- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разговор с родител относно...
Ми не сме говорили за това как и какво да правя хах Ама иначе с мама си говорим за свирки секс и прочие както и с баща ми смисал не ми е странно да говоря с тях за това.![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
говориш с баща си как духаш .. тва трябва да се видиПървоначално написано от nezabelejimata
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
аа не аз не съм духала е ама смисал ония ден например почна да се базика със сестра ми за некви свики и аз се изхилих и той ми вика кво се хилиш и ти сигурно правиш и от там се тръгна един разговор и имах предвид че си говоря спокойно с тях и не се притеснявам![]()
![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Не съм говорил чесно казано само чат пат ми хвърлят някой др капут и викат да го ползвамбащата вика че не му се става млад дядо за тфа
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Лично аз нямам нужда от такива разговори и винаги съм ги избягвалаПървоначално написано от pitbullxx
мн са нервя кат баща ми заговори за секс и почва ма разпитва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говорила съм само няколко пъти с мамчето.С баща ми хич не съм.Не ми и трябва.Майка ми е разбран човек,ама едва ли някога ще говоря открито с нея на тази тема.Все пак-майка ми е.Не,че ме е срам.Просто не виждам смисъл да говоря с родителите си за това.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
само веднъж баща ми подхвана темата, сигурно съм била на 13 ама аз му казах че не ме интересува и толкос
Имаш мене за кво да говориш с тях, като аз мога всичко да ти го покажаПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ми говорехме с наще та ся знаят повече неща![]()
![]()
Шегата настрана, никога не е имало такъв разговор, само сега майка ми ми напомня, че трябва да се "пазиме" с жената
![]()
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Linns
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Майка ми от време на време се опитва да ми обяснява някакви неща, кооито знам от години.
Всичко съм научил от улицата, съучениците и т.н.
Сетих се за 1 виц:
- Сине искам да поговорим за секса
- Да, мамо, какво искаш да знаеш
Същото...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Много малка бях. Просто са си говорили пред мен и аз ги питах, а те следователно ми обясняваха, но има и неща, от които сама съм се интересувала и съм чела в интернет или някъде другаде. ;/
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Аз ще те образовам т'ва лятоПървоначално написано от Snickers
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Подариха ми няколко книжки и кутия с презервативи.Тате каза да не прая деца преди 30,щот ше ме застреля![]()
Баща ми само ме погледна в 8ми клас преди първия ми самостоятелен лагер като тийнейджър, връчи ми кутийка Durex и ми каза "Да знаеш само от мене, че презервативи се сменят по-лесно от пелени!"![]()
Аз се смлях от хилеж![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
още не сме го имали този разговор![]()
Нищо не са ми казвали,като ме интересува нещо влизам в нета и четапък и всичко се научава и с практика
![]()