.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!

Зздравейте!
    Пиша тъй като тази година аз съм поставена за един от организаторите на коледното тържество в училище за среден и горен курс,но никакви идеи не ми идват на ум,а трябва да дам предложения през седмицата :S моля вии помогнете ми с някоя идея!!! Благодаря предварително

Едит:Ако темата не е за този раздел нека бъде заключена или да не се пише в нея.

айде бе хора дайте някоя идея

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    мо можете да направите наи-сладка двоика,мис и такива надявам се пита6 за не6то подобно 6тото не успях да разбера съвсем

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Направете Хвани богат примерно или нещо др от пална лудница...

питах за идеи които могат да се включат към празненството по случай празниците .. мерси :* на тези които ми дадоха идеи

Голям фен Аватара на daru6a1
    Направете постановка на някоя коледна пиеска .. мис и мистър .. разни конкурси - за рисунки,стихотворения и др . .. танци, песни .. най-красив анимационен герой ..

това с мис и мистър е добра идея
    включи песни и танци.. забава да е
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

мерси за интересните идеи

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    мерси за интересните идеи
    Няма проблем .. Помагаме с каквото можем !!

Учител на годината......

Ше бъде доста интересно и да си разменяте подаръци

на нашите празненства винаги има крал и кралица на бала,състезание по танци напрмер.. избирате от публиката хора и правите състезание.. пускате им различна музика и който спечели му подарявате .. някаква грамота или дивотия ;дд ииии.. миналата година на коледното тържество се правеха скечове и беше пълен смях и беше много забавно : ) нещо от сорта на "комиците",но повечето ходят на актьорско майсторство и наистина приковават вниманието : ). Имаше иии конкурс "най-сладка двойка" Бяха снимали с една камера кандидатстващите двойки,а самите "журналисти" влизаха в ролите на мафиоти и ходеха с костюми и тъмни очила.. беше много забавно : )) надявам се да съм помогнала ; )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

^^ дам наистина много интересни предложения infatuation,благодаря

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ние правим и сцени имитира6ти у4ебен 4ас -как се държат у4ителите ,техни бисери бе ирони4но

моля, все пак сме тук и да помагаме : )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си