Родители винаги е имало, но защо днес процентът на провали е толкова голям за разлика от преди? Според мен има специална програма за съсипване на обществото. Днешно време цялата пумия на този свят е достъпна за малките благодарение на интернет и телевизията. Пробвай да си говориш с 6 годишно хлапе за секс и възможността някое да ти каже, че все още вярва, че е донесено от щъркел е нулева. А как е било преди? Ми ред и дисциплина, ред и дисциплина!... А сегашните родители явно изпитват желание децата им да са по-разглезени и по-свободни от колкото те са били. Това е нормално явление в пост-социалистическите държави родителите да са калпави и да позволяват на децата си свобода, каквато те самите не са имали и поради умиление от това да ги оставят да правят всичко, което за тях означава демокрация с цел да консумират от свободата си. Да, грешката е в родителтие до някъде, но това е поради кривото им все още разбиране какво представлява да отгледаш "дете на демокрацията" така да се каже... Ох, не знам. Бих си развил тезата, знам че така думите ми висят доста във въздуха сякаш, но за това нямам време в момента. Ако съм дал тласък на някой да размишлява в моята посока, нека ми доразвие мисълта...