- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, коледно еротично бельо и настроение?
От към мъжката страна мен това ме привлича адски много. Просто е една идея за нещо разнообразно и интересно, при това не дотолкова скъпо.
Това може да е и идея за коледен подарък за приятелките ви, съфорумци.
А Вие момичета, как бихте се чувствали в такива дрешки?
Или така:
Ако питате мен... хмм не бих се здържал нито минутка![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Абе преди 2-3 дена бях в Мола/Пловдив ..и в 1 от магазинчетата видях така нареченото ..еротично коледно бельо ..и на sec. ми мина през ума за приятелката ми .. в него :Д Та.. по темата .. харесва ми.. ама само ако приятелка ми е в него :P
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Е стига бе тая тема за мене-купих си преди 4 дена такова бельо уж на майтап ма смятам да го облека не само за майтапМного е яко някво..хем празнично,хем червено
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
На мен приятелят ми ми подари едно такова за миналата КоледаЦяла червена рокличка, с бели пухчета и шапчица.Мноого е зарибено :P
Скоро трябва пак да влезе в употреба![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Никога не съм си купувала такова бельо.Незнам просто не ми харесва.И тази година като всяка ще си купя празнично бельо,но аз предпочитам червено(за празниците) и дантелено.Има страхотни модели.Просто не си падам по пухчетата.Въпрос на вкус
хъх .. нямам такова нещо ии честно казано не искам да имам ..Първо изобщо няма да ми влезе в употреба заради моя монахински обет, второ няма да се чувствам особено комфортно да се разхождам с такова нещо пред него ..
Трето ъмм обичам различните неща ии може би бих заложила на нещо, което няма всяка 3та ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много малко момиче са навити за такова бельо тц,тц... Само loevlygirl![]()
Аууу защо така беПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
:P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ти още ли не си разбрал, че тя е тайно женена монахиня. Аууу много изоставате бе хораПървоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()
![]()
супер![]()
![]()
![]()
тайно женена за?Първоначално написано от dakata123
Мне, просто не бях влизал сигурно от половин година в форума и съм поизостанал...![]()
ето и нещо по темата![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
.. защото съм много много много срамежлива ..Първоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()
иначе съм женена за ..
http://prikachi.com/files/1197322q.jpg
^ по - малкия мечо, който много много обичам .. < 3![]()
http://prikachi.com/files/1197323M.jpg
^ и по - големия ми мечо, с който спя и обичам още толкова ..![]()
имам и още няколко ама не съм ги снимала ..![]()
п.с. другото не казвам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
[quote="Hilary_"]Ужас,как може да причиняваш това на горките животни,майнаПървоначално написано от FunnYboY
![]()
Усещам как некой път ще поискат тройка от теб![]()
abe ti na kolko si godini?Първоначално написано от Hilary_
На мен ми харесва хем е палаво хем сладко.Особено ако ми подарят като това второто от пъвия пост дето е на Victoria's Secret хубаво ще се отблагодаря![]()
![]()
[quote="FunnYboY"]От към мъжката страна мен това ме привлича адски много. Просто е една идея за нещо разнообразно и интересно, при това не дотолкова скъпо.
Това може да е и идея за коледен подарък за приятелките ви, съфорумци.
А Вие момичета, как бихте се чувствали в такива дрешки?
Ам интересно е и на мен ми харесва ама разнообразие трябва да има по всяко време не само за празници![]()
![]()
![]()
Че тия коледните могат да се ползавт поне на 3 празника - Коледа, Нова Година и баба Марта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Съвпадащи цветове). За останалата част от годината други комбинации - черна кожа
![]()
Или нещо черно. Мен примерно много ме кефи банския на лора караджова от новата й песен.
(този е малко по-друг, но пак става).
:P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
За пръв път срещам момче което се кефи на разни момичешки дрехи (не че тва са точно дрехи де) ПОвечето май май не им пука много стига да ги съблече после
![]()
Добре подбраните дамски дрехи придават красота, прилежност и стил на едно момиче. 80% от промяната на визията на човек се дължи именно на дрехитеПървоначално написано от Little_Lady93
. А до свалянето им се стига рано или късно...
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
mm dobra ideq ....
Хммм аз скоро си купих комплект секси бельо и изненадах приятеля ми и сега малко ме е яд защото май няма да имам пари за бельо на коледна тематика но ще видим... Освен това от доста време съм си харесала един черен корсет и ако все пак ми останат пари доста ще се замисля кое от двете да си взема...![]()
Но знам че ще се изкефи де. И двамата си падаме по еротично бельо![]()
Аз не вярвам, че има момче, което да не харесва еротично бельоПървоначално написано от slun4ice
. Така че си в права посока да го изненадаш, но ако нямаш пари можеш да очакваш подарък пък
. ... На Коледа стават чудеса! Може пък да се сети
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от FunnYboY
Леле,това е много яко
Ето и нещо по темата :
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.