- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той още мисли за бившата!
Eми според мен момчето е с теб, просто защото така му е удобно, иска да има и двете ви едновременно. Каквато и да е, колкото и да е страхотна, все пак ся е с теб, да си беше останал с нея като я боготвори толкова. Аз не бих понесла да съм така ва второ място за гаджето ми, а и всички го забелязват... най-добре както каза някой по-горе започни и ти да му говориш за твоя бивш, даже може да излезете тримката, натрий му носа, ако нищо не се получи по-добре просто го скъсай и всеки по пътя си...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ти си ... ъъ незнам как да ти го кажа ... ЗАБЛУДЕНА ГЛУПАЧКА![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И съм имал тоя проблем със сегашната жИна ,ама с времето минава.
Glory,Glory Manchester United!!!
Ами в крайна сметка се разделихмеРеших, че не искам такава връзка, надявам се да е за добро.. не беше много леко - той доста ми звъня след това и даже вися пред блока ми 2 часа и не ме пускаше.. обаче вече осъзнах, че си е такъв - страх го е да загуби, и като усети, че нещо не е негово вече, му става интересно .. абе, кофти история, но май е по-добре така..
Знам как ти е.
Абе зарязвай го, не си заслужава да си тровиш живота. Не е последния останал на земята![]()
Аз ако бях на твое място щях да го зарежа. Да, държиш на него, ама трябва ли да търпиш пренебрежението му??
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Докажи му че си по добра от тази
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
аз ти казвам, от вашата връзка нищо няма да излезе.
ако искаш да ти е гадно продължавай, ако не искаш заеби го.
от опит казвам, бившата ми така не искаше да преустанови контакт с предишния си приятел и познай какво стана? о да, аз бях преебан, а те са пак заеднобившите или са "мъртви" както за мен, или нещо още тлее и може да развали връзка и да се чувстваш като заместител. не е готино...
Те всички така казват. Мислиш ли, че ако ходиш с някой 7 МЕСЕЦА и дори вече го обичаш и той постоянно те уверява, че няма нищо към бившата, когато му дигнеш скандал и той ти каже "Ама аз те Обичам тооолкова много, миличко!Първоначално написано от Korrnyy
" хич ли няма да се размекнеш... Не е толкова лесно да кажеш "не".
Edit: Та значи така, а? Разделихте се... Аз бих направила нещо по въпроса първоНе бих се отказала толкова лесно... Както и да е, може пък да е било за добро, все пак никой не иска да търпи сравнения. Особено за едно момиче това си е кръвна обида.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Зарежи го ако неискаш да бъдеш втора и да си като на съзтезание
Зарязала го е момичето вече! Четете малко преди да пишете като папагали!![]()
Не се крийте бъзливци...
Щом това непрестанно говорене за нея те дразни, значи проблем има. Как може нейният блог да му е начална страница?! Според мен трябва да му го кажеш в прав ред. Вие не сте заедно, за да си говорите за бивши, не и по този начин. Разбира се, всеки от време на време споделя за някоя минала случка, но това да е непрекъснато... предполагам, че би ме изнервило страшно много и няма да го изтърпя.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
правилно си постъпила.. не си заслужава да си на 2- ро място.![]()
рамо до рамо със себе си...
Старата любов не отминава тъй лесно ...Той постъпва гадно спрямо теб ,но явно не може да контролира чувствата си .Трудно е да забравиш някой когото си обичал.Наистина си в гадна ситуация.
Според мен си прибързала с решението да се разделите....
--------------------------------------------------------
А бе какво всички й казахте да го зареже и то така стана.. не можете никога да се поставите на нейно място, ако не сте го преживели.. знаете ли колко е трудно да зарежете момчето, с което сте били толкова много време .. и какво като е било това с бившата му .. за всичко трябва време е да 7 месеца е мн време, но не е трябвало така да става .. момичето можеше да му каже да избира или да му каже всичко както е без да му дава думата.. той е седял и не я е пускал 2 часа дали пък му е все едно ? всичко е до характер .. не е трябвало да го оставяш..![]()
Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..