- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гърдите ми
Здравеите ,
проблемат ми е следният , гърдите са ми подути сякасх има топче в тях. Като ги пипна и ме болят , това от пубертета ли е .. Тези хапчета дали ше помогнат (Cerycaps) Питам защото четох в една тема за пубертета че има отклонения като Гинекомастия (оформяне на женски тип гърди при момчетата) много се притеснявам помогнете![]()
.. Забравих да кажа че съм на 14 години .. Моля помогнете !
Не прави експериментиЗаради пубертета е
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Кажете ми да си купя ли хапчетата които ми исписаха Cerycaps и дали ще помогнат
Забравих да кажа че и тренирам по 2 пати на ден свободна борба това непречи на гърдите ми нали
имам чувството че си по-зле и от момиче,а по заглавието си помислих че пише момиче с малки гърди![]()
по-добре не рискувай и иди на лекар![]()
Ахахаахаха![]()
Тва с борбата ме разби
![]()
Мноо ясно че ти пречи - за да ги трепиш ти трябва стегнато мускулесто тяло а ца да имаш хубави гърди не да се пънеш да станеш културистка ами по 1 час във фитнеса е добре...
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
не се е*авайте тфа е сериозно.
иди на лекар, ако има нещо,
кокото по-рано по-добре!!
)
Споко..От пуберитета е
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И аз съм на мнението, че е заради пубертета-все пак растат и болят.Какво да се прави ще търпиш, друг избор нямаш.Но ако болката е наистина непоносима, тогава може би имаш проблем и е нужно да отидеш на лекар.Първоначално написано от Cheese
зарежи борбата и веднага отивай на лекар то сега празници ама мисля че все ше работят преди нова година кажи от кой град си мога да ти препоръчам много добри специалисти ако искашше се радвам да ти помогна
Oт тези физическо напрегнатите спортове се набляга на мускулатурата. Може при някоя тренировка да си оплел/а мускулни влакна и за това да те болят, все пак между гърдите- в слънчевият сплит се сплитат всички мускулни влакна пробвай малко разтягане и огъване на тялото![]()
Murcielago & Brabus Rocket <3
Абе хора не подвеждайте бе ! Това може да е сериозно ! Като не се доктори как може да кажете, че болки и бучки са нормални !!!!!!!! Вие не сте нормални да отговаряте такива неща !
met0s - отиди на лекар и си направи изследвания !
Нормално е преди цикъл гърдите да те болят и да са по-подути , но само тогава , а да имаш бучка не е нормално. Отиди задължително на лекар !!!
П.С. Пише се пУбертет .
Adenka, Met0s e момче!
Met0s, като малък имах същите болки и топчета в гърдите. Тогава незнаех какво е това. Болките отшумяха след няколко месеца. Обаче!!... гърдите ми бяха порастнали, ареолите и зърната ми бяха щръкнали (подпухнали). Забелязах и мазнинки в зоната на гърдите. Това много ме депресираше, защото си бяха станали направо нещо като малки цицки. В последстие разбрах, че това е Гинекомастия.
Отиди на лекар! Нека те прегледа, но ако ти каже само "От пубертета е, ще ти мине!", трябва да знаеш, че при 30% от сучеите това не става. оставаш си с гинекомастия.
Ето няколко неща, които може да направиш в твоя случей:
1. Ако пиеш намали алкохола. Той помага по-голяма част от мъжките ти хормони да се превръщат в женски, а ако имаш много женски хормони почват да те болят гърдите и да ти растат ЦИЦИ
2. Прясно смляно ленено семе, разбъркано в чаша кисело мляко. Това би трябвало да облекчи болките в гърдите
3. Повечето от тинейджърите имат недостиг на цинк. Когато нямаш достатъчно цинк в организма , мъжките хормони се превръщат много лесно в женки. Вече ти казах какво става в такъв случяй. Най-застрашени от недостига на цинк са
-спортуващите (влизаш в тази група)
-подрастващите (и тук влизаш)
-тези, които масторбират доста защото спермата е много богата на цинк
-хранещите се с много зърнени храни и хляб, защото в тях има вещества, които пречат на усвояването на цинка
4. Ако имаш доста подкожни мазнини трябва да отслабнеш!!! Това е много важно!!! Може би трбваше да го сложа като номер едно. Причината е ,че в мастната тъкан мъжките хормони се превръщат в женски посредством ензима Ароматаза.
Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!
някои се развиват в побертета и има големи зърна и имате топче и аз съм така дори вече ми са махнаха топчетата и пак стоят големи смисал може да ви помогне набирането кофички лицеви опори стегнете малко гардите а и няма ли да е по добре да имате хубаво тяло и кат отидете на басеин или някаде другаде да не ва е срам да си самлечете тениската и да се притеснявате и съ6то да кажа 4е като имах тея топчета и при допир леко боли ама се оправя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата е стара....
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3721943_n.jpg мисля че не е смешно, нататака ще редактирам ще сложа снимка от страни и кат сам прав и като ми е студено .. мина бая време и мисля ще само по оперативен път ще изчезне...Първоначално написано от pitbullxx
met0s
Нормално еИ.. занимавай се с някакъв...по-спокоен спорт.
![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
elenka3, съветвам те да не четеш само заглавието, а и първия пост, за да не изпадаш в глупави ситуации. Темата е стара, но момчето продължава да пише, което автоматично означава, че няма да бъде заключена!
Авторе, герикапс пил ли си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
КЛЮЧ моля![]()
met0s
Автора е момче!Първоначално написано от adenka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!