- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА АЛКОХОЛА
Здравейте ! искам да ви попитам кой алкохол с кой не трябва да се смесва...
Като виждам nickname-а ти ти предлагам да го караш на вода![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Ами на мен не ми е яко да смесвам вино и бира с каквото и да е, ама може само при мен да е![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
бира с водка, бира с уиски, бира с ракия... еееееххх..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Където и да се добави водка, става мазало.![]()
Бира с водка.. ой!![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ъх... да... особено ако е с червено вино, тогава картинката е истинска разкошност...Първоначално написано от PinkFloydSound
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Най-гадното е бирата да се пие първа. Тя трябва да остане за най-накрая, а аз ВИНАГИ от нея почвам.![]()
![]()
![]()
П.П. Абе, само на мен ли ми харесва как мирише джинът? Направо обожавам миризмата му, мирише супер якото, на някакви подправки.
железен шлифер - бира с ракияВсичко това са си коктейли. Бира с водка - боздуган. Бира с текила - шамар с тухла. Бира с мента. Отделно мастика и отделно бира. Всичко това са смъртоносни комбинации, които аз харесвам много
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
енергийна напитка с водка
ауу страшноо![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз една вечер 2 патрона водка
1 патрон мента
4 бири
и една 10ка некфа ганджа вмирисана, после ме събираха от кея.![]()
Първоначално написано от Pwnmaster
Съгласна съм с теб![]()
А иначе... те хората са казали...
Водка + Бира = Кой ше ме прибира ?![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
A аз от вино с бира ;дПървоначално написано от Lettuce
Докато си бях напълно трезва изведнъж се тръшнах на земята и от тогава малко ми са мътни спомените ,но определено не бяха хубави и имаше много излагации![]()
[quote="realantisocial"] Бира с водка - боздуган. Бира с текила - шамар с тухла. quote]ибах ги в наименованията братче
![]()
.!.
И да ми сервираха нямам намерение да ми гледат сеирите в заведениятаПървоначално написано от ClockworkOrange
при смесване на повече от 3 вида всичко ми става мн красивоа аз съм от новобранците
изобщо не нося на алкохол
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
хахахахахахахПървоначално написано от antiWHAT
Аз няма да се обаждам кви алкохоли съм смесвала и как съм се прибирала жива, здрава и немъртвопияна като пич.
НЕ ПИЙТЕ ВОДКА! (въпреки, че водка с ред бул си е мн добро)
Иначе принципно алкохолите не е добре да се смесват, като изключим водка с вермут.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Гледам да не ги смесвам, че после много повръщам мамка муЕдин път не мога да се напия зверски, без да не повръщам после
![]()
Audio ergo sum
Каквото съм научил до сега за алкохола.
Бирата напива трудно и все пак напива.
3 алкохола не е готино да се смесват![]()
Пие се бавно,за да не стане като при турците в Опълчрнците на Шипка![]()
Водката не е хубаво да се смесва с друг алкохол.
Разредителите не са чак толкова лошо нещо![]()
Ако ще пиеш яко е хубаво да си ял нещо преди това,особено,ако е по-мазно.
Силен и слаб алкохол не е хубаво да се смесват.
Ако си клатиш главата наляво надясно бързо и усетиш,че картината не идва на време е хубаво да спреш![]()
След като пиеш на екс е хубаво да си починеш малко.
Ако си на дискотека кат се напиеш,може още да пиеш,ако танцуваш много,защото движението отрезвява бая![]()
Не е хубаво да пушиш,ако си се напил твърде много.
Не е лошо да пиеш много вода преди да легнеш,ако искаш сутринта да не те боли глава.
Иначе за мен Мастиката става за пиене само ако е с мента,тъмната бира не ме кефи много,виното не става,а мартинито изобщо.Всичко друго е на 6.Обожавам Текила с лимон и сол,Джин,Бира и Бейлис.
Тва е от мен :P
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
еми като за начало не ползвай бирата за разредител на нищо твърдо. Има алкохоли, които могат да се смесват, нарича се коктейл. Само че обикновено това са ликьори или нещо твърдо с точно определен ликьор. Можеш да смесиш мастика с мента. Но в никакъв случай не прави следните опити
ракия, водка, мастика, текила и изобщо всичко твърдо с бира
водка с мастика (ще кажете, че става, не, от опит го казвам)
твърдо с вино
вино с бира
има и още.
За мен най-големият кошмар е бил червено винос водка...... лелеееее не искам дори да си спомням. А дори не бях пила много. Просто комбинацията ми разката фамилията.
наистина, най - хубаво е да се пие чисто. Само че това с марките не съм много съгласен. Няма да имаш никаква промяна ако изпиеш 50 грама Сливенски мискет 45 градуса и 50 грама Ямболска гроздова пак от 45 градуса или просто 100 грама от едната или другата.
А иначе, понеже са ме питали, обяснявам принципа, заради който не се мешат газирани напитки (в това число и бирата) с твърдо. Газировката съдържа въздух. Когато пиеш газираната напитка, ти вдишваш част от този въздух. Алкохолът се усвоява в кръвта много по - бързо вдишан, отколкото изпит. Когато пиеш газирано и твърд алкохол, алкохолните пари се смесват с въздуха от газировката, който вдишваш (и затова от газираните напитки почваш да издаваш разни звуци) и директно се поемат в кръвта. Затова не се пие алкохол с газирано.