.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Интересна тема. .
    Хмм да ти кажа честно според мен трябва да спреш да му пишеш остави той да прави първата крачка
    Успех!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    може би има нещо към теб !
    сигурно и предишното момиче го е харесвало и затова не ти е обърнал внимание,може да са имали някакъв флирт,закачки или нещо такова..
    пък и някои момчета са така НИКОГА НЕ ТИ ПИШАТ ПЪРВИ .. (познавам такова момче което харесва 1 момиче но никога не и пише пръв ) относно това че не ти е казал едно здрасти - може да го е било срам ..
    та съвета ми е да не се отказваш но и да не му се натискаш много,не карай твои приятелки да го разпитват .. питай го сама,ако не можеш - по скайп (: ако пък не можеш конкретно да му задъдеш вапроса,увъртай нещата за да се досети и първо го опознай,опознай интересите му - за какви теми обича да говори и така .. в началото бъдете само приятели не искай нещо повече от него,пък ако те харесва ще си проличи ако пък нищо не стане бъдете просто приятели,ще си харесаш друг и така
    УСПЕХ и не прибързвай с нещата ! :]]
    ще ме довършите (пък и авторката, заедно с мене) с тия скапани съвети.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си