- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпрос за парфюм..
Търся си парфюм с лек,цитрусов аромат. Нещо свежо такова да ти създава весело настроение![]()
Иии ако можете да ми препоръчате нещо,ще е чудесно.Пък и ако може да споделите за ценатаНо някак си не ми се дават повече от 70-75 и нагоре лева..
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Аз сега ползвам този на united colors of benetton
Беше някъде към 45-50 лв. от магазин Бонжур във Варна![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Червената ябълка на Донна Каран или зелената-много са добри![]()
To infinity and beyond.
Благодаря момичета.![]()
Очаквам още предложения![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Trueglow на Avon.Ползвам него и много съм доволна от него,а приятеля ми е влюбен в този аромат (има си причини де)![]()
![]()
Ти ако на Тру глоу му викаш лек и цитрусов....Това е толкова тежък и ориенталски аромат, не казвам че е лош, защото вече втора бутилка ползвам от него, но е мнооооооооооого далеч от това, което търси авторката.Първоначално написано от black_baby
Лично аз онзи ден си търсех дезодорант, и взех че се прибрах с комплект дезодорант и тоалетна вода. Става въпрос за Adidas Pure Lightness:
В магазина, от който си го взех правеха промоция : купуваш тоалетната вода (15 лв. ) и получаваш дезодоранта със същия аромат безплатно, и като помирисах аромата нямаше как да не го взема, много ми хареса. Точно свеж и нежен аромат.![]()
[quote="Undying"]Оу...Този на Адидас го обожавам... ама от кой гррад си? Аз съм от Пловдив и при нас комплектчето ( Кауфланд) е 11лвПървоначално написано от black_baby
Не че има значение де...парфюма е супер и е евтин
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
[quote="PepSsSi"]Ами аз за първи път го видях, а и магазина от който си го взех по принцип си е доста скъп, така че явно съм се минала, ама айде 2-3 лева ще ги преживея.Първоначално написано от Undying
Ама наистина е много хубав .
![]()
има на BU един син много е як