.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Продавам доплнителна коса...

Косата е носена,но е цяла (ne e malko) и е напълно достатъчна за един човек..качеството-не е перфектно,но всяка една коса (тези които имат знаят) след 1вия месец вече не е така мека гладка.Дълга е около50-5см и я продавам за около 50лв,като подлежи на коментар.
    ПС:Гарантирам,че е напълно естествена т.е. няма да се стопи ако я докоснете с преса или маша,също така можете да я боядисвате и изсветлявате и каквото си решите...
    мейла ми е alexbaby_@abv.bg
    ето снимка:
    http://prikachi.com/files/1192864a.jpg
    http://prikachi.com/files/1192865o.jpg
    i got a little Secret for ya..

i zasht0 e t0lk0wa ewtina ?
    Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..

..е защото е носена.Ако я продавам за повече,всеки ще си каже-еми азз по добре да си додам и да си взема нова!Просто знам като бях по-малка как давах всичко да намеря подобна обява,но тогава нямаше....

up ostana oshte edna

kosata prodava li se o6te
    За МоЯ фИлМ нЕ мИ тРЯъЪт РеЖиСьОрИ...зАсТаЪъШ дО мЕн И вИнАгИ сИ 2-ри !!!

Голям фен Аватара на mey_si
    Косата е ужасна ,прекалено малко е ... точно 5 косъма е пършива ужасна ;p ама ти си преценяваш : )))

Не се продава точно поради тази приичина!

Но иначе доста от вас изобщо не правят разлика между истинска коса и синтетична,важното е да е много.Качествена коса значи такава,която не се оплита,която цъфти и която може да се изправя и боядисва.Имайте го в предвид като си купувате коси,също така за 30лв. да речем не очаквайте нещо кой знае какво,защото синтетичните коси,които изобщо не могат да се докосват до преса/стават за 2-3 пъти носене/не могат да се боядисват струват 50лв! Ако искате да сте доволни от косата,която поръчвате,отивате в салон,вадите 200-300 лева и всичко ви е наред,както аз направих!

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от misspurple
    Но иначе доста от вас изобщо не правят разлика между истинска коса и синтетична,важното е да е много.Качествена коса значи такава,която не се оплита,която цъфти и която може да се изправя и боядисва.Имайте го в предвид като си купувате коси,също така за 30лв. да речем не очаквайте нещо кой знае какво,защото синтетичните коси,които изобщо не могат да се докосват до преса/стават за 2-3 пъти носене/не могат да се боядисват струват 50лв! Ако искате да сте доволни от косата,която поръчвате,отивате в салон,вадите 200-300 лева и всичко ви е наред,както аз направих!
    Ами твоята ,която е естествена (уж ),и която имах "честа " да притежавам за 1 ден правеше точно това оплиташе се за отричацелно време,да не говориме,че беше по цъфнала и от лалетата през май ahxahxa ,+ тва беше сбирщина от 32424 цвята , а смелоста да я докосна с преса нямах така,че си е дръж по-добре защото и 40 лв. са и много !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Позволен е коментар в цената /вижте правилата горе!/, но в рамките на добрия тон!
    Авторке, заключвам темата. Можеш да пуснеш нова.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си