- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче в нашето легло
к'во пак недоволстваш бе .. аз казах ли ти нещо последния път?!Първоначално написано от SirThomas
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На 13-15 не се още много хора, а пишлемета още (нищо лично към никого). А и трябва да се направи едно уточнение: на 13-15 го правят момичетата с батковци. Момчета да правят секс на тая възраст са рядкост. Повечето само се държат за половия орган, а иначе го раздават на много вървежни.Първоначално написано от dakata123
Човек, и аз съм на 15 и на мен много ми се ебe, ама в училище всичките пyтки са като Хилари във форума - правят се на Света вода ненепитащото са малцинство и от липса на конкуренция се мислят за невероятно желани...
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ебаси ебаси дори не мога да повярвам, че ще отговоря на едно заблудено 15 годишно лапе ..Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Първо .. Хилари не е "п*тка" .. някой позволил ли ти е изобщо да ми говориш така?!?!![]()
![]()
Второ .. НЕ СЕ ПРАВЯ на светица!! Не претендирам с това .. каквато съм такава съм .. това, че ти слагаш всички под общ знаменател и си мислиш, че знаеш повече от мен за живота ми и за това дали съм се е*ала си е ЛИЧНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ!!!![]()
Не ме занимавай с него ..
Трето .. от къде извади този невероятно глупав извод, че се мисля за желана?!?!Не се имам за нищо повече от останалите ..
Нещото, което ме вбесява е някой да говори за мен БЕЗ ДА МЕ ПОЗНАВА!!!
Още по - малко да ме определя като еди каква си .. д*ба гледай си живота и не се бъркай там където нямаш работа!!!
![]()
Priceless .. <3
Whoa Whoa Whoa ! Успокой нервите - примерът с теб беше за правенето на невинна, другото беше повече за пички те от класа -.- Иначе за всяка жена е нормално да иска да е желана и такива простотии. Бтв незам що ама мисля, че и ти беше на около 15 ?!
Недей се засягай мноо само![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ot koi grad siПървоначално написано от Hilary_
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
минала съм покрай 15 ..Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Priceless .. <3
Принцесо,по леко с обидите,успокой се малкоПървоначално написано от Hilary_
Сега,че си желана,желана си ,това не е тайна
![]()
По темата : То така не става ,трябва време![]()