- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
Зздравейте!
Пиша тъй като тази година аз съм поставена за един от организаторите на коледното тържество в училище за среден и горен курс,но никакви идеи не ми идват на ум,а трябва да дам предложения през седмицата :S моля вии помогнете ми с някоя идея!!! Благодаря предварително
Едит:Ако темата не е за този раздел нека бъде заключена или да не се пише в нея.
айде бе хора дайте някоя идея![]()
![]()
мо можете да направите наи-сладка двоика,мис и такиванадявам се пита6 за не6то подобно 6тото не успях да разбера съвсем
![]()
Направете Хвани богат примерно или нещо др от пална лудница...
питах за идеи които могат да се включат към празненството по случай празниците .. мерси :* на тези които ми дадоха идеи
това с мис и мистър е добра идея
включи песни и танци.. забава да е![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
мерси за интересните идеи![]()
![]()
![]()
Учител на годината......
Ше бъде доста интересно и да си разменяте подаръци![]()
![]()
на нашите празненства винаги има крал и кралица на бала,състезание по танци напрмер.. избирате от публиката хора и правите състезание.. пускате им различна музика и който спечели му подарявате .. някаква грамота или дивотия ;дд ииии.. миналата година на коледното тържество се правеха скечове и беше пълен смях и беше много забавно : ) нещо от сорта на "комиците",но повечето ходят на актьорско майсторство и наистина приковават вниманието : ). Имаше иии конкурс "най-сладка двойка" Бяха снимали с една камера кандидатстващите двойки,а самите "журналисти" влизаха в ролите на мафиоти и ходеха с костюми и тъмни очила.. беше много забавно : )) надявам се да съм помогнала ; )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
^^ дам наистина много интересни предложения infatuation,благодаря![]()
ние правим и сцени имитира6ти у4ебен 4ас -как се държат у4ителите ,техни бисери бе ирони4но![]()
моля, все пак сме тук и да помагаме : )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.