.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Групов Секс

Здравейте аз съм Вери.Значи приателя ми от много време се опитва да ме накара да правим секс няколко човека, но аз досега не исках и се оправдавах.Онзи ден ми каза, че ще ходим на вилата на един негов приятел през уикедна и там ще е най-добрата ми приятелка с която седя на 1 чин в училище.Там ще е и той с още две или три момчета и едно момиче което било гадже на един от тях.Аз се съгласих е така с полувин уста но досега не сме правиили секс с повече хора и не знам какво ще бъде.Приятели са ми всички и не мисля че ще стане нещо лошо но все пак малко се притеснявам.Може ли да мии кажете какво ще правим и как малко по барзо защоъо сигурно отиваме в неделя

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ъъ да и кфо да ти кажем-върви направи го с 15 човека и после пиши май имам спин,или ооо не май съм бременна-според мен е мнооого извратена идея.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не малко само ме е страх кой къде ще го прави нямам опит никакав и с приятелката ми си споделя,е всичко поприцип но и тя не говори за това а ще е та,м с нея какво ще правим малко ми е страно и приятелят ми с нея да не се изложа помагайте хора

Град
    [color=indigo]просто се откажи-яясноооо ми е от километри че не си готова,на колко си?94 набор ли си?баааая си малка за секс,камо ли за групов,я стига[/color]

Re: Групов Секс

Цитирай Първоначално написано от MiracleVeriGirl[u
    94[/u]]
    Разстрел за такива!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    просто се откажи-яясноооо ми е от километри че не си готова,на колко си?94 набор ли си?баааая си малка за секс,камо ли за групов,я стига
    +++
    Напълно съгласна съм.. + щом не си готова НЕ ГО ПРАВИ..Обясни на приятеля си,че не си готова за групов секс..Мисля,че ще те разбере..Би трябвало де
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

[color=indigo]просто се откажи-яясноооо ми е от километри че не си готова,на колко си?94 набор ли си?баааая си малка за секс,камо ли за групов,я стига[/color]
    Правилно
    Първо малка си за такива работи (групови) пък сама знаеш че още не си готова така че по добре недей НЕ СТРАШНО ДА ОТКАЖЕШ ;] c[;
    =)

Супер фен Аватара на cookie_master
    MiracleVeriGirl94 хммм...
    МОМИЧЕ!

Град
    ;D Krastavec ;D
    Цитирай Първоначално написано от MiracleVeriGirl94
    Не малко само ме е страх кой къде ще го прави нямам опит никакав и с приятелката ми си споделя,е всичко поприцип но и тя не говори за това а ще е та,м с нея какво ще правим малко ми е страно и приятелят ми с нея да не се изложа помагайте хора
    Ами най-добре си купи 30 кутийки презервативи че да не свършат Ами аз ти препоръчвам да не го правиш примерно да се оправдаеш с ...домашни -не мога да повярвам че го написах- А и после ше има 500 теми че сте болни от СПИН ??!?!? Ами ако щеш го прей...

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Повече от фен Аватара на stylo
    Цитирай Първоначално написано от Roland
    Правилно
    Първо малка си за такива работи (групови) пък сама знаеш че още не си готова така че по добре недей НЕ СТРАШНО ДА ОТКАЖЕШ ;] c[;
    Няма какво повече да се допълва.

Аз да кажеме че ше се откажа някак, но после те като го направят без мен и аз да гледам ли Най добрата ми приятелка ще прави секс с гаджето ми а може и да ми се расърдят че провалям плановете

Град
    Аз да кажеме че ше се откажа някак, но после те като го направят без мен и аз да гледам ли Най добрата ми приятелка ще прави секс с гаджето ми а може и да ми се расърдят че провалям плановете
    Ее явно си е че не мислиш като зрял човек,виж погоре цитираните мнение,ама неее ти си държиш на груповия секс,ееем после не пиши тема-май имам спин,или.....тва е тъпа идея,набий си го в главатаа.

Град
    ;D Krastavec ;D
    Кажи им че 15 човека ако се наебат ще ти викат
    - Олее..ти беше права ! Оооо, не ! Болна съм от СПИН !!!

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Супер фен Аватара на Korrnyy
    На 15 години - групов секс OMG?!? ...Еми направи го като ти е толкова акъла Да не вземе някой да ти се разсърди
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    начи гледай да не държиж две пишки едновременно щот можеж да се възбудиш и да стиснеш по-силно от колкото трябва

просто казвам да не стане гаф :>
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    начи гледай да не държиж две пишки едновременно щот можеж да се възбудиш и да стиснеш по-силно от колкото трябва

просто казвам да не стане гаф :>

Мисля че ще има поне две момичета, но иначе незнам

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Момиче направо и клипче снимайте и после можеш да го качип тука и да направиш тема "Какво мислите за първата ми оргия.Нормална ли е? "

--------------------------------------------------------

Град
    Знам ли и аз,майна
    Виждам потенциална конкурентка на Александра93.Да не си от Пловдив?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Виждам потенциална конкурентка на Александра93.Да не си от Пловдив?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    94 набор вече са опитни курвета бе, вие кво си мислите...
    <N>

Голям фен Аватара на dimi93
    ОМФГ... И после как ще погледнеш приятелите си в очите? Мислиш ли че сичко ще е сащото между вас след секса? Няма ли да те е срам? Тези отношения сексуалните са си само за гажетата, то ако било тъка хората щяха да го праят като животните, пред всички и без да се крият от никого. За мен това е много тъпа постъпка както и да го погледнеш!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на Passi0n

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    В самия групов секс не виждам нещо лошо, НО ако не си готова НЕ го прави.
    напълно правилно

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    ОМФГ... И после как ще погледнеш приятелите си в очите? Мислиш ли че сичко ще е сащото между вас след секса? Няма ли да те е срам? Тези отношения сексуалните са си само за гажетата, то ако било тъка хората щяха да го праят като животните, пред всички и без да се крият от никого. За мен това е много тъпа постъпка както и да го погледнеш!
    Как може да имаш снимка на такъв педераст на аватара си
    Тва е по-лошо и от групов секс на 14

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Защо питаш нас?Ти самата не си готова за това,а очакваш отговор от хора,които не те познават.По-добре откажи
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си