- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- скъсани дънки
oo az mnogo xareswam .. tezi dni se xwanax i dva chifta gi narqzax totalno i se polychi mn dobro .. ako iskate suvet kak da gi prawite az gledax edno klipche
http://jeans.start.bg/play.php?lid=480436&tv=yt
Ами харесват ми,но не много
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+1Първоначално написано от MichellePhan
Да ви питам къде в София мога да си взема такива дънки?Обиколих почти навсякъде,а нищо не намирам.Или намирам "скъсани дънки" който не ми допадат.Искам отпред (само) да са нарязани много едно след друго (господи как обяснявам) да се вижда много кожа!
Проблема е,че сама неможа,че си падам малко несръчна..най-много да ги съсипя![]()
http://site.irissinger.com/mailers/m416_2.jpg
Нещо такова самоче с повече ресни...
Харесвам скъсани дънки, но такива, които са по-светли цветове. От синьо до бяло.
Веднъж се опитвах сама да си накъсам дънки, но без успех. Не бях особено доволна от резултата.![]()
харесват ми ако са леко протрити, Не със дупки ( този ефект може да се постигне и без рязане с ножица или бръснарско ножче, може със ренде става готино)![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
Първоначално написано от annamari
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Яки са,ама има и някои ,дето са прекалено накъсани и стават мега клошарски![]()
Без да искам така си скъсах едни много яки бяха, беше ме супер яд за тях... Принципно не нося скъсани дънки, но тогава ги докъсах на няколко места и стана много яко - всички си помислиха, че са купениПървоначално написано от dennsy
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не, не ми харесва нищо подобно.
Обожавам ги. <3
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Първоначално написано от xxcherry
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Първоначално написано от dennsy
аз моите ги правих с макетно ножче,слагаш някаква подложка от вътрешната страна,за да не ти срежеш целите и режеш с ножчето както си искаш![]()
иии да - ОБОЖАВАМ ГИ
Защо ъп-вате толкова стари теми.. Само новите и посещаваните остават назад и се забравят...
Момиче ^^