- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозна тема [забранено за мъже .. ;д]
Как сте "мои малки, сладки охлювчетаа" ?!?![]()
(не е нужно да отговаряте попитах само от учтивост ..)
Понеже е неделя вечер реших, че си нямам друга работа за това искам да ви попитам за две ситуации, в които ако изпаднете какво бихте направили .. и между другото съм длъжна да спомена още в началото, че темичката е предимно за момичетата .. ;д
Въпросче номер 1: Ситуацията е следната .. представете си, че сте девствени и си имате приятел (мразя думата гадже), който определено има опит в секса .. и е нормално след някой друг месец да го поиска от вас (въпрос на нужди
), а вие определено не се чувствате готови .. въпроса ми е бихте ли му позволили да спи за една вечер без никакво обвързване с друго момиче (чисто физически)?!?
Въпросче номер 2: Преди време започнах един спор с една приятелка, която твърдеше, че ако скъсат със сегашното й момче (той й е първия) и ако след време той й се обади само, защото му е долипсвало нейната малка ... (сещате се) тя би отишла по всяко време, за да задоволи нуждите му по простата причина, че някога й е бил първия .. въпроса ми е бихте ли го направили?!?
п.с. на тези, които не им харесва е излишно да казвам да не пишат ..
п.с. 2 Нека е ясно, че не питам за себе си, а просто защото ми е любопитно .. аз отдавна съм си отговорила на тези въпроси искам да разбера вашето мнение ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1. И какво като има опит? Ако му пука за мен, ще чака и няма да иска друга, ако иска - прав му път. Никога не бих позволила да бъде с някоя друга. Тези момичета сами се унижават и подценяват, позволявайки такова нещо.
2. Ясно е, че е индивидуално, но аз лично не мога да разбера логиката на приятелката ти, просто липсва такава. Какво като ми е бил първият, да няма цял живот да тичам след него, само защото ми е бил "първият".. нищо такова, разделили сме се и толкова, не бих тичала при него когато му скимне. Отделен е въпросът дали и на мен ми е скимнало, в такъв случай стоят по различен начин нещата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Здравей![]()
На първия ти въпрос ще отговоря така: Никога не бих го приела нормално и не бих се съгласила да спи с дурго момиче, ако ме обича досатъчно и държи на мен, ще чака докато аз самата не му се отдам...Ако пък не го направи, то тогава не е досатъчно достоен за мен самата
На втория въпрос: Доста интересна ситуация... Честно казано не бих се върнала при него, само за да го задоволя отново, един вид ще се почувствам все едно съм 'на повикване', ако ме разбирашНо ако примерно ми се обади и ми каже, че всичко иска да е както преди и аз самата не съм все още обвързана, нищо против... (стига да споделяме взаимни чувства :P)
Айде със здраве![]()
П.П "аз отдавна съм си отговорила на тези въпроси искам да разбера вашето мнение ... " Аз също искам да разбера твоето :P
Първоначално написано от Hilary_
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
1. не няма такива работи "да си задоволи нуждите" ако ме обича ако иска да е с мен ще чака колкото е нужно.
2. тъпа логика е избарала твоята приятелка. Не бих се върнала да спя с него само защото той ми е бил първия.
ъмм щом искаш ще ти кажа ..Първоначално написано от camupa
За първия: Не бих позволила, съгласна съм с мненията до тук, че ако ме обича истински ще чака ако не така или иначе не бих легнала с някой, който не дава 5 пари за мен .. моето си е само мое!!!![]()
За втория: Също не й разбирам логиката и за това започнахме да спорим иии съм на мнение, че колкото и да съм го обичала не бих се върнала само за едното е*ане при него..![]()
Прекалено жалко ми се струва ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1 - зависи от много неща, но ако не се чувствам готова няма да го направя... все пак той ще ми е първият а аз за него една от всички...![]()
2 - това според мен е унизително да си момиче резерва![]()
B a D ` G i r L
1.да,не в важно с коя спи и колко е имал важно е коя оби4а.Това не е изневяра все пак (за мен изневяра е когато изневери6 със сърцето..)
2.аз не виждам никаква логика.
1.Определено не.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И на двата въпроса отговарям с твърдо НЕ.Или е само моят човек или нямам нищо общо с него.И с това темата е изчерпана.
1. Да..
2. Бих,но не защото ми е бил първи..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
1.Ne bih mu pozvolila ... ako me obi4a she me 4aka kolkoto e nujno
2.Ne bih mu zadovolila nujdite shtom me e zarqzal da se ebe v guza![]()
1-Не.
2-Не,защото ми изглежда малко...еми не точно курвенско ама...обади ми се той и аз веднага трябва да отида да го задоволя..![]()
И кво като е бил първия-нали не е последен
![]()
1-да
2-не много ясно (трябва да го оби4ам страшно много все още за да го направя)
I can't stop myself from loving you <3
1.Много ясно, че не бих се съгласила.Щом държа на този човек по пътя на логиката ако искараме по-дълго ще изпитам желание да спя снего.Ако той не може да изчака да стана готова,значи не ме заслужава.А ще искам да знам, че връзката ни е била чиста и не е спал с друга, докато е бил с мен.
2.За мен твърдо не.Първия си е първия, но не е последния(в повечето случаи де).Това, че е първия човек на когото съм се отдала така да го кажа, няма нищо общо с това да правим необвързващ секс след време.
1 ... Ако позволя подобно нещо, то по тая логика за да не ми изневери до 1вия път трябваа си намеря девствен. Опитът няма нищо общо, всичко е до човека
2 ... Бих го направила, но ако съм обичала този човек и още имам чувства, въпреки че като се замисля попадах в такава ситуация и отказах, за да не се самонаранявам![]()