- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно първия път, с по-голямо момче.
Taka moita tema e polu sexualna polu lubovna. az sam na 13 toi na 16, no az mn go haresvam , ako sadim po dumite mu toi men sa6to.. no problema mu e 4e sam devstvena, toi qvno ima opit s takova momi4e i ne iska da "otvarq" pove4e.. takav izvod pravq az.. eto sega kakvo si mislq az :
dali e redno da se borq za nego PO VSQKAKAV NA4IN (da spq s dr) dali e po dobre da go ostavq ili da mu pokaja 4e ima dr po-vajni ne6ta koito moje da polu4i s men bez da pravim sex (ili pone 1 pat da mi e s nego) .. i moeto 4udene stigna do dilema posledniq varqnt koito mi se struva nai- uda4en se okaza i nai-slojen , parviq est. e nai-elementaren .. no az ne sam ot tezi momi4eta.. pak i obi4am trudnostite (ili pone taka izliza v kraina smetka) kajete mi kakvo da pravq ;(
мм кфо ще го направиш с някъф там, колкото да те разпечата и ще продължиш с приятеля си... на къде отива тоя свят..
зае*авай го..достойнството ти е по ценно от фактът, че е загорял, че и с претенции
ако те обича ще те обича каквато си !!
)
E da i az tfa mislq i go vqrvam ... ama kat' go vidq i kat' se zagovorime .. nz prosto kva prostotiq 6e izmislq ;xx qvno ne sam dostata4no obedena i iskam dr mneniqПървоначално написано от m1nik
![]()
Първоначално написано от m1nik
Егати от 13 вече ли се почва.... на къде отиваме.........
Както и да е, по въпроса: Както ''m1nik'' каза, не се занимавай с такива... продължавай напред, с горе вдигната глава и не го мисли!
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
13 годишна с 16 годишен!?
*зарежда автомата*
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Мисля, че като цяло е доста рано. Само като прочетох "ако съдя по думите му и той ме харесва"Хората казват много неща мило дете.
Самия факт, че не ще да си направи труда да те сефтоса си говори сам. Той въобще казал ли ти е, че иска, но не и да ти е първия?
НЕ го прави! Това е най-разумното решение
От колко време сте заедно въобще?
Да (про)дадеш себе си, за да "не му е неприятно" на тоя? Себеуважение? Достойнство?
Какви трудности можеш да обичаш ти, като си едва на 13, нищо не си видяла от живота и вече знаеш, че обичаш предизвикателствата!![]()
"Много го харесвам" не е достатъчен довод, за да дадеш нещо толкова значимо за теб на някой си на такава малка възраст. Да не говорим, че той явно иска да ти влезе под гащите, но пък не му се занимава. Уж "много те харесва", но го е гнус от теб, няма желание да си губи времето да те предразполага, изобщо неговата работа е на принципа "Нека някой друг свърши цялата работа, аз само ще бера плодовете".
Ти си малка и глупава. Много глупава. И писането на НЕкирилица ти е най-малкият проблем. Родителите ти имат голяма вина за това, че си едно момиче(бъдеща жена) без никакви принципи и морални ценности. Личи си къде липсва възпитание и диалог родител-дете.
И няма смисъл да ти се налива акъл в главата - твърде късно е вече. Няма смисъл и някой да се опитва да ти помага в така "трудният" избор - ти пак ще направиш това, което си измъдрила по-рано на своя глава, или пък, което 16-годишния, който не може да си го държи в гащите, ти е казал, че ТРЯБВА да направиш, иначе ще скъсате.
Единственото ми желание е да не виждам тема след седмица 2-3, месец, за мнима бременност на 13-годишна, понеже й свършили върху корема.
Не се карай така на момичето/в кръга на шегата разбирасе/, все още е неосъзнатоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Но Евала за думите! Личи си, че най-добре жена на жена може да си го каже! Определено огрома роля играят родителите тук... за съжаление не от към добрата страна.
Но нещото което ме учудва е, че днешните девойки на тази възраст та дори и малко по-големи не разбират какво дават, неразбират, че това което ще им бъде отнето е толкова значимо, че се помни цял живот.
Дори ме хваща яд на такива хора... Себеуважението го няма, има малко чувства и се спира всякаква мозъчна активност....
Нека кажем, че е неосъзната и да я потупаме по рамото!
Когато аз бях на тея години(не, че е било толкова отдавна) използвах разсъдъка си за нещо ползотворно, а не дали да дам на някакъв си страничен човек да ми отнеме девствеността, за да може приятелят ми да не ме зареже.![]()
И какви чувства? То тук чувства няма. Има един пубер, който го сърби, та две не вижда и една малка госпожица, тепърва навлизаща в пуберитета, която е като мекотело - без собствено мнение, без собствена позиция, без акъл.
Занчи от общи сведения забелязвам, че ако сравняваме хора от '89-та, '90-та, '91-ва та дори и от части '92-ра година с хора от '94-та натам разликата в мисленето, действията и всичко останало е Огромна/за съжаление в много малко случаи положителна/... Но както всички знаем всеки си е индивидуален стига да го осъзнае иначе...
След като написа това за годините се замислих и наистина...неможе да става въпрос за чувства... Нека се почешем по главатаи да продължаваме да се учудваме на новите поколения...определено ще променят света!
Търсенето ти приключи! Аз ще те разпечатам, за повече инфо пиши на ЛС.![]()
Ти виждаш ли се въобще какво пишеш?И това го пише 13 годишна...на къде отива младото поколение не ми се мисли...
Надявам се темата да е ебавка.![]()
Стига глупости. И аз на 13-14 ходех със 17-18 годишни. Но и през ум не ми е минавало (буквално) да се стигне до нещо повече от целувка.Първоначално написано от Pwnmaster
А авторката ако го направи това, което си мисли, един ден сама много ще съжалява, че заради някакъв 16 годишен малък келеш е загубила достойнството си.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Момиче ти к*рва ли ще ставаш или какво? Напрао отиди на магистралата на бързо ще те отвори някой загорял старец...Акъл поне малко имаш ли в главата ми кажи... "харесвам го много" и какво като го харесваш и аз харесвам да ям шоколад айде ся щото няма шоколад да се хвърлям от моста
"според думите му и той ме харесва" да си чувала че хората казват това което искат да чуят другите? 1во на 1во това е харесване никаде не става дума за чуства и то истински.Това че той не иска да те отвори а иска друг само си говори че не те обича...а просто иска да си те е*е...Осъзнай се малко бе момиче та ти си на 13...аз на 13 си мислих за това как да влезна в свястно училище,а не как някой батко ще ме изч*ка и после ще се дам на друг батко който да ме използва за секс играчка...Вярно и аз си изгубих девствеността раничко...ама не бях на 13 бях на 15 и скоро щях да стана на 16..и не съжалявам знаеш ли защо защото с това момче сме заедно вече година и половина
а ти с този използвач ще си докато не намери друга "малка пикла" която да му върви по свирката.
![]()
Това е истината надявам се да се осъзнаеш,а не да съжаляваш и да изхабяваш всички носни кърпички във вас. Айде със здраве![]()
1. Той,ако наистина те обича,няма да те кара да правите секс.
2. Дори и да се стигне до секс,ако те обича,няма да мисли как ще те отваря,а дори ще се радва,че ти е първият.
3. Нещо ти е объркана историята и не знам какво иска той и какво ти.Само едно ще ти кажа.Любовта не се показва,а се доказва.Ако ти говори само на думи,без да ти го доказва,недей да му вярваш и да спиш с него.А и си малка,недей да правиш това толкова рано,след време ще има по-подходящ човек,който да ти е доказал,че това не е най-важното за него,повярвай ми.А за това,което каза,че искаш да спиш с друг,за да не те отваря той и да е доволен,ще най-тъпата ти постъпка,която би могла да измислиш.
С една дума - остани си девствена и не прави глупости.
Като не иска да си го на*ука сам ..Първоначално написано от VaneskataV
Първо си прекалено малка за секс, второ ако нещо стане на него ще му е през патката за тебе, трето не си заслужава първия ти път да е с някъв путьо .. ЗАРЕЖИ ГО!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
mersi na vsi4ki koito otg. temata ne e bazik ... i to4no tova iskah da 4uq... ot nqkoi drug... sa6tnost tarsq podkrepa ot nqkoi po-zdravo misle6t, za6toto izgubih nai-dobrata si priqtelka.. sega tq ne e v BG i nemoga da se svarja s neq .. a "vsi4ki ostanali" vie znaete kakvo imam predvid me navivat na prostotii ;xx pak kazvam blagodarq za otg.![]()
На 13 години си какъв секс, кажи му че си малка и да почака да пораснеш ако не е съгласен го заеби ,щом се чудиш значи неискаш да го направиш ,небъди от модата "модерно е да съм курва '' на 13 да се ебем като животни''Първоначално написано от VaneskataV
Авторке на 13 си и си прекалено малка да правиш секс .Къде си тръгнала да се ебеш на тия години.Още 2 годинки можеш да изчакаш преди да се ебеш.Той ако те обича наистина ще остане с теб.
Моето мнение е ,че нямаш никакъв акъл в главата.Ако искаш се еби с други ако искаш недей мен не ме бърка особено ,но ти казвам ,че си малка за такива работи.
--------------------------------------------------------
[b]На 13 да правиш секс
?
-Бе ти добре ли си..??Прекалено малка си за секс,а и той ми се струва доста загорял..Изчакай поне 2-3 години докато го направиш..А и той щом те обича би трябвало да те изчака..А и не си заслужава - първият ти път да е с такъв човек..Махни го
Добре,той ти го казва - ама показва ли го..Любовта не се казва,а се доказваПървоначално написано от VaneskataV
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ами аз май не разказах всичко: Значи той ми каза че нямало как да тръгнем, защото немога да му давам всичко (секс) и каза че ако бях с 2 години по-голяма нямало да има никакъв проблем! Та аз реших: ще продължим да си пишем.. да си говориме да излизаме насам натам .. един вид да поддържам огъня :Д .. и след 2 - 3 годинки :Д ... в смисъл няма да го отрежа напълно, просто няма да искам да съм с него :Д pak mss za otg.![]()
n0-cepuo3en npoB/\eM ~> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=302755
+1Първоначално написано от BePoHuKa
Авторката-не бъди толкова найвна...
1 много си малка
2 той е малък
3 любовта за тинейджъри които се влюбват и разлюбват не е любов
4 може да иска само секс
5 подсъдим е
6 целия живот е пред теб
не бързай с нищо
love is gone!