Цитирай Първоначално написано от machoka
Абе не мога да разбера защо аз нямам проблеми с никакви форуми, а все някой нещо не му работи.. ами научете се да ги ползвате тия компютри, при цялото ми уважение..

най-е лесно да оплюеш чуждото.

не казвам, че по сайта няма грешки - даже напротив.. по кое се работи и по кое не нямам информация, а и не ме касае пряко - за информация конкретно по сработването на форума - ако не я получите тук, пишете на:

alex.nenov@teenproblem.net

този човек ще ви отговори компетентно и културно, разбира се когато има време.

Аз знам, че аз се логвам без проблем... и с IE, и с Firefox - под XP, Vista и Windows 7... значи сайта работи - от там нататък се научете как да 'рестартите' интернет браузерите като събрана в тях информация - кукита, темп файлс и т.н. или как да си ползвате компютъра като цяло.
Ми бъди и ти културен като него,какво се зъбиш вече на всички.Не може човек да те попита нещо,абстрахира момичето само.Или взмете махнете тоя раздел или ти се махни като админ щом не ти оттърва.Писна ми във всяка една тема да чета циничните ти изказвания и заплахи пък и не само на мене.
И сега какво ще кажеш ли аз да се разкрам и да спра да ти вървя по петите,за да си нямам дертове ли?Опитай за арменианпоп@небесата .ком,там може да те вземат.