.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

въпрос за парфюм..

Търся си парфюм с лек,цитрусов аромат. Нещо свежо такова да ти създава весело настроение

Иии ако можете да ми препоръчате нещо,ще е чудесно.Пък и ако може да споделите за цената Но някак си не ми се дават повече от 70-75 и нагоре лева..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз сега ползвам този на united colors of benetton

Беше някъде към 45-50 лв. от магазин Бонжур във Варна
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на Infinity
    Червената ябълка на Донна Каран или зелената-много са добри
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Благодаря момичета.
    Очаквам още предложения
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Голям фен Аватара на daru6a1
    За цитрусов препоръчвам Citrus bene със зелена капачка - 3-4 лева .. в магазините за козметика.. Иначе имам много парфюми но за създаване на настроене не мога да определя кой ми е най-добрия По-детските аромати са подходящи за това което търсиш ..

Trueglow на Avon.Ползвам него и много съм доволна от него,а приятеля ми е влюбен в този аромат (има си причини де)

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от black_baby
    Trueglow на Avon.Ползвам него и много съм доволна от него,а приятеля ми е влюбен в този аромат (има си причини де)
    Ти ако на Тру глоу му викаш лек и цитрусов....Това е толкова тежък и ориенталски аромат, не казвам че е лош, защото вече втора бутилка ползвам от него, но е мнооооооооооого далеч от това, което търси авторката.

Лично аз онзи ден си търсех дезодорант, и взех че се прибрах с комплект дезодорант и тоалетна вода. Става въпрос за Adidas Pure Lightness:

В магазина, от който си го взех правеха промоция : купуваш тоалетната вода (15 лв. ) и получаваш дезодоранта със същия аромат безплатно, и като помирисах аромата нямаше как да не го взема, много ми хареса. Точно свеж и нежен аромат.

Град
    Пловдив
    [quote="Undying"]
    Trueglow на Avon.Ползвам него и много съм доволна от него,а приятеля м

В магазина, от който си го взех правеха промоция : купуваш тоалетната вода (15 лв. ) и получаваш дезодоранта със същия аромат безплатно, и като помирисах аромата нямаше как да не го взема, много ми хареса. Точно свеж и нежен аромат. [/i]
    Оу...Този на Адидас го обожавам... ама от кой гррад си? Аз съм от Пловдив и при нас комплектчето ( Кауфланд) е 11лв Не че има значение де...парфюма е супер и е евтин
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    [quote="PepSsSi"]
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Trueglow на Avon.Ползвам него и много съм доволна от него,а приятеля м

В магазина, от който си го взех правеха промоция : купуваш тоалетната вода (15 лв. ) и получаваш дезодоранта със същия аромат безплатно, и като помирисах аромата нямаше как да не го взема, много ми хареса. Точно свеж и нежен аромат. [/i]
    Оу...Този на Адидас го обожавам... ама от кой гррад си? Аз съм от Пловдив и при нас комплектчето ( Кауфланд) е 11лв Не че има значение де...парфюма е супер и е евтин
    Ами аз за първи път го видях, а и магазина от който си го взех по принцип си е доста скъп, така че явно съм се минала, ама айде 2-3 лева ще ги преживея. Ама наистина е много хубав .

има на BU един син много е як

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си