- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
е не напълно
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Баща ми- изобщо не ме познава.
Майка ми знае, че не съм идеал, осъзнава и че съм различна пред нея и пред приятелите си, но все още не е вникнала в разликите.![]()
Не съвсем.
Не се откривам напълно пред абсолютно НИКОЙ.
донякъде...А аз, дали ги познавам?
Майка ми - да, 90%
Баща ми - не толкова ;д
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.
мислят си че знаят всичко (и така трябва)..но всъщност си нямат и на идея :P ...държа ги далеч от приятелите ми за да не се изпуснат за нещо и да не разберат повече от колкото трябва
![]()
Първоначално написано от Monnie
Твърдо НЕ![]()
The time's for sobieski
Естествено!Все пак живея с тях ..
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Да , 90% ме познават. Даже като бях по-малък и като ходихме с приятели да пушим и пием , ставам в 8:30 , подготвям сумата , която трябваше да нося и викам хайде аз излизам... След 1 литър бира и седем цигари се прибирам в къщи и майка веднага разбра , че съм пушил и вика , аз знаех какво ще правите , само като ми каза кога ще излизаш... И аз като в небрано лозе...![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Абсолютно. Винаги съм искала да ме познават каквато съм, защото не съм от хората, които могат да се преструват. И дори да направя нещо, което умишлено да скрия от тях, не много време след това им го разказвам по собствена воля.
Не, пред тях не се държа естествено, а какво остава да им споделям.
+1Първоначално написано от TeenageDream
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Ами уж ме познават .. но има моменти в които се чувствам като непозната .. пфу![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Донякъде..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не, може би пред тях съм една, но извън вкъщи - коренно различна.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Горе/долу..
За баща ми не съм сигурна,но майка ми да.Държа на отношенията си с нея.Все пак тя е единственият човек,който никога не би ми пожелал лошото.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Не, въобще.
Нямат си идея нито какво съм преживяла, нито за другите неща в живота ми освен даскалото.
И честно казано не ми е приятно така, но съм сметнала за по-добре да не им споделям. Нещата са твърде сложни, а и знам, че няма да ме разберат, не искам да се караме заради мои глупости.
Познават някаква част от мен просто.
не.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
на 50 % макс
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
+1Първоначално написано от nikitka_
![]()
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()