- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Терор от страна на семейството
Значи майка ми и баща ми направо ме побъркват.Въобрази ли са си,че съм много слаб.Аз съм момче на 19 и тежа 64 кила и съм сигурен,че това е напълно нормално,но не и за мойте родители.Като се приера й познайте какво има за ядене-поне две готови манджи,полуфабрикати,десер ти от вида на-торти,сникерси.марсове,шок лади,всякакви млека,различни чипсове.
След като виждат,че не съм пипнал нищо те така грижливо ми носят млекцата с лъжичка или ми нарязват плодове и тн.Стига се дотам да изхвърлям млеката в тоалената чиния и да подарявам шоколадчета на просяци.Вече незнам какво да направя.Колкото пъти засягаме тази тема те все почват нещо от сорта на- ще се поболееш така нищо не ядеш,ще хванеш някоя болест.Аз си яда нормално,но те ми сервират в такива огромно порций,че една трета ме засища и те идват и ми казват - ама ти пак нищо не си ял може ли така.Дайе някакви съвети,че се побърквам.Между другото и двамата са с наднормено тегло.
EEEхх...много са ти яки родителите беЕ, са аз не съм дебела ,че наште да не слагат чипс за десерт..ама исках да попитам ... ДАНОНИНО ЛИ ТИ ДАВАТ ?
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
и аз такамн ме дразят като почна: "неска пак нищо не си ял на обяд" , "защо не ядеш" и т.н. Казват ми, че съм много слаб, ама съм си добре аз съм на 13 и тежа 55 килограма. Те сигърно искат някое прасе на 13-14, 80 килограма.
ЗАЩОТО СТЕ ДЕЧККОВЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ САМОСТОЯТЕЛНОСТ И ЧУСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ! ЗАТОВА ЩЕ ВИ КАРАТ ДА ЯДЕТЕ!
И още нещо,вие се радвайте,че има кой да ви кара да ядете,щото има такива деца които и да искат да хапнат нещо,немогат да си го позволят!
+1Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Това не е терор, а имаш просто загрижени родители, може само да се радваш![]()
Вафла..
Аз съм на 16 (почти 17), 175см и тежа 57кг и познайте какво е в нас? Психотормоз с яденета, манджи, плодове, бонбони, чипсове к'вот се сетите. Ама аз пак не ги ям...![]()
Първоначално написано от amk933
Същата работа е при мен и аз съм подчти на 17 - 179 см на 59 кг.И като са си втълпили ,че съм слабОбаче кво ми дреме
Пък аз ям прекалено много и хабя много енергия и затова не мога да натрупам маса.
И като си втълпят ,че задължително трябва да ям по 3 пъти на ден ,аз ям по 5-6 и не ми вярватИ все пак това си е техен проблем
![]()
Майната ви,аз съм 98 кила,ама съм 194 санта висок и си изяждам 3 пъти повече ядене от наще и не ме бърка.![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
да си момче на 15-16-17 и да тежиш под 60 килограма е смешно откъдето и да го гледаш..пълни путки сте значи
аууу и наще са същитее.. аз преди бях доста пълничка и се хранех обилно и честоо
обаче по миналото лято отидох на гости на братовчедите си в софия и от притеснение ли незнам какво нищо не ядох ;dd и след като се прибрах у нас просто бях отслабнала драстичноооо
от 50 килограма станах 41 .. и сега наще всеки път: "яж бе ще се разболееш" след тях е баба ми: абее защо не ядеш кокалите ти се виждат" другата ми баба и тя е такаа и направо да не са ви на главатаа ;xx
а относно проблема ти ..храни се нормално и гледай да не станеш като вашите защото доста от родителите с наднормено тегло въвличат и децата си в този проблем .. не значи че те като са пълни и ти трябва да си като тях ..
може да ядеш често но както се казва по малко / и като казвам по малко не означава изобщо да не се храниш ;dd / ..
та така друго решение не виждам .. айде успехх : ))
Терор? Някои отгоре спомена вече, те са загрижени за тебе, нищо друго..
If you go platinum it doesn't mean it's luck it means millions of people are stupid as fuck
Immortal Technique
Първоначално написано от thoronaro
![]()
по темата-нормално родителите да се притесняват ..
кажи им че момчетата в тийнейджърската възраст имат много бърз метаболизъм и че е нопмално да си слаб![]()
![]()
егати терора е тва няма щода ти дават Сникърси и Марсове
![]()
ттцтцтцтцтцтц........
![]()
![]()
[quote="clever"]Първоначално написано от thoronaro
![]()
по темата-нормално родителите да се притесняват ..
кажи им че момчетата в тийнейджърската възраст имат много бърз метаболизъм и че е нопмално да си слаб![]()
![]()
егати терора е тва няма щода ти дават Сникърси и Марсове
![]()
ттцтцтцтцтцтц........
![]()
[/quot
Ти се смей ама да не ти идва на главата през пет минути родителие ти да ти носят храна и 56 пъти на ден да чуваш колко си слаб,че дори да те заплашват,че ще те водят на лекар.Мега досадно и нетърпимо е.