- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно първия път, с по-голямо момче.
не си ли малко малка за секс ?![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ти си на 13 и си мислиш , че ще тръгнеш с 16 годишен батко ? хъъъх .. не лъжеш сесамо ще те използва няколко дена , колкото да си напрай кефа и няма повече да го видиш , за което много ще съжаляваш .. но решението е тфое
мисля , че си мн малка за такова предизвикателство
![]()
Абе, не съм много съгласна, защо да няма чувства на такива години, в случая май наистина няма такива, обаче според мен няма значение дали ще си на 13 или на 45, когато ще заобичаш. Въпроса е в отделните индивиди, някой може да сбърка любов със нещо друго (зависи от ситуацията), не мислите ли?Първоначално написано от Metatron
Всичко зависи от теб, разбираш ли? Ние, нито те познаваме, нито познаваме момчето, нито знаем какви са ви взаимоотношенията.
1.АРЕ пиши на КИРИЛИЦА аа???
2.като толкова искаш да си с него ... зако трябва да му изневеряш с някой който да те "отвори" както казваш и тфа е само да се възползваш да ти направи услуга един вид като толкова искаш да не си девствена и той да прави секс с теб ми "отвори" се с една краставица ...съсипи си първия път с неудушевен предмет или с някой който не обичаш, не харесваш, мразиш, а може би даже и не познаваш .... по-добре си намери друг а не да се прецакваш но ако не искаш да късаш с него направи го с краставица ..... не се бз
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ako sadim po dumite mu toi men sa6to..
ако съдим по думите му? Ти с думи ли живееш или с действия?
Не си прави разни заключения съдейки по еди какво си, а погледни реално на нещата .. на 13 и неси готова за секс ..
няма да коментирам "изводите" до, които си стигнала ..
no problema mu e 4e sam devstvena ..
да ти имам проблема просто ..![]()
гръмни се келешче заблудено![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Виж сега моето момиче не можеш ли да разбереш ,че той иска да прави секс с теб и после най-вероятно след като си е задоволил своите нужди ще те зареши и че ще се почувстваш много зле ще се чувстваш използвана и като евтина кур..,и това не е довод ,че го харесваш и заради това да изгубих нещо толкова важно като своята девственост,да не говорим че си прекалено малка за да водиш полов контакт.Съветвам те първо намери истинската си любов и чак тогава прави каквото искаш или поне да станеш на 16-17 години. Още нещо не си видяла от живота а за секс ми говориш. По-добре гледай учението прителите си и забавлението с умерени граници отколкото секса. Това е лично твой избор но ти казвам правиш грешка и то голяма.Мисля че трябва сериозно да говориш с родителите си по тази тема преди да е станало прекалено късно и като пораснеш да станеш някоя която е е е..ва с един тон мъже. Не искам да те обидя но мисля че ти искаш да правиш секс само защото сигурно приятелките ти вече са го правили и се хвалят и се чувстваш някакси не на мястото сред тях или те те потикват но помни от тях нищо няма да излезе. Държи се на девствеността ,защото си прекалено малко и не му е времето да мислиш за такива неща. По точно мисли ама не го прави разбирам че си в пубертет и че хормоните те блъскат в сичка сила но се контролирай .
Първия път трябва да е с човек с който наистина се обичате недей да спиш с 1вия срешнат заради него .. помисли малко заслужава ли си? Щом не иска да го направи значи не те обича достатъчно. Разликата в годините според мен е допустима няма значение стига да се обичате това ти е най малкия проблем.
Моя съвет е да останеш с него,но недей да го правиш с друг само за да му угодиш даже си мисля,че като стигнеш до този момент с другото момче ти самата ще се откажеш.Продължи да си с него, но той е по голям има си нужди една от които е да бъде сексуално задоволен.Може би след време ще се реши да го направите.Просто се опитай да му покажеш какъв човек има до себе си и,че не трябва да те игуби.Остави той да реши ако те обича достатъчно няма да му е проблем..И успех .
ти си ритард!![]()
![]()
абе момиче зарежи го
не иска да отваря?? интересен тип хах а ти откъде си го правиш този извод,смисъл казвал ли ти го е или ти си го мислиш поради някаква причина? ако е второто,ще ти кажа,че за да има някакъв проблем с тва значи трябва да се е случило нещо особено,щото те обикновено обичат да 'отварят'..както и да е.според мен на 13 си малка, и аз на 13 имах период,в който си мислех,че искам секс хах,обаче в последствие осъзнах,че съм грешала-почакай малко.пък и той е на 16-повярвай ми, не може да е чак толкова опитен,като прибавим тва,че ти си прекалено малка,значи не смятам че си заслужава тва да ти е първият път.на 13 не можеш да прецениш толкова добре кога харесваш някого и кога го харесваш дотолкова че като настъпи първия път да не се почувстваш НЕготова и да стане една каашааа..почакай малко и ще видиш,че ще срещнеш някого,когото ще харсеваш толкова,че няма да ти дойде наум да пишеш такива теми,защото ще знаеш,че го искаш със сигурност![]()
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Ще ти кажа само една дума: ПОРАСНИ
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
както виждам освем че си малка не си и готова за това а пък не си губи дественоста толкова рано поне изчакай най малко до 14 и половинаабе ако почне да те кара да го правите и ти досажда много значи те използва така една приятелка имаше гадже и като го направиха той я заряза така че НЕ ГО ПРАВИ !!
по добре изчакай
![]()
![]()
Питай ваще те ще ти кажат какво да правиш...И спри да гледаш филми...
..,а преди имаше хубави филми-детски.
по темата- стани на 18..., на 13 години, ЛЕЛЕ
vij moito momi4e ne se hvurlqi s glavata napred s ne6to podobno.... posle 6te ima da sujalqva6 dulgo vreme... suvetvam te da go zareje6 toq idiot qvno 4e ne si zaslujava...![]()
Първоначално написано от VaneskataV
Не мисля, че на 13 му е правилната възраст за секс.Залягай над учебниците и не мисли за такива глупости.
qqq po dobre go ostavi nito 6te e purviqt nito posledniqt koito nqma da go ogree,6te si nameri6 dryg koito da te otvori da ne bi da sa se svur6ili mom4etata,a i spored men toi ne zaslyjava da se jertva6 za nego,namerisi nqkoi koito da hresva6 istinski i toi da te haresva razbirase,az sum sigyrna 4e sled izvestno vreme 6te go zabravi6 i dori nqma da se se6ta6 za nego,vse pak kakvoto i da napravi6 ti pojelavam kusmet \/
Nikoga ne sum pozvolqvala na y4ili6tnite zanqtiq da pre4at na obrazovanieto mi.
стани поне на 15, тогава мисли за секс...![]()
Дете, малка си още, какво значи "според думите му и той ме харесва"? Ако наистина те харесваше, мислиш ли, че ще те кара да правите секс? Ти си просто някаква секс играчка за него, и недей да ставаш ку*ва на 13 години. След година да кажем ще срещнеш някой по-добър и ще ти се иска да не си си изгубила дественоста с този... Е, вярно е че и аз правих секс млада (на 14) ама пък не с такъв идиот! Не се давай на тоя! Ако те обича с радост ще те "отвори" и ще се радва че е първият с който си го правила!
Съвета ми е: Не!!! Зарежи тоя идиот!
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD