- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче в нашето легло
Както знаем всички от 13 до 15 ти се прави адски много секс, защото не издържат хормоните.Единствено не можах да намеря тема в която се казва как може да вкараш едно момиче в леглото..
Просто със супер горещи думи или страхотни ласки.. Моля и момиченцата да пишат по този проблем..
![]()
п.с.2 InteresnoInteresen wtf?Първоначално написано от InteresnoInteresen
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Hilary_, абре ти да не си монахиня? Аз говоря сериозно .. Или поне да пишат тези които са го направили..![]()
Първоначално написано от InteresnoInteresen
Priceless .. <3
На колко години си?
15
Ясно, ясно ...
ИзВАДИ СИ ХУЯ И ДАВАЙ ЕБИ![]()
хъхъхъПървоначално написано от MyNameIsDidi
![]()
Че какво му дреме на света за теб?
Давам безплатни покани за l0ckerz.com.Който иска >>ЛС.
Леле божичко,MyNameIsDidi, много саднало хлапе си.Някой изобщо ще ми отговори ли или да заключват темата?Първоначално написано от MyNameIsDidi
![]()
Какъв е смисъла да вкараш момичето в леглото като няма чувства?![]()
![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Понякога просто ти се иска да правиш секс и това е напълно нормално, все пак си човек.Първоначално написано от Phantom93
![]()
When you dream anything can happen.
уф като почнете вие с тез простотии...бъди искрен кажи и какво мислиш и каквото стане
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
забога освен ако не е някво курве ако не и покажеш че си със сериозни намерения и тя е сигурна че няма да е заебеш след като ти угоди и ти има доверие ще е много по-лесно ..... докажи и че може да ти вярвя иначе или си намери курва или духаш![]()
![]()
![]()
+1 (btw аватарът ти кърти)Първоначално написано от SirThomas
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Aбе хора, като бях на 13 мислех за югио, къф ви секс бе...![]()
GTA Stunting
това ме кара да си мисля чеее аз си играх с колички тогава .. на 15 .. истината е че момчета съзряват след 18 ... демек тогава почва да им сече пипито![]()
Пич , всяка иска различно .. една иска след 2 седмици да се тресе на "гондолата" друга иска в петък а третата незнае какво иска ... на жена не може да се угоди ... на днешно време жените/момичетата не обичат да си мил с тях а груб ... защото "всички били еднакви - целенасочени" да им тресат джанката ....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от Bixel
на 13-15 вече хората не само мислят, а и правят бе. Аз съм на 13, все още не съм го правил и т'ва няма значение, ако ми излезе късмета бих се възползвал, ама инъче да тръгна да си прося е лудост.
disappointed ..Първоначално написано от dakata123
![]()
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
като толко ти се ебе на 15 отиди на курва ....![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
InteresnoInteresen Виж просто си намери гадже,бъди мил и я обичай и някой ден тя ще реши кога, ще ти пусне.
айде недей се разочарова. Няма да тръгна на 13 по к***и и т.н., ако си хвана приятелка и тя си поиска, няма да откажа се пак бих дал вс да съм с нея и тя да е щастлива.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
това е едно от най - тъпите оправдания, които съм чела някога ..Първоначално написано от dakata123
![]()
![]()
Priceless .. <3