.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Коментари..

Интересно, защо и кой с какво право трие мненията ми ?
    Потребител съм сигурно вече от почти 3 години и почти всеки път, като влезна в сайта установявам, че са трите мненията ми.. Не може преди няколко дни да имах над 3 000 , сега да имам 2 947/8 , останалите минимум 50, къде са ?
    С цялото си уважение към сайта това е неприемливо за мене,,
    Някакви пикли с регистрации от няма и 6 месеца с по 20 000 мнения, където е писала в тема по 4/5 пъти на страница са по `почитни` потребители явно от тези, които не намират за нужно да пишат във всяка тема просто за `рейт` ..
    Наистина ще бъде по приятно ако това не се повтаря,, Отделям винаги време за сайта ви, опитвам се да бъда максимално полезна с нещо, а не просто да трупам мнения и в един момент просто всичко изчезва, защо >?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Не очкавай някой да ти даде адекватен отговр,най-много да отнесеш бан заради нещо ,което по на някой криворазбраната преценка е нарушение.Виж темите под твоята и сама ще разбереш за какво говоря!

След като не те интересува рейтингът, следователно същото се отнася и за мненията ти. Тоест молбата ти е отхвърлена.
    Второ - мнения не се трият за спорта ей така. Ако е имало тема, в която си писала ти, и ако тя не е отговаряла на правилата, и е била изтрита - твоето мнение също се счита за изтрито и ти намалят бройките.
    Другият вариант е просто да е станал "чат" в някоя тема и твоето мнение/мнения са били изтрити заедно с другите.
    Може би трябва да се замислиш къде и какво пишеш ти.
    Ти въобще замисли ли се като започна да пишеш тук, щото искането ти е супер необмислено..
    Лека вечер.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MrBig
    Не очкавай някой да ти даде адекватен отговр,най-много да отнесеш бан заради нещо ,което по на някой криворазбраната преценка е нарушение.Виж темите под твоята и сама ще разбереш за какво говоря!
    Не ти ли омръзна да дрънкаш, Големиийй, все едно и също, все едни и същи причини, все сме бед бойс, тцтц, разбрахме го това.

Бан се отнася за други причини, но не отказваме, ако някой прояви инициатива да го получи или сам си го заработи

Темата според мен приключи, понеже няма друг отговор на темата, но все пак да видим авторката дали е съгласна, после да не отвориш нова специална тема, че не съм дал право на слово
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    в света на приключенията ..
    и при мен става така обяснението беше чистка в Кофата.. до тук добре ама не влизам често в Кофата и когато не влизам в този раздел пак става така странно ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    не съм те засичал, затова и предполагам, че се ровиш в кофата... там темите се трият на определен период....
    определено не се рови там
    След като не те интересува рейтингът, следователно същото се отнася и за мненията ти. Тоест молбата ти е отхвърлена.

Мила, напиши, че те инт. рейтингЪ и всичко останало да ти подновят молбата.

Мега фен Аватара на machoka
    Онзи ден изтрих 100 страници груба сметка от кофата.. на страница има 50 теми. Всяка тема може да има 2, може и да има 2000 коментара..

дали някъде в тези десетки хиляди поста, не е бил и твоят скромен принос от 50 бройки ?

Същото важи и за други раздели спрямо това, което каза колегата над мен.. трият се някои теми, ако си участвала в тях се изтриват автоматично и твоите постове.

Можеш да бъдеш сигурна, че никой не те е погнал да ти трие специално пост по пост ; )

Има и още една вероятност - много теми отлежават в нашето бунище за теми. Ако темата ти е била преместена там то все още мненията които си давала там си стоят в твоята сметка. Когато изхвърлим боклука изчезват и тези теми.

Но определено хората от кофата ще трябва да свикнат с намаляването на темите защото кофата периодично ще бъде зачиствана от ненужните стари страници. Така правим сайта по-лек и достъпен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си