Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Как сте "мои малки, сладки охлювчетаа" ?!?
(не е нужно да отговаряте попитах само от учтивост .. )

Понеже е неделя вечер реших, че си нямам друга работа за това искам да ви попитам за две ситуации, в които ако изпаднете какво бихте направили .. и между другото съм длъжна да спомена още в началото, че темичката е предимно за момичетата .. ;д

Въпросче номер 1: Ситуацията е следната .. представете си, че сте девствени и си имате приятел (мразя думата гадже ), който определено има опит в секса .. и е нормално след някой друг месец да го поиска от вас (въпрос на нужди ), а вие определено не се чувствате готови .. въпроса ми е бихте ли му позволили да спи за една вечер без никакво обвързване с друго момиче (чисто физически)?!? Не.Пък ако го направи - ножица.Много ми дреме ,че `не издържа`.Щом е с мен ще чака!

Въпросче номер 2: Преди време започнах един спор с една приятелка, която твърдеше, че ако скъсат със сегашното й момче (той й е първия) и ако след време той й се обади само, защото му е долипсвало нейната малка ... (сещате се) тя би отишла по всяко време, за да задоволи нуждите му по простата причина, че някога й е бил първия .. въпроса ми е бихте ли го направили?!?
Не!Трябва на мен да ми е долипсвал неговия голям.. ;д

п.с. на тези, които не им харесва е излишно да казвам да не пишат ..
п.с. 2 Нека е ясно, че не питам за себе си, а просто защото ми е любопитно .. аз отдавна съм си отговорила на тези въпроси искам да разбера вашето мнение ...
+1000 И все пак ако той мен е зарязал, по никакъв шанс няма да се върна при него за да го задоволя ... не заслужава!