- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Е*ахти съучениците
еми намери на кой друг да разправяш за мацкитетея явно са някви задръстени
ама внимавай шото с който са събираш- такъв ставаш
![]()
аз съм момиче и въпреки тва всяко междучасие слушам,как наще момчета не спират да говорят за wow или за cs,абе,кво да правиш-пубертет
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Детска им радост ..
Аз едно не разбирам какво ви пречи хората да си говорят за игри????За какво очаквате да говорят-за това как са се напили и как са повръщали по пътя ли?????
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от MadeOfWater
Брях,брях
Всеки се развива различно, но рано или късно всичко опира до момичетатаИ аз в 7-8 клас говорех много повече за игри, от колкото за момичета. Сега примерно игрите ги заместиха колите
, но пък и жената има голяма роля в живота ми вече, така че както казах всичко е строго индивидуално.
Всеки със своите интереси![]()
Ти говориш за момичета, те ти говорят за игри. За теб ти си си готин, ама те не са. Както и обратното.Гледай си, за гледане пари не взимат (все още)
![]()
Интересно ми е да напишеш на тебе к'во ти е в главата по цял ден ? И да видим някоя твоя снимка да преценим дали си малко по-добре от гореописаните момчетаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Найш к`во? Боли ме фара за тебе,яснооо!?? Аре марш,че ми писна във всяка тема да ми се правиш на господ.Първоначално написано от toncho883
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Хах,а при мен е точно обратното.Само за гаджета,секс кой, с кого спал и тн. се говори.![]()
просто си заобиколен от геимъри .кфо ти пука ще намажеш леснонема конкуренция уреден си напрао
![]()
умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има
Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
За пореден път се удивявам от вас.Кой е казал,че има определена възраст за нещо,а?Мога да ви кажа,че бащата на един приятел е на 48 години,ама си играе CS и WoW.Е и ???Като почнете:Тоя бил лапе,оне бил не знам си какво.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Повярвай ми, много по-добре е да се зарибява с мацките, отколкото да не премества гъз от компа цял ден!Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Нека от тийн се учи. "Дупчи, дупчи, синеее, докато си млад!"![]()
В моя клас поотраснаха вече. Ама сега има няколко, който продължават да не гледат към момичетата, за тях се притеснявам.... А, евалата пич, продължавай така, ако има готини момичета в класа, какво чакаш?!
![]()