.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 435

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По твоята логика ти трябва да си изключително противен - аз твоя снимка не съм виждала.
    Моята логика не е за хора с недоразвит интелект, иначе реузлтата е невероятната тъпотия, която написа.
    Помоли ме, ще ти дам, другите така правят, когато искат нещо толкова много, че ги избива на олигофрения.

Аз никак не харесвам английските имена и не знам защо под "чуждестранни" масово се подразбира точно това. Изумявам се колко много навлязоха имена като Дейвид, Майкъл, Никол (това последното не е лошо като звучене всъщност и не е английско, но пък всяко 4-то момиченце се казва така). Слабост са ми испанските имена и най-вече Росалинда, много е красиво и е често срещано при тях, но е доста помпозно и не знам дали бих рискувала да си кръстя детето така, ако се очертава да живее в България. Компромисни варианти са ми Линда и Клара. Исабел и Анабела също ми харесват много.
    Що се отнася до мъжки имена, от по-нетрадиционните името Давид заема първо място и съм почти 100% сигурна, че ако имам момче ще го кръстя така. От българските много ми допадат Самуил и Калоян.
    Общо взето не си падам по комерсиални имена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си