.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Въпроси за живот на сперматозоида

Здравейте,
    в момента а и от доста време съм в тежка депресия и днес ми дойдоха няколко неща на главата, от които се надявам да се освободя след вашите отговори. какво е необходимо за да забременее една жена? ако един мъж не се изпразни в нея въобще възможно ли е да забременее тя при някакви други условия примерно ако мъж се изпразни в/у корема й и тя после вземе семенна течност оттам и си бръкне отдолу или друг пример - ако примерно някое момче се изпразни в някакъв водоем после възможно ли е жена да забременее?

На тези, които помогнат благодаря на останалите...

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Re: Въпроси за живот на сперматозоида

Цитирай Първоначално написано от usr123
    Здравейте,
    в момента а и от доста време съм в тежка депресия и днес ми дойдоха няколко неща на главата, от които се надявам да се освободя след вашите отговори. какво е необходимо за да забременее една жена? ако един мъж не се изпразни в нея въобще възможно ли е да забременее тя при някакви други условия примерно ако мъж се изпразни в/у корема й и тя после вземе семенна течност оттам и си бръкне отдолу тук има вероятност, но зависи колко време спермата седи във външна среда
    или друг пример - ако примерно някое момче се изпразни в някакъв водоем после възможно ли е жена да забременее?
    ти дан се си луд няма начим сперматозоидите живеят във външна страна много малко време
    На тези, които помогнат благодаря на останалите...
    абе хората правят опити да забременее жена с изпразване в нея и неуспяват, а тоя ми писал във водоем.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ае тва за водоема ма изкефи
    и ко изфърлиш са в морето, няква флиза и забременява

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    ае тва за водоема ма изкефи
    и ко изфърлиш са в морето, няква флиза и забременява
    - Скъпи.. Бременна съм.
    - По дяволите ! Толкова искаше да ходиме на море, нали ?!?

Град
    моя сибствен град
    тва за водоема наистина ме сцепи невярвах, че има толкова необразовани хора

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Вие и се подигравате, но сперматозоидите живеят между 1 и 3 часа при нормално условия, а във водна среда още повече. Трябва да ги сушиш с топъл въздух за да умрат по-бързо.

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Вие и се подигравате, но сперматозоидите живеят между 1 и 3 часа при нормално условия, а във водна среда още повече. Трябва да ги сушиш с топъл въздух за да умрат по-бързо.
    в соленото море колко ли ще живеят ??

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    някой плуват,други вървят а трети летят ... незнайш от каде щи дойди
    GTA Stunting

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    По тази причина човекът е измисли това:

Виж, даже идват в различни цветове!

По темата: Има много начини, но водоема не е един от тях. Ако се изпразниш върху корема на момичето и тя докосне спермата, а после се пипа - има шанс

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    По тази причина човекът е измисли това:

Виж, даже идват в различни цветове!

По темата: Има много начини, но водоема не е един от тях. Ако се изпразниш върху корема на момичето и тя докосне спермата, а после се пипа - има шанс
    +1 това с дъждобраните пръсва

с

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    тва за водоема наистина ме сцепи невярвах, че има толкова необразовани хора
    в случая неграмотният си ти.Даже е било заведено дело срещу някакав хотел точно поради тази причина.До колко в случая е вярно не знам,но е факт ,че при някакви обстоятелства е възможно забременяването във "водоем"

Ае... водоем, а? Ебахти тоз сперматозоид много нахален е... влиза през банския ти.. проправя си път през невъзбудената ти вагина... и успява да стигне чак до яйцеклетката.. е тоа филм тря се гледа. Извинете ме ама.. не са чак толкова корави тея копеленца!!!

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

да

24 часа

Ще задам друг въпрос. първоначално не ме интересуваше дали жена може да забременее ако някой мъж се изпразни във водоем ами знаете каква ни е културата в България а може би това се прави не само от българи, но по някой път ходим до малка нужда в морето. например ако да кажем мъж се е изпразнил и после е влязъл във водата и се е изпикал има ли възможност някоя да забременее и защо?

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от usr123
    Ще задам друг въпрос. първоначално не ме интересуваше дали жена може да забременее ако някой мъж се изпразни във водоем ами знаете каква ни е културата в България а може би това се прави не само от българи, но по някой път ходим до малка нужда в морето. например ако да кажем мъж се е изпразнил и после е влязъл във водата и се е изпикал има ли възможност някоя да забременее и защо?
    НЕ!!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Браточка земи си земи една енциклопедия или учебник квото ти на душа,ама ес7 че онаа ако се пипа със сперма по ръцете ше забременее,а тва с водоема,еем земи пробвай-щото нали знаеш че най-много се научава от личния опит
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    bs™
    кажи на Mythbusters да проверат тва с водоема

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Ае... водоем, а? Ебахти тоз сперматозоид много нахален е... влиза през банския ти.. проправя си път през невъзбудената ти вагина... и успява да стигне чак до яйцеклетката.. е тоа филм тря се гледа. Извинете ме ама.. не са чак толкова корави тея копеленца!!!"

Отчайващо е положението ..

..
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Не няма шанс,все още не съм чул някоя да е забременяла по въздушно-капков път.
    Станислава

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Божеее

Да възможно е ако някой си седи на терасата и си мастурбира и като свърши едно торнадо да повлече спермата до някое момиче и хоп да и го хвърли в путката и тя да забременее .....

Хора чувате ли са ве???Все повече се отчайвам

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Няма да забременее, дори и невинаги свършвайки в нея забременява...хората на изкуствено оплождане ходят, луди пари ръсят и нищо не им се получава, че смятай какво остава за докосване. Спи спокойно, а като се събудиш режи на воля
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Re: Въпроси за живот на сперматозоида

хаха много хора се упитват по нормален начин с изпразване в момичето ти във водоем то ако ставаще така знаеш ли колко милиона население щяхме да бъдем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си