.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Разменяне на подаръци в у-ще..

Здравейте.Тук пишете дали ще си разменяте подаръци в у-ще,кажете кои клас те и т.н.Давайте и предложения за подаръци.
    Сега аз съм 8клас,в ново у-ще и ще си разменяме подаръци. Аз неискам но какво да се прави.Не заради друго,а защото от класа има само 4-5 свестни човека(даже свестни е малко пресилено )Всичко друго е к**вички.Ще кажете:много е смешно да кажеш че някои е к**вичка'',но ако ги видите.Една от тях си боядисва косата още от 5клас(беше с кафява,тогава си я боядиса русо)А иначе има само 4 момчета,на които незнам какво мога да им подаря.Не познавам никои добре от класа,защото още немога да превъзногна трявмата от стария клас.
    Кажете сега за вас?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Извън темата е, обаче... Това че някоя си боядисва косата курва ли я прави? Бахти... Като си боядисала косата какво значи... че се е*е с целия град, че на всеки пуска или просто, че си боядисва косата... баси странните разсъждения имате. Каква курва е, че си боядисва косата.. леле...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ами някакви парфюмчета.. ДДЗ..какво може ..А и щом не ги познаваш добре - е още по-трудно да избереш.

П.П - Напълно съгласна съм с Shadowsogirl - това,че някой си боядисва косата,не го прави к***а..

А ако не е лично,може ли да попитам какво е тази травма от стария ти клас ? А ако е лично се извинявам много
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    парфюм,книга,бижу

не мисля 4е боядисването на косата прави някого "к***а",но предполагам 4е има6 и други мотиви да мисли6 така...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Как определи, че са курви по външния вид ли?!
    Това е някакъв нов метод за определяне на човека... много тъпо разсъждаваш
    а по темата, може плюшена играчка, някакъв коледен сувенир,( от тея светещите шапки, яки са ), или друг сувернир дори да не е коледен, абе да бъде нещо за спомен
    Вафла..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    книга " как да не бъда к**ва"
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Извън темата е, обаче... Това че някоя си боядисва косата к***а ли я прави? Бахти... Като си боядисала косата какво значи... че се е*е с целия град, че на всеки пуска или просто, че си боядисва косата... баси странните разсъждения имате. Каква к***а е, че си боядисва косата.. леле...
    ами не,просто дадох пример,но не беше правилен.
    Давам друг:
    2 час доиде гаджето и да я види,а за 5 час отивахме към физкултурния салон и я видяхме да се натиска с друго момче.След у-ще пак беше с така нереченото си гадже.Загубила е детсвеността си на 13 г.(даже незнам дали е имала навършени 13г) и го е правиля няколко пъти

За други примери ме е срам да пиша

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Ами някакви парфюмчета.. ДДЗ..какво може ..А и щом не ги познаваш добре - е още по-трудно да избереш.

П.П - Напълно съгласна съм с Shadowsogirl - това,че някой си боядисва косата,не го прави к***а..

А ако не е лично,може ли да попитам какво е тази травма от стария ти клас ? А ако е лично се извинявам много
    Ами не, не е лично
    Ами става въпрос за психическо малтретиране...не че нямаше и физическо,но психическата болка е по силна

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Мисля, че беше направила такава тема момичето..
    Вафла..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld

Ами не, не е лично
    Ами става въпрос за психическо малтретиране...не че нямаше и физическо,но психическата болка е по силна
    Да,наистина психическата болка е най-силна..Ами опитай се да не мислиш за тях..Явно са били някакви "лапета" и са се мислили за "перфектните,и че могат всичко" (така да го кажа)

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Мисля, че беше направила такава тема момичето..

Ами да,може..Или не съм я видяла,или съм забравила
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Сливен

Ами не, не е лично

И кво като си в нов клас.Човек трябва да се адаптира ,а не да се самосъжалява и така всеки ден.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Извън темата е, обаче... Това че някоя си боядисва косата к***а ли я прави? Бахти... Като си боядисала косата какво значи... че се е*е с целия град, че на всеки пуска или просто, че си боядисва косата... баси странните разсъждения имате. Каква к***а е, че си боядисва косата.. леле...
    ами не,просто дадох пример,но не беше правилен.
    Давам друг:
    2 час доиде гаджето и да я види,а за 5 час отивахме към физкултурния салон и я видяхме да се натиска с друго момче.След у-ще пак беше с така нереченото си гадже.Загубила е детсвеността си на 13 г.(даже незнам дали е имала навършени 13г) и го е правиля няколко пъти

За други примери ме е срам да пиша
    И това не я прави курва

по темата-нещо за Коледа може също...

Еми с моят клас всяка година си разменяме. Тази година няма да е изключение. Честно казано, вече нямам особено желание, след като миналата година за малко щях да остана без подарък, защото оня не искаше да ми купи.
    Ама ако всички участват в разменянето на подаръци, сигурно няма да се цепя от другите.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Разменяне на подаръци в у-ще..

Здравейте.Тук пишете дали ще си разменяте подаръци в у-ще,кажете кои клас те и т.н.Давайте и предложения за подаръци.
    Сега аз съм 8клас,в ново у-ще и ще си разменяме подаръци. Аз неискам но какво да се прави.Не заради друго,а защото от класа има само 4-5 свестни човека(даже свестни е малко пресилено )Всичко друго е к**вички.Ще кажете:много е смешно да кажеш че някои е к**вичка'',но ако ги видите.Една от тях си боядисва косата още от 5клас(беше с кафява,тогава си я боядиса русо)А иначе има само 4 момчета,на които незнам какво мога да им подаря.Не познавам никои добре от класа,защото още немога да превъзногна трявмата от стария клас.
    Кажете сега за вас?
    ще разменяме тупаницииии няма смисъл.. да давам пари за подарък за човек, който не заслужава дори вниманието ми...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ами аз съм 8 клас,но съм си в старото училище все още. Да,мислиме да си разменяме подаръци, по принцип е много хубаво.А колкото до идеи- може да е нещо коледно..например свещник..или нещо от сорта..е не е задължително да е коледно, но нали все пак е Коледа.

Град
    In the middle of Nowhere
    Даже днес се теглихме кои на кого ще подарява...Аз ще подарявам на едно мимоче дето другите я наричат чубака,вярно е че понамирсва,но не е лош човек...Мисля да й взема някакви обеци,защото гледам,че носи от тези големите,натруфените,мисля че ще й хареса
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ми да
    разменя ме си

да ви имам и големите проблеми не знаят кво да купат

Цитирай Първоначално написано от domination572
    да ви имам и големите проблеми не знаят кво да купат
    и аз съм така

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    И ние ще си разменяме. Адски тъпо е,защото се познаваме от два месеца.

Написахме си на листи имената и след това всеки тегли. Айде аз уцелих момиче,лесно ще й измисля подарък.. Ами Митака не го знам кво ще прави хич не е късметлия дето ме изтегли

Ако по някакъв начин успея да ги разубедя ще е супер.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на dead_princess
    офф много сте тъпи..защо слагате всички под общият знаменател 'курви'..и кво като се боядисва момичето? Не знаех, че ако някой си боядисва косата това го прави 'курва'..

п.п. и ние ще си разменяме подаръци, както всяка година :Д и най-накрая ми се падна момиче

Мега фен Аватара на xoxi
    Ние за първа година сме заедно. Целият клас страшно ми харесва, всички (абсолютно всички) са страшно свестни и който и да ми се беше паднал, щях с кеф да му купя подарък. Падна ми се едно момиче и вече съм измислила какво ще купя, остава само да изляза и да потърся най-готиното измежду всички.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ако е на момиче - може да и вземеш нещо сребърно от тънките тривни или ланчета .. мн оличам да подарявам
    за момче ми нз.. дпоред мен не се лепят мн на сувенире така че давай по тладичионни начин
    - някаква тениска ако си има любима грула или изпълнител и ти разбирасе имаш нерви да търсиш
    - парфюм и дезадорант или душ гел тем подобни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си