- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Maйка ми да.От секс, до пушене на треваВсичко знае за мен.
в никакъв случай.ако знаеха каква съм,щяха да ме изгонятиначе пред сестра ми не ми пука вее и и казвам всичко
мама горе - долу, ама баща ми само си мисли така...![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Първоначално написано от MyAll
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не мисля![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
+1Първоначално написано от Newsgirl
Ако живееш – живей честно! Живей така,че никога да не причиняваш сълзи в очите,на хората,които обичаш и които те обичат.
Да, казвам им всичко . И точно поради тази причина те ми имат доверие.
Ами по принцип аз рядко разкривам какво мисля или чувствам и може би в голяма степен не ме познават .
Един родител най-добре познава детето си... ако си мислиш, че не те познават, жестоко се лъжеш.. те са те отгледали, те са ти бърсали гъза, мислили са ти, мислят ти и ще ти мислят доброто... те те познават от до... много треа си заблуден да си мислиш обратното, сеш' се?
Дам..при мен е същотоПървоначално написано от Elm0
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Не.Не знаят за по-лошата страна от начина ми на живот.Не им и трябва да знаят.
Първоначално написано от eliyiy
Не знам...Доста ме объркват.Може би да и точно затова ми нямат доверие.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Майками ме познава по-добре дори и от мен няма някой друг който въобще да ме познава
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
въобще не ме познават.съвсем различна съм в къши и с компания![]()
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
Апсолютно всичко знаят за мен и ме познават отлично![]()
определено НЕ
не мисля![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd