.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Аромат за Коса ...

Има ли продукт, с който да ми мирише косата на хубаво .. защото какъвто и шампоан да използвам след час два вече на нищо не мирише
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Ами виж какво можеш да направиш. Изкапи се там със какъвто искаш шампоан и след като се изкъпеш си напръскай косата с този спрей- http://beautycosmetic.biz/images/niv...rootlifter.jpg . Наистина мирише невероятно, а и предава обем. :P :P

Ами аз си купих от avon един продукт за коса, който е в кремообразна форма и се втрива в корените и по цялата дължина на косъма, но не се прекалява. Попринцип се води за обем и блясък, но мирише много хубаво цял ден.Продукта не е скъп, около 10 лв беше

Цитирай Първоначално написано от anisummer
    Ами виж какво можеш да направиш. Изкапи се там със какъвто искаш шампоан и след като се изкъпеш си напръскай косата с този спрей- http://beautycosmetic.biz/images/niv...rootlifter.jpg . Наистина мирише невероятно, а и предава обем. :P :P
    определено ще пробвам .. мерси
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Супер фен Аватара на Shia
    Някакъв спрей за блясък на коса или с UV защита,който не се измива.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Втрий розова вода или нещо добре миришещо в корените на косата ,, а може и по цялата дължина на косъма .. след това оформи в прическа или просто изсуши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си