.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Град
    Newp0rt ..

Грешка .. след Грешкаа ..

Грешка след грешка как да се спра или м0же би не е моя вината ... ?
    чесно ли и аз не знамм .. какво правя ..
    Вече почти 5 месеца .. харесвам страшно много едно м0мче ..
    запознах се малко страно с него но това не е важно .. мисълта ми е че от д0ста дълго време с него си комуникирамее ..
    и той показва че му пука .. но някакси не напълно или аз не разбираммм .. той е на 18 аз на 14 ( може и да прозвучи глупаво но .. )
    на неговия брат приятелката ми е приятелка ..
    и ми каза че той до сега е имал доста заигравки но не и серйозна връзка че тя до сега не го е виждала в тази светлина .. че той е различен ..
    к0гатоо той разбра че го харесвамм .. ми каза че може нещо се получии ..
    и такамм ... ( но след време аз рабрах че едно момче от мойето училище ме харесва .. и реших да си направя гавра с него писах му там че го аресвам през съобщения и такива глупостии .. и така та м0мчето което харесвам видя смс-те и не му стана много приятноо ) д0ри понеже ме беше срам ме чака 30 мин да го целунаа ... не ме чака държа се много мило .. и п0неже на един негов и мой фр приятелката му е в моя клас .. и аз и разказах и той сега не ми говории .. защото съм и казала .. не знамм той ми каза че иска сериозна връзка а аз май пак уплесках нещата не знамм .. д0ри и аз не разбирам какво става ..
    може ли някой да ми помогнее .. ?

Град
    Таити

Re: Грешка .. след Грешкаа ..

Цитирай Първоначално написано от misslowe
    Грешка след грешка как да се спра или м0же би не е моя вината ... ?
    чесно ли и аз не знамм .. какво правя ..
    Вече почти 5 месеца .. харесвам страшно много едно м0мче ..
    запознах се малко страно с него но това не е важно .. мисълта ми е че от д0ста дълго време с него си комуникирамее ..
    и той показва че му пука .. но някакси не напълно или аз не разбираммм .. той е на 18 аз на 14 ( може и да прозвучи глупаво но .. )
    на неговия брат приятелката ми е приятелка ..
    и ми каза че той до сега е имал доста заигравки но не и серйозна връзка че тя до сега не го е виждала в тази светлина .. че той е различен ..
    к0гатоо той разбра че го харесвамм .. ми каза че може нещо се получии ..
    и такамм ... ( но след време аз рабрах че едно момче от мойето училище ме харесва .. и реших да си направя гавра с него писах му там че го аресвам през съобщения и такива глупостии .. и така та м0мчето което харесвам видя смс-те и не му стана много приятноо ) д0ри понеже ме беше срам ме чака 30 мин да го целунаа ... не ме чака държа се много мило .. и п0неже на един негов и мой фр приятелката му е в моя клас .. и аз и разказах и той сега не ми говории .. защото съм и казала .. не знамм той ми каза че иска сериозна връзка а аз май пак уплесках нещата не знамм .. д0ри и аз не разбирам какво става ..
    може ли някой да ми помогнее .. ?
    Момчето ти е казало че може да стане нещо а ти си тръгнала на всички да разказваш... и аз да бях и аз така щях да реагирам....Не мисля че някой може да ти помогне ако сама не го направиш... слушаш какво ти казват хората и се объркваш още повече...седни и говори с него и се разберете.
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Никой не може да ти помогне.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами да явно в стремежа си да се "направиш" пред въпросния си се прецакала ..

Голям фен Аватара на revolver
    Май принцеса форОма е права.Но честно,нищо не разбрах

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Никой не може да ти помогне.
    Особено с правописа - положението е неспасяемо
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    plovdiv :)
    Вземи порасни и грешките ще намалеят

Ми първото,което е според мене си леко мъничка за върпосното момче и може би това до някаква степен го разколебава,но щом ти е казал,че може да се получи нещо не виждам пък какво го спира,но няма значение.При всички случеи сама си си оплескала положението като си казала на тази твоя приятелка от класа ли е или каквато е там.Честно много детска постъпка,необмислена. Ама и той пък да се сърди чак за такова нещо.. абе странна е работата . Явно и той страда от синдрома 'незнам какво искам',въпреки че на тая възраст се очакваше да го е преминал това ама явно не.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    покажи му тая тема
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    маи и ти нз кво иска6...играла си си с 4уствата на двама.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    покажи му тая тема
    и аз щях да пиша същото
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    покажи му тая тема
    и аз щях да пиша същото
    мом4е или моми4е си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Поредната малоумна 14 годишна пачавретина..... 3 мнения във форума, но полуголата снимка на аватара .... 1-во харесваш един, сваляш 2-ри, чука те 3-ти ? Кво значи "да се изгавря" с някво момче дето ме харесва" ??????? Ти ли си най-добрата ? Ти ли си най-умната ? Ти ли си най-можещата ? Детенце такова ! За дето искаш да се "гавриш" с хората, ето сега малко живота да се погаври с тебе ! Заслужаваш го и ти пожелавам тоя човек дето го харесваш да се побъркаш по него и никога да не можеш да го имаш !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Разбери какво искаш,пък тогава прави каквото и да било .

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Лапешка му работа

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ти си си виновна {}
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Поредната малоумна 14 годишна пачавретина..... 3 мнения във форума, но полуголата снимка на аватара .... 1-во харесваш един, сваляш 2-ри, чука те 3-ти ? Кво значи "да се изгавря" с някво момче дето ме харесва" ??????? Ти ли си най-добрата ? Ти ли си най-умната ? Ти ли си най-можещата ? Детенце такова ! За дето искаш да се "гавриш" с хората, ето сега малко живота да се погаври с тебе ! Заслужаваш го и ти пожелавам тоя човек дето го харесваш да се побъркаш по него и никога да не можеш да го имаш !!!!
    Като оставим грубостите на страна, така е.
    Особено това:
    Кво значи "да се изгавря" с някво момче дето ме харесва" ??????? Ти ли си най-добрата ? Ти ли си най-умната ? Ти ли си най-можещата ? Детенце такова !
    Напълно точно.
    Яд ме е, че има такива хора. :#

Град
    in the reality : )
    Мисля, че и ти не знаеш кво искаш и кво правиш изобщо. Дори по обърканата ти реч се вижда... Та, според мен, е много тъпо да се ебаваш с момче, което те харесва и да му пращаш някви съобщения, щото както виждаш сама си се прецакала. На момчето хич не му е станало приятно да разбере, че го харесваш, да обмисля дали могат да се получат нещата между вас, и накрая да види, че си казвала на друго момче, че го харесваш. И дори да си му обяснила, че това е ебавка /тъпа ебавка, мнооого тъпа ебавка / това не го успокоява, най-вероятно.
    Тъй че му обясни още евднъж, че го харесавш и че искаш да тръгнете. Извини му се за глупостите, които си направила, каквито и да са те. И оттук нататък се дръж по-смело и зряло.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    покажи му тая тема
    и аз щях да пиша същото
    мом4е или моми4е си
    момиче
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

няма ли някой 15-16 годишен за теб та с 18 годишни според мен може да с ее усетил , че си малка

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Като оставим грубостите на страна, така е.
    Особено това:
    Кво значи "да се изгавря" с някво момче дето ме харесва" ??????? Ти ли си най-добрата ? Ти ли си най-умната ? Ти ли си най-можещата ? Детенце такова !
    Напълно точно.
    Яд ме е, че има такива хора. :#
    И да те е яд, и да не те е яд, все тая. Лапето ще си са кефи там... И за авторката -< ти си малка голяма пачавра >-. А тези които ти дават акъл.. кво да кажа.. ШУШЛЯЦИ, половината ви мнения са как опреквате хлапачките дето го праят на 12-13 години, пък ся й давате акъл ???

ff

toi na 18 ti na 14....serizona rabota e va6ta, napravo nz kak jivee6 s teq problemi

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Напълно съгласна съм, като бих добавила, че всичко се връща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си