- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелване на зъби със термоформиращи и силиконови шини?!
Хора ,дайте информация..някой доволен ли е от Избелване на зъби със термоформиращи и силиконови шини?!?! Пробвал ли е тези шини..? К'ви цени са? И има ли хубав ефект? Колко дълготраен е ефекта..Ще чакам съвети и информация..
Ето и шините :
Шините за избелване биват 2 основни типа:
- термоформиращи
- лабораторни
Ами да хубав е резултата..обаче не съм се интересувала![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
яя хванахте ми интереса! Обяснете по-подробно какво представляват тези неща![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И на мене така..отдавна чета всякви статии за т'ва нещо .. дайте няква цена!? И .. да се ориентираме вече - ако някой е ползвал подобно нещо..
Та - повечето хора , пишат във форумите , че е с гел и шини , които се изработват в специална лаборатория ( за тва се наричат и още - лабораторни) , и специално прелепват за зъбките ! Също така съм чувала , че е най-подходящо да се спи с тях , защото има нужното време! ( за вечерта говоря) - Цената била около 200 лв макс..но може би има и по-евтини процедури при различни специалисти..не знам , за това ви питам?
Как да си избеля зъбите.Една колежка има мн бели зъби и се чудя как се постига този ефект ама ме е срам да я питам![]()
Казаха ми че със сода става ама аз пробвах няколко пъти ама нещо не ми хареса,щото само сваля eмайла от зъбите
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Аз ви препоръчвам паста за зъби на бленда мет новата (3d white) аз в момента я палзвам и е много хубава![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Други мнения..
Кви пари?Първоначално написано от elisa_fenka