.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

За следи от акне-акнеаут или контратубекс ?

Здр, за следи от акне контратубекс или акнеаут според вас ?
    п.с. А акнеаут като препарат как го намирате ?

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    помага, но за кратко. след време кожата привиква към него и спира да действа

Значи контратубекс ?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neznaq
    Значи контратубекс ?
    Контратубекс е за следоперативни белези и не на всички помага. Не знам, порбвай. Може да има ефект, но не очаквай чудеса. Може и нищо да не стане.

Хмм ами вие какво ме съветвате, аз ходих наскоро на сауна ако е от значение това...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neznaq
    Хмм ами вие какво ме съветвате, аз ходих наскоро на сауна ако е от значение това...
    Не е от значение сауната...

Трудно ми е да те съветвам. За мен дерматологията си е почти като неврологията - и двете са малко "тъмна Индия".

Някой казват пробвай с бетък, други с Контратубекс. На едни помага едно, при други не действа. Нямам си идея какво ще ти помогне.

Има само един сигурен начин, но е много скъп и предполагам си още малък - лазер. Прави се лазерен ресърфейсинг с въглероден лазер. Ако искаш му викай лазерен пилинг. Махат се белезите на 100% но е скъпо и няма смисъл, ако не са силно забележими и си още малък.

Аз се мажа с контратубекс и то може да се използва, ако имаш ДУПКИ от пъпки, а не за следоставащи петна. Не вярвам контра тубекса да помогне за такова нещо, за акнеаут незнам не съм чувала за това лекарство, но ако смяташ, че не е достатачно добро пробвай с козметиката на гарниер или нивеа хубави са продуктите им.

аз съм ползвала и акнеаут и козметиката на гарниер и нищо не ми помагаше.отчало имат ефект но после кожата ти привиква с тях и спират да действат.аз в момента ползвам някаква смес от спирт и др.
    неща обаче е спициално против акне и помага лицето ми се изчисти от гадните пъпки

А ще кажеш ли какво е то ?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Акне Аут
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от sladki64etooo
    аз съм ползвала и акнеаут и козметиката на гарниер и нищо не ми помагаше.отчало имат ефект но после кожата ти привиква с тях и спират да действат.аз в момента ползвам някаква смес от спирт и др.
    неща обаче е спициално против акне и помага лицето ми се изчисти от гадните пъпки
    мда сподели с нас каква е тази чудотворна смес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си