- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Крем за премахване на окосмяване.
Здравейте досега си премахвах окосмяването по интимните части със самобръсначка но чух че има и кремове за тая работа. Та въпроса ми е ползвали ли сте крем за интимните части и какъв?
Какво е това лайно,някакъв подобен крем депилатор ще свърши ли работа.Някой ако го е ползвал,да каже за колко време порастват,че и мен ме интересува
![]()
No comment...
И аз щях да си вземам такъв крем, но пречетох на няколко места, че няма разлика от самобрасначката и се отказах. В началото мислех, че ще държи по-вече, ама разбрах, че не. Той само изгаря косъмчетата, които се подават отгоре над кожата и за 1 ден те пак са навън
и аз искам нещо по-ефикасно, ама да не е коламаска или епилатор, а за домашни условия мисля, че не се сещам
П.С. Айде кажете нещо ефикасно,а не като браснача или крема?
ами...качествено се махат космите с кола маска-но тя боли и е скъпа,прави се при козметик. в домашни условия... освен епилатор,самобръсначка ии крем друг еариянт аз не знам. По-добре да изпозлваш епилатор от колкото този крем или самобръсначката. Ама за интимните части епилатор О.О АУЧ.
има и друг метод-кола маска![]()
Глей ти, много интересно, не знаех, че има такива неща.
За задник става ли?![]()
^Сигурно става.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Запалка.Първоначално написано от dakata123
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dakata123
по-вече?!?!?! ти ебаваш ли се?
Самобръсначката \/
В някой козметични салони ако не се лъжа има някакви лазери кадето махат космите без нищо да осещашсамо леко затопляне и бих казал , че е много приятно .. някой път можеш и да свалиш някоя козметичка ..
![]()
Амиии с такива кремове е горе долу същия ефект само, че седиш повече време с него .. има и други методи от сорта на кола маска, но според мен болката не си заслужава ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами не, горелката би била по подходяща.Първоначално написано от amk933
^ Ти нещо печени топки ли искаш да ядеш?![]()
Лъжеш!Първоначално написано от play23
Знам те аз тебе...сега си представяш печени топки с гарнитура - печена наденица. Болииии.
![]()
Пробвай със запалка![]()
Може след тва да миришеш малко на опърлено ама карай![]()