.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Eми според мен момчето е с теб, просто защото така му е удобно, иска да има и двете ви едновременно. Каквато и да е, колкото и да е страхотна, все пак ся е с теб, да си беше останал с нея като я боготвори толкова. Аз не бих понесла да съм така ва второ място за гаджето ми, а и всички го забелязват... най-добре както каза някой по-горе започни и ти да му говориш за твоя бивш, даже може да излезете тримката, натрий му носа, ако нищо не се получи по-добре просто го скъсай и всеки по пътя си...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ти си ... ъъ незнам как да ти го кажа ... ЗАБЛУДЕНА ГЛУПАЧКА
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

И съм имал тоя проблем със сегашната жИна ,ама с времето минава.

Glory,Glory Manchester United!!!

Ами в крайна сметка се разделихме Реших, че не искам такава връзка, надявам се да е за добро.. не беше много леко - той доста ми звъня след това и даже вися пред блока ми 2 часа и не ме пускаше.. обаче вече осъзнах, че си е такъв - страх го е да загуби, и като усети, че нещо не е негово вече, му става интересно .. абе, кофти история, но май е по-добре така..

сега може да започне да сравнява следваща с теб...
    иначе,правилно си постъпила ((:

Знам как ти е.
    Абе зарязвай го, не си заслужава да си тровиш живота. Не е последния останал на земята

Аз ако бях на твое място щях да го зарежа. Да, държиш на него, ама трябва ли да търпиш пренебрежението му??
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Докажи му че си по добра от тази
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    бълХаристан
    аз ти казвам, от вашата връзка нищо няма да излезе.
    ако искаш да ти е гадно продължавай, ако не искаш заеби го.
    от опит казвам, бившата ми така не искаше да преустанови контакт с предишния си приятел и познай какво стана? о да, аз бях преебан, а те са пак заедно бившите или са "мъртви" както за мен, или нещо още тлее и може да развали връзка и да се чувстваш като заместител. не е готино...

Цитирай Първоначално написано от Flopper
    Ами в крайна сметка се разделихме Реших, че не искам такава връзка, надявам се да е за добро.. не беше много леко - той доста ми звъня след това и даже вися пред блока ми 2 часа и не ме пускаше.. обаче вече осъзнах, че си е такъв - страх го е да загуби, и като усети, че нещо не е негово вече, му става интересно .. абе, кофти история, но май е по-добре така..
    слепи ли сте!? о.О

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Направо го зарязвай... как търпиш изобщо такова нещо! Аз ако бях отдаааавна щях да съм го оставила. Щом е с теб и твърди, че те обича, ти трябва да си на първо място за него а очевидно не е така! Да си ходи при бившата като е толкова готина
    Те всички така казват. Мислиш ли, че ако ходиш с някой 7 МЕСЕЦА и дори вече го обичаш и той постоянно те уверява, че няма нищо към бившата, когато му дигнеш скандал и той ти каже "Ама аз те Обичам тооолкова много, миличко! " хич ли няма да се размекнеш... Не е толкова лесно да кажеш "не".

Edit: Та значи така, а? Разделихте се... Аз бих направила нещо по въпроса първо Не бих се отказала толкова лесно... Както и да е, може пък да е било за добро, все пак никой не иска да търпи сравнения. Особено за едно момиче това си е кръвна обида.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен Аватара на beb4yy
    Зарежи го ако неискаш да бъдеш втора и да си като на съзтезание

Зарязала го е момичето вече! Четете малко преди да пишете като папагали!
    Не се крийте бъзливци...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Щом това непрестанно говорене за нея те дразни, значи проблем има. Как може нейният блог да му е начална страница?! Според мен трябва да му го кажеш в прав ред. Вие не сте заедно, за да си говорите за бивши, не и по този начин. Разбира се, всеки от време на време споделя за някоя минала случка, но това да е непрекъснато... предполагам, че би ме изнервило страшно много и няма да го изтърпя.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

правилно си постъпила.. не си заслужава да си на 2- ро място.
    рамо до рамо със себе си...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Старата любов не отминава тъй лесно ... Той постъпва гадно спрямо теб ,но явно не може да контролира чувствата си .Трудно е да забравиш някой когото си обичал.Наистина си в гадна ситуация.

Според мен си прибързала с решението да се разделите....

--------------------------------------------------------

А бе какво всички й казахте да го зареже и то така стана.. не можете никога да се поставите на нейно място, ако не сте го преживели.. знаете ли колко е трудно да зарежете момчето, с което сте били толкова много време .. и какво като е било това с бившата му .. за всичко трябва време е да 7 месеца е мн време, но не е трябвало така да става .. момичето можеше да му каже да избира или да му каже всичко както е без да му дава думата.. той е седял и не я е пускал 2 часа дали пък му е все едно ? всичко е до характер .. не е трябвало да го оставяш..
    Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си