.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    еми намери на кой друг да разправяш за мацките тея явно са някви задръстени ама внимавай шото с който са събираш- такъв ставаш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз съм момиче и въпреки тва всяко междучасие слушам,как наще момчета не спират да говорят за wow или за cs,абе,кво да правиш-пубертет
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Детска им радост ..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аз едно не разбирам какво ви пречи хората да си говорят за игри????За какво очаквате да говорят-за това как са се напили и как са повръщали по пътя ли?????
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Лапета..
    Брях,брях

Всеки се развива различно, но рано или късно всичко опира до момичетата И аз в 7-8 клас говорех много повече за игри, от колкото за момичета. Сега примерно игрите ги заместиха колите , но пък и жената има голяма роля в живота ми вече, така че както казах всичко е строго индивидуално.

Град
    around the world !
    Всеки със своите интереси

Ти говориш за момичета, те ти говорят за игри. За теб ти си си готин, ама те не са. Както и обратното. Гледай си, за гледане пари не взимат (все още)

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    В моя клас е същото ! Гворят кой е направил повече фрага на Dota, Говорят за Starcraft.. Говорят също колко точки са събрали на еди коя си онлайн игра.. ии нек`ви такива. Пълни смотаняци ти казвам.. Един от моя клас е ама много смотаан,многоо.. обаче се прави на важен и ми е супер смешен. Ходи некъпан 2 седмици.. гащите му обиват под мищниците,с 1 и същи чорапи ходи по цяла седмица,една блуза я носи по 2 3 седмици без почивка,но пак и пак се прави на важен. Винаги за каквото стане дума и ония се обажда неподготвен.. Квичи кат прасе като вика.. абее... Или пък тоя дето седи с него.. Той е някъв бавноразвиващ !.. Ако правим няк`ви упражнения в учебната тетрадка,той гледа в учебника.. като го дигне госпожата да чете някое упражнеие или текс той незнае къде сме... Винаги му падат няк`ви учебници в час.. Или пък един друг ,дето е 90 кила сигурно и е 160см висок.. Прилича на глиган и се смее, така,все едно колят прасе.. Прави се на интересен щото тренира кик бокс А аз см сигура,че ако го ударя един път в корема ще се свие на топка и ще почне да се търкаля оф.. още мога да ви говоря за изродите в моя клас ,ма ме мързи да пиша ..
    Интересно ми е да напишеш на тебе к'во ти е в главата по цял ден ? И да видим някоя твоя снимка да преценим дали си малко по-добре от гореописаните момчета

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от toncho883
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    В моя клас е същото ! Гворят кой е направил повече фрага на Dota, Говорят за Starcraft.. Говорят също колко точки са събрали на еди коя си онлайн игра.. ии нек`ви такива. Пълни смотаняци ти казвам.. Един от моя клас е ама много смотаан,многоо.. обаче се прави на важен и ми е супер смешен. Ходи некъпан 2 седмици.. гащите му обиват под мищниците,с 1 и същи чорапи ходи по цяла седмица,една блуза я носи по 2 3 седмици без почивка,но пак и пак се прави на важен. Винаги за каквото стане дума и ония се обажда неподготвен.. Квичи кат прасе като вика.. абее... Или пък тоя дето седи с него.. Той е някъв бавноразвиващ !.. Ако правим няк`ви упражнения в учебната тетрадка,той гледа в учебника.. като го дигне госпожата да чете някое упражнеие или текс той незнае къде сме... Винаги му падат няк`ви учебници в час.. Или пък един друг ,дето е 90 кила сигурно и е 160см висок.. Прилича на глиган и се смее, така,все едно колят прасе.. Прави се на интересен щото тренира кик бокс А аз см сигура,че ако го ударя един път в корема ще се свие на топка и ще почне да се търкаля оф.. още мога да ви говоря за изродите в моя клас ,ма ме мързи да пиша ..
    Интересно ми е да напишеш на тебе к'во ти е в главата по цял ден ? И да видим някоя твоя снимка да преценим дали си малко по-добре от гореописаните момчета
    Найш к`во? Боли ме фара за тебе,яснооо!?? Аре марш,че ми писна във всяка тема да ми се правиш на господ.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен
    Град
    Варна
    Хах,а при мен е точно обратното.Само за гаджета,секс кой, с кого спал и тн. се говори.

просто си заобиколен от геимъри .кфо ти пука ще намажеш лесно нема конкуренция уреден си напрао
    умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Лапета..

Цитирай Първоначално написано от kolio94
    просто си заобиколен от геимъри .кфо ти пука ще намажеш лесно нема конкуренция уреден си напрао

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    За пореден път се удивявам от вас.Кой е казал,че има определена възраст за нещо,а?Мога да ви кажа,че бащата на един приятел е на 48 години,ама си играе CS и WoW.Е и ???Като почнете:Тоя бил лапе,оне бил не знам си какво.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Абе нали ти ги гледаш оставяй другите

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Просто ти се правиш на голям, а вярвай ми - сега точно му е времето все още да цъкаш игрички на игрички на PC-то. Нататък след 17 едва ли ще имаш това време, с което разполагаш в момента.
    Повярвай ми, много по-добре е да се зарибява с мацките, отколкото да не премества гъз от компа цял ден!
    Нека от тийн се учи. "Дупчи, дупчи, синеее, докато си млад!"

В моя клас поотраснаха вече. Ама сега има няколко, който продължават да не гледат към момичетата, за тях се притеснявам... . А, евалата пич, продължавай така, ако има готини момичета в класа, какво чакаш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си