.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Най-добрата ми приятелка

Най-добрата ми приятелка:
    -никога не седи до мен в автобуса за у-ще
    -когато някой каже нещо смешно по мой адрес,тя вместо да ме защити започва да се смее и да ми се подиграва
    -пита ме да спя в тях само,когато не е разбрала урока в у-ще(koeto se slu4va 4esto)
    -много често ме зарязва и т.н.
    Приятелки сме от 6 години,но от тази година се държи различно.Тази година имахме нова ученичка и мн се сприятелихме с нея,но те двете постоянно са заедно,понякога дори забравят за мен.

Има ли смисъл според вас да продължавам да бъда 3тата приятелка,за която се сещат само ако имат нужда

По - добре не бъди с тях. Ако това момиче наистина ти е приятелка ще се оправите, ако не прав и път. Аз бях в подобна ситуация и накрая се разделихме с момичето, а се познавахме от бебета. Ще си намериш друга най - добра приятелка, не се безпокой.

Град
    ВаРнАаАа
    Ясно каква приятелка ти е.. намери си някой друг свестен човек, който ще те цени за това, което си, а няма само да те използва като не си е разбрал урока

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Това не са никакви приятелки. И аз имам един риятел, който сао гледа да препише от мен, но сме си приятели, навсякаде ходим заедно, е почти навсякаде. Не седя с него постоянно, защото ми писва с един и същ човек. Ама това твоито не е приятелство, а живо използване.
    П.С. зарежи ги твоите "приятелки" има и други хора на този свят. Повярваи ще твоята най-добра приятелка ще се окаже някоя, която не си очаквала
    П.С2. извинете з аправописните грешки.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    И я наричаш най - добра приятелка

Съветвам те да престанеш да им правиш услуги Ще го забележат и ще те попитат какво става и тогава им кажи какъв е проблема... Кажи им, че се чустваш изолирана, че само те използват, когато им е удобно, че уж сте приятелки и трябва да си помагате и защитавате, а те не правят нищо подобно спрямо теб Или ще реагират като пълни идиотки като се връцнат и ти кажат да си гледаш работата, или ще се позамислят над думите ти и ще се променят И в двата случая не губиш нищо :P
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И ако това е най-добра приятелка

Според мен не ти е никаква приятелка..Не й обръщай никакво внимание и си намери друга "най-добра" приятелка
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на zoreto
    явно не ти е 'най-добра' приятелка

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ти НЕ си и най-добра приятелка щом се държи така..поне според мен Поговори с нея,накарай я да осъзнае грешката си!!..Примерно като сте двете и захванете сериозна тема..

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    И я наричаш най - добра приятелка

Съветвам те да престанеш да им правиш услуги Ще го забележат и ще те попитат какво става и тогава им кажи какъв е проблема... Кажи им, че се чустваш изолирана, че само те използват, когато им е удобно, че уж сте приятелки и трябва да си помагате и защитавате, а те не правят нищо подобно спрямо теб Или ще реагират като пълни идиотки като се връцнат и ти кажат да си гледаш работата, или ще се позамислят над думите ти и ще се променят И в двата случая не губиш нищо :P

Напълно съм съгласен Няма какво да си траеш! Те ще ти обръщат гръб ти ще им помагаш после когато те имат зор.. никви такива да се спасяват както могат ... като видят че няма да става на тяхното и ще те питат веднага "какво ти имаааа" "защо се държиш такааааааа" и ти тогаа им даваш и това е
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    охх и аз съм в подобна ситуация.....според мен изоб6то не ти е приятелка само те използва,като ти поиска услуга или дома6но и някви такива просто и откажи.Може да си намери6 други приятели(но е много трудно за6тото пове4ето не са истински приятели...)Ако иска6 може да поговори6 с тях но се съмнявам това да прпмени не6то.

Град
    Варна
    Find it...Use it...Forget it... => _(_

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    няма смисъл...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

това въобще не е приятелка. зарежия както тя те зарязва теб намери си др фр и готово

Хаха помислих си че тая тема я пуснал Madeyed и щех да пиша че е много зле а по темата
    1.Не ти е приятелка
    2.Не ни занимавай
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нормално. Когато при две пирятелки дойде трета едната винаги става излишна и почват интригите. Аз те съветвам да ги игнорираш и да започнеш да движиш с някои други твои съученички, а когато въпросната ти "приятелка" се обади пак, за да те покати в тях да й обесняваш урока си измисли някакво оправдание и не ходи. 1-2 пъти като го направиш тя сама ще се усети, че удря на камък
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ти на това как въобще можеш да му кажеш ''най-добра приятелка''
    Bon Jovi - Always

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си