин е бил революционер.Това е все едно да оплюващ някоя улица кръстена на генерал от Конфедералните щати.
То голямата история 800 години робство и царуване-764 години...Първоначално написано от amk933
Поне не собственте ни лидери са ни избивали нас самите, както Сталин баба ти и дядо ти.Първоначално написано от welwet
И поне сме се съхранили през 700-те години робство. Няма да е зле да не преувеличаваш.
Първоначално написано от amk933
Ти в раздела за "България и тези който я напуснаха" пред една мацка се изкара човек с 4-5 народности, не ми се търси темата да чета пак, дали наистина толкова ти бяха народностите ама там бая се беше
украсил. Иначе знаеш за България, всички по света трябва да знаят по нещо за нея. И човека който е живял в квартал кръстен на някакъв лидер просто няма какво да направи това не зависи от него че да водиш такива упреци. И много хора виждат как върви животът във България. Отдавна не съм там и онзи ден бях на гости на един приятел гледах новините по БТВ и се хванах не само за едната глава, то като видях какви управници има няма как да не се хванеш...![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
^Да човек с много малко процентно съдържание на български гени съм, но това не ми пречи да пиша и чета на български и да защитавам България, когато трябва, както и да я критикувам градивно. Все пак това е държавата, която ми е дала доста.Не разбрах какво е лошото, че знам история и защитавам България, въпреки че съм малко българин? Нищо не съм се украсявал. Дори спестих части от това, което съм в онази тема.
![]()
Няма лошо просто упрекваш човека за неща който не зависят от него, и от негова страна той има правото да си защитава родното място.
Естествено, че има право да я защитава. Ти радваш ли се като умаловажават историята на България? Аз не. Най-малко пък те имат право да ни критикуват, при положение, че не могат да се отърсят от комунистическите практики и терористическата върхушка, която вилнее и тези дни.Първоначално написано от SoAfraid
Не разбрах само защо я защити при положение, че си беше чиста гавра с историята ни коментара за 700т години история и 800те години робство. Все едно български дух е нямало през тези всичките години.
![]()
Мога да ти кажа 1 не защитавам нищо, и 2-ро България е велика само в историята. История, която много уважавам и винаги чета нещо за България в миналото. Но България е само минало, като бъдеще не я виждам. Знам за хората от селото в България и мога да ти кажа, че няма никаква демокрация или там в каквото си живеем всичко е политика. Не ме и интересува накаде отиват работите в моята Родина защото аз сам нищо не мога да направя, но ако има нещо стойностно за което си заслужава да се борим ще подкрепя!![]()
^Напълно съм съгласен, че България е велика само на история, но това не дава правото на хора от други държави и то с не много светло близко минало да умаловажават точно българската история. Ясно ми е, че бъдеще тук няма.![]()
Аз не умаловажавам историята ви, даже с интерес я уча. Просто някои събития от близкото минало, а и сегашното унищожаване на паметници и абдикирането на държавата от това да ги поддържа ме навежда на някои мисли, че не си обичате историята, или поне част от вас.
Я всички бързо в една тема за история да се громим взаимно там.
Българи,руснаци,фин и американецне е като да няма за какво да спорим
.
Оставете я намира тази. Нея я е яд, защото в раздел Секс и се подигравах в една тем, където беше казала, че има фетиш да опикава и усира гаджето си. (де да се шегувах)Първоначално написано от Pwnmaster
Пък и "леко" куха, така че просто игнор.
![]()
Не визирах теб, а тази от твоя град, която направи едно много кухо изказване.Първоначално написано от BERCUT
А естествено, че никой освен електората на БКП не обича 40-те години комунизъм. Кой ще ги обича? Ти обичаш ли периода, в който сталин е избил милиони от вас? Съмнявам се.![]()
Руснаци, американци, една кръв тече във вените виВсе сте хора, стига спорихте!!!
Българката каза.
![]()
И двамцата ме кефите и нямате право да спорите :P
Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
![]()
Нямаше как да не се разсмея.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от welwet
![]()
![]()
Изглеждам точно като тебе ве !!
![]()
![]()
аа кога си родена ? (и аз съм лъвче
)
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ми момиче съм, от София, на 20 години. Втори курс студентка, уча Счетоводство и контрол. Като цяло съм много позитивен и отворен човек - обичам да излизам, купоните, дискотеките, приятелите си... ( доста познати, но истински приятели - точно двама). През свободното си време обичам да седя на компютъра или да се мотая по кафетата... Как изглеждам... ами средно висока, с черна коса и светло-кафяви очиЗа гримиране - слагам грим, но в рамките на нормалното и то в повечето случаи, когато има някакъв по-специален повод или тръгна на дискотека...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Хах пък и кой говори за гримиранеПървоначално написано от aLLeyes0nME
Не говори за тФа дет и ти го праиш бе кифл0о..
![]()
ай махай се с твоя диалект бе .. и с МаЛкИтЕ и ГоЛеми БуКФиПървоначално написано от danibebi
You and me could write a bad romance
Caught in a bad romance...![]()
I’m a freak bitch baby
Защо във всяка тема трябва да се намират поне по 2 момичета,дето да се скарат за нещо?![]()
нали знаеш женската злоба няма почивен ден![]()
![]()
..
You and me could write a bad romance
Caught in a bad romance...![]()
I’m a freak bitch baby