- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Групов Секс
Здравейте аз съм Вери.Значи приателя ми от много време се опитва да ме накара да правим секс няколко човека, но аз досега не исках и се оправдавах.Онзи ден ми каза, че ще ходим на вилата на един негов приятел през уикедна и там ще е най-добрата ми приятелка с която седя на 1 чин в училище.Там ще е и той с още две или три момчета и едно момиче което било гадже на един от тях.Аз се съгласих е така с полувин уста но досега не сме правиили секс с повече хора и не знам какво ще бъде.Приятели са ми всички и не мисля че ще стане нещо лошо но все пак малко се притеснявам.Може ли да мии кажете какво ще правим и как малко по барзо защоъо сигурно отиваме в неделя
Ъъ да и кфо да ти кажем-върви направи го с 15 човека и после пиши май имам спин,или ооо не май съм бременна-според мен е мнооого извратена идея.
Не малко само ме е страх кой къде ще го прави нямам опит никакав и с приятелката ми си споделя,е всичко поприцип но и тя не говори за това а ще е та,м с нея какво ще правим малко ми е страно и приятелят ми с нея да не се изложа помагайте хора
[color=indigo]просто се откажи-яясноооо ми е от километри че не си готова,на колко си?94 набор ли си?баааая си малка за секс,камо ли за групов,я стига[/color]
Разстрел за такива!Първоначално написано от MiracleVeriGirl[u
+++Първоначално написано от britzy
Напълно съгласна съм.. + щом не си готова НЕ ГО ПРАВИ..Обясни на приятеля си,че не си готова за групов секс..Мисля,че ще те разбере..Би трябвало де
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ПравилноПървоначално написано от britzy
Първо малка си за такива работи (групови) пък сама знаеш че още не си готова така че по добре недей НЕ СТРАШНО ДА ОТКАЖЕШ ;] c[;
=)
Ами най-добре си купи 30 кутийки презервативи че да не свършатПървоначално написано от MiracleVeriGirl94
Ами аз ти препоръчвам да не го правиш примерно да се оправдаеш с ...домашни
-не мога да повярвам че го написах- А и после ше има 500 теми че сте болни от СПИН ??!?!? Ами ако щеш го прей...
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Няма какво повече да се допълва.Първоначално написано от Roland
![]()
Аз да кажеме че ше се откажа някак, но после те като го направят без мен и аз да гледам лиНай добрата ми приятелка ще прави секс с гаджето ми а може и да ми се расърдят че провалям плановете
Ее явно си е че не мислиш като зрял човек,виж погоре цитираните мнение,ама неее ти си държиш на груповия секс,ееем после не пиши тема-май имам спин,или.....тва е тъпа идея,набий си го в главатаа.Първоначално написано от MiracleVeriGirl94
Кажи им че 15 човека ако се наебат ще ти викатПървоначално написано от MiracleVeriGirl94
- Олее..ти беше права !Оооо, не ! Болна съм от СПИН !!!
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
На 15 години - групов сексOMG?!? ...Еми направи го като ти е толкова акъла
Да не вземе някой да ти се разсърди
![]()
Трагедията е пълна...
начи гледай да не държиж две пишки едновременно щот можеж да се възбудиш и да стиснеш по-силно от колкото трябва
просто казвам да не стане гаф :>
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
Мисля че ще има поне две момичета, но иначе незнам
Момиче направо и клипче снимайте и после можеш да го качип тука и да направиш тема "Какво мислите за първата ми оргия.Нормална ли е? "![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Виждам потенциална конкурентка на Александра93.Да не си от Пловдив?
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
94 набор вече са опитни курвета бе, вие кво си мислите...
<N>
ОМФГ... И после как ще погледнеш приятелите си в очите? Мислиш ли че сичко ще е сащото между вас след секса? Няма ли да те е срам? Тези отношения сексуалните са си само за гажетата, то ако било тъка хората щяха да го праят като животните, пред всички и без да се крият от никого. За мен това е много тъпа постъпка както и да го погледнеш!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
напълно правилноПървоначално написано от KumchoValcho
Как може да имаш снимка на такъв педераст на аватара сиПървоначално написано от dimi93
![]()
![]()
![]()
Тва е по-лошо и от групов секс на 14![]()
Защо питаш нас?Ти самата не си готова за това,а очакваш отговор от хора,които не те познават.По-добре откажи![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...