- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Много ясно,че да!![]()
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Определено НЕ. Винаги когато направя нещо те ми казват "Не сме го очаквали от теб мислехме си,че вече си голям човек и расъждаваш правилно,но все още си малко дете"![]()
Дам,определено! Знаят всичко. Пък и аз много си приличам с тати, така че ...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от viksit0y
After a hurricane comes a rainbow. <3
Абсолютно никой не познава тъмната и лоша част от мен.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Пред тях се държа като нормално дете,а извън семейството си съм мъж вече,как да го обясня... На 15 години съм и от около една година съм спрял да им искам пари за дрехи и други работи и или си спестявам,или правя някакви далаверки,това-онова и си изкарвам пари,но за тях съм все още малко дете...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Определено не.Смисъл вкъщи се държа добре,обаче те не знаят много неща,които не им казвам,защото очевидно не е нужно да научават.
Майка ми знае повече за мен, отколкото баща ми. С майка ми споделям проблеми - всякакви. И любовни и училищни... Докато баща ми знае малка част от мен, но не всичко... Нз някак си не мога да си отпусна пед него така, както пред мама.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И двамата ме познават..
споделям им повечето неща, и на двамата..![]()
само че.. внимавам какво говоря пред тях.. по-скоро КАК говоря, защото с приятелите говоря по един начин, със съучениците- по друг, а с роднините- по коренно различен..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+1Първоначално написано от Fruity
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
твърдоо не
Не.То така и така не съм близка с тях,не са ми помагали.За 1 тъпа оценка миналата вечер ми направиха такъв скандал,просто...толкова тесногръди и комплексирани хора...няма как да съм близка с тях.Но въпреки това и без тяхната подкрепа съм си супер.![]()
Ми да ме познават,да ме познават , колко да ме познават ?Аз не им споделям много,макар че трябва да се споделя .. познават характера ми,но не знаят като изляза от нас кво се случва навънка или кво си пиша по скайп.
определено не![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
няат възможност ;д;д![]()
Не,мислят си че ме познаваш но всъщност си нямат идея каква съм и съм сигорна че е по-добре да вярват че съм такава каквато искат те...сигорна съм че епо-добре да не знаят коя съм...
black
и при мен е така не искам майка ми да ме познава този който съм наистина ...Първоначално написано от Natalito94
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
+Първоначално написано от zoreto
изобщо не ме познават...и по-добре за тях![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....