- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешка .. след Грешкаа ..
Грешка след грешка как да се спра или м0же би не е моя вината ... ?
чесно ли и аз не знамм .. какво правя ..
Вече почти 5 месеца .. харесвам страшно много едно м0мче ..
запознах се малко страно с него но това не е важно .. мисълта ми е че от д0ста дълго време с него си комуникирамее ..
и той показва че му пука .. но някакси не напълно или аз не разбираммм .. той е на 18 аз на 14 ( може и да прозвучи глупаво но .. )
на неговия брат приятелката ми е приятелка ..
и ми каза че той до сега е имал доста заигравки но не и серйозна връзка че тя до сега не го е виждала в тази светлина .. че той е различен ..
к0гатоо той разбра че го харесвамм .. ми каза че може нещо се получии ..
и такамм ... ( но след време аз рабрах че едно момче от мойето училище ме харесва .. и реших да си направя гавра с него писах му там че го аресвам през съобщения и такива глупостии .. и така та м0мчето което харесвам видя смс-те и не му стана много приятноо ) д0ри понеже ме беше срам ме чака 30 мин да го целунаа ... не ме чака държа се много мило .. и п0неже на един негов и мой фр приятелката му е в моя клас .. и аз и разказах и той сега не ми говории .. защото съм и казала .. не знамм той ми каза че иска сериозна връзка а аз май пак уплесках нещата не знамм .. д0ри и аз не разбирам какво става ..
може ли някой да ми помогнее .. ?![]()
![]()
Момчето ти е казало че може да стане нещо а ти си тръгнала на всички да разказваш... и аз да бях и аз така щях да реагирам....Не мисля че някой може да ти помогне ако сама не го направиш... слушаш какво ти казват хората и се объркваш още повече...седни и говори с него и се разберете.Първоначално написано от misslowe
There is no right or wrong, only fun or boring
Никой не може да ти помогне.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами да явно в стремежа си да се "направиш" пред въпросния си се прецакала ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Особено с правописа - положението е неспасяемоПървоначално написано от LadyDi
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Вземи порасни и грешките ще намалеят
Ми първото,което е според мене си леко мъничка за върпосното момче и може би това до някаква степен го разколебава,но щом ти е казал,че може да се получи нещо не виждам пък какво го спира,но няма значение.При всички случеи сама си си оплескала положението като си казала на тази твоя приятелка от класа ли е или каквато е там.Честно много детска постъпка,необмислена.Ама и той пък да се сърди чак за такова нещо.. абе странна е работата . Явно и той страда от синдрома 'незнам какво искам',въпреки че на тая възраст се очакваше да го е преминал това ама явно не.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
покажи му тая тема![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
маи и ти нз кво иска6...играла си си с 4уствата на двама.Първоначално написано от Hilary_
и аз щях да пиша същотоПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
мом4е или моми4е сиПървоначално написано от AutomatiC
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Поредната малоумна 14 годишна пачавретина..... 3 мнения във форума, но полуголата снимка на аватара .... 1-во харесваш един, сваляш 2-ри, чука те 3-ти ? Кво значи "да се изгавря" с някво момче дето ме харесва" ??????? Ти ли си най-добрата ? Ти ли си най-умната ? Ти ли си най-можещата ? Детенце такова ! За дето искаш да се "гавриш" с хората, ето сега малко живота да се погаври с тебе ! Заслужаваш го и ти пожелавам тоя човек дето го харесваш да се побъркаш по него и никога да не можеш да го имаш !!!!
De-Phazz - Anchorless
Разбери какво искаш,пък тогава прави каквото и да било.
Ти си си виновна {}
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
pomisli dobre kakvo iska6![]()
Като оставим грубостите на страна, така е.Първоначално написано от Vichko0o
Особено това:
Напълно точно.Кво значи "да се изгавря" с някво момче дето ме харесва" ??????? Ти ли си най-добрата ? Ти ли си най-умната ? Ти ли си най-можещата ? Детенце такова !
Яд ме е, че има такива хора. :#
Мисля, че и ти не знаеш кво искаш и кво правиш изобщо. Дори по обърканата ти реч се вижда... Та, според мен, е много тъпо да се ебаваш с момче, което те харесва и да му пращаш някви съобщения, щото както виждаш сама си се прецакала. На момчето хич не му е станало приятно да разбере, че го харесваш, да обмисля дали могат да се получат нещата между вас, и накрая да види, че си казвала на друго момче, че го харесваш. И дори да си му обяснила, че това е ебавка /тъпа ебавка, мнооого тъпа ебавка/ това не го успокоява, най-вероятно.
![]()
Тъй че му обясни още евднъж, че го харесавш и че искаш да тръгнете. Извини му се за глупостите, които си направила, каквито и да са те. И оттук нататък се дръж по-смело и зряло.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от soul1199
![]()
момиче
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
няма ли някой 15-16 годишен за теб та с 18 годишниспоред мен може да с ее усетил , че си малка
И да те е яд, и да не те е яд, все тая.Първоначално написано от DevilWish
Лапето ще си са кефи там... И за авторката -< ти си малка голяма пачавра >-. А тези които ти дават акъл.. кво да кажа.. ШУШЛЯЦИ, половината ви мнения са как опреквате хлапачките дето го праят на 12-13 години, пък ся й давате акъл ???
![]()
toi na 18 ti na 14....serizona rabota e va6ta, napravo nz kak jivee6 s teq problemi
Напълно съгласна съм, като бих добавила, че всичко се връща!Първоначално написано от Vichko0o