.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: БУЛИМИЯ

Град
    Шумен
    foreverr, само аз си знам какво съм преживяла, може и да не ти се вярва, но аз имах наистина огромен проблем с храненето, бях стигнала до там, че не слагах храна в устата си, а хапнех ли нещо, било то и половин мандарина хуквах в тоалетната да се изчистя. Виж може само да се гадае какво се върти в главата на момичето, но според мен тя НЕ Е дебела, нито има проблем с килограмите, просто това е на нервна основа. И повярвай ми, знам какви са последствията от булимията, още си ги нося .
    bullshit8 най-малкото което може да се получи от това повръщане е да си докараш гастрит, а да не говорим какви други последствия може да има върху гърлото ти. Недей да продължаваш с повръщането, има други начини да отслабнеш ако толкова го искаш- спорт, плодовете, зеленчуците, пилешкото, но не и така.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Цялата история с повръщането е много неприятна. Това не е естествено, затова при някои се получава толкова трудно. Но не мисля, че авторката на тази тема има проблем, който е нерешим. Всичко е на психическа основа .

Това,за което говори авторката не е булимия все още ако не продължи да повръща тогава стомахът ще привикне сам да отказва храната и когато дори и да не и се повръща тя няма да има избор.На 28 сепрември започнах глад...глад защото за 1 година напълнях драстично подари това че не пия едни антибиотици за инсолин..както и да е и когато приятеля ми разбра,че вредя сама на себе си каза,че докато не отида в болница и не му докажа ,че ще започна да се лекувам и да мина на диета няма да стане,че ако сама не мисля за здравето си няма кой друг.Не отидох на лекар ..излъгах го че си пия вече лекарствата и ям плодове зеленуци...аз съм на 18 ,а той на 31.. както и да е започнах на 28 септември 10 дена ябълки и чай започнах и всеки ден фитнес ...нямаше ден в който да не ходя след училище...дните минаваха издържах така 1 месец...в лицето бях като восък...бях всикнала да не ям не изпитвах глад само трениране ..дори нз как и издържах имаше периоди когато по 3 4 дена бях само у4или6те тренировка кафе прибирам се лягам и това е без никакво ядене само цигари и кафе ..но успях на 28 октомри стана месец ...казах си ще гладувам още 1 месец до края на ноемри ще стана това което винаги съм мечтала и ще ссе видя с приятеля ми ... вече бях свалила 15 килограма за 1 месец ..когато на 3 ноември когато започнах да отброявам дните на 2рия месец бях минала да хапвам зеле с моркови,защото наще започнаха да се притесняват опитвах се да ям ,но не ставаше изяждах половин грейфрут след трениране като се прибера и ми ставаше тежко като имаме предвид 4е преди и 4 6околада мога да изям тогава след сяко хапване нна греифрут или малко зеле стомаха ми започваше да ври да ми става лошо и просто отивах и го повр1щах и така не след нколко дена се озовах в болницата за операция... провали ми се и тренирането и сичко ...незнам защо го споделям може би защото не съм го преживяла все още ,защото знаех ,че до края на ноеемри ми оставаше месец и бях издържала месец вече ...казвам ви го с цел да не рискувате или поне ако рискувате да знаете до къде води глада ,заради който се стремите да сте 50 кг едва ли не ... за 3 4 кг нямате смисъл от такива неща като повръщания глад и тем подобни...аз се радвам в момента ,че задържам свалените 15 килограма макар,че месец не тренирах и седях в нас заради операцията и се надявам сега да прдължа от 4-ти започвам пак и до края на януари ще очаквам нови резултати няма как едно е 3 4 килограма да има6 друго са 10 да имаш

Аз съм висока 168см тежа 45 килограма Не пазя диети И моите гърди не са кой знае колко големи, но си ги харесвам Ако искаш някой да хареса тялото ти, самата ти трябва да го обикнеш А и няма идеални хора. Те повечето момчета имат коремчета.... а искат ние да сме слаби и стегнати.... Зарежи да не ти пука

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от 3dintaMm
    нищо общо с тва на phantomar .... яж си каквото ти се яде и не повращай но не се тъпчи... тфа с плодовете го забрави то пак е вид диета просто има повече витамини ... а спортуването едвали толкова ще отслабне колкото да си стегни мусколите ;]]
    По твоето мнение дай всички да се тъпчем с чипс и кола и да не се движим ... А после защо 50 % от населението е с шкембета ..
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Не мисля,че е булимия ... Булимията е когато се храниш по много ,а после отиваш в кенефа и го повръщаш ,а след време стомахът ти отхвърля храната... само болен мозък ще ходи да си бърка в гърлото ,за да повърне...

Re: БУЛИМИЯ

Цитирай Първоначално написано от bullshit8
    Имам склонност към болимия....да страхувам се

Ще започна от самото начато..Явно това е един обикновен тийн проблем с който аз не мога да се справя..Като малка бях много пълна.В училище много ме тормозеха и тази дупка остана в съзнанието ми, и все още не мога да я запълня!Порастнах малко ,станах на около 14 и след като имах проблеми в училище и вкъщи просто спрях да ям.Около 3 седмици аз бях изяла най-много една краставичка.Нямах апетит .Рязко отслабнах.Отново почнах да се храня но много по малко от преди.Минаха още 3 години и малко по малко отслабвах.Сега съм на 17 ... Висока съм 171 и тежа 59 килограма.Лятото бях 53 и се харесвах.За мен идеалното тегло за моята възраст и височина е 49-50 кг.Отново започнах да пълнея.От известно време се опитвам със диети и фитнес да отслабна ,но без никакъв ефект.Днес 07.12.2009 г. аз за пръв път повърнах обяда си.Не изглежам много зле но не харесвам тялото си когато е без нито една дреха по себе си.Незнам какво да направя не изпитвам голямо желание или пристрастеност да връщам храната си всеки път.Чудя се ако продължа ще мога ли да спра...
    Един съвет - момчетата не харесваме момичета, дето са само от кожа и арматура.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Как, по дяволите, повръщате насила? Аз съм пробвала, но никога не ми се е получавало.
    Да, наистина, как повръщате насила???

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Как, по дяволите, повръщате насила? Аз съм пробвала, но никога не ми се е получавало.
    по-добре ще е яко не знаеш ,веднъж опиташ ли спиране няма много е трудно казвам ти от личен опит.Дори и да успееш да се храниш после идеята за повръщане и слебеене никога не изчезва от главата ти.

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    по-добре ще е яко не знаеш ,веднъж опиташ ли спиране няма много е трудно казвам ти от личен опит.Дори и да успееш да се храниш после идеята за повръщане и слебеене никога не изчезва от главата ти.
    Не, аз нямам намерение да ставам булимичка, но просто питам, защото при мен се получава мн трудно и никога не успявам да повърна всичко. Например веднъж по погрешка изпих вода с тор за цветя в нея и трябваше веднага да повърна, а не знаех какво да правя.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Здравей!Недей да правиш глупости!!Висока си 1.71 и тежиш 59 кг...какво повече искаш??Да умреш ли искаш??Знаеш ли колко такива заблудени момичета като теб страдат сега,заради тези диети и повръщания???Замисли се дали искаш да си съсипеш живота,заради някакви прищявки...

Повърнала си един път и вече мислиш,че си склонна към булимия?
    Я се овладей бре дете!
    Fashion is my passion.

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Не, аз нямам намерение да ставам булимичка, но просто питам, защото при мен се получава мн трудно и никога не успявам да повърна всичко. Например веднъж по погрешка изпих вода с тор за цветя в нея и трябваше веднага да повърна, а не знаех какво да правя.
    Завираш си четка за зъби/пръст/ръка .. каквото се сетиш, в гърлото.Като стигнеш до небцето натискаш и би трябвало инстинктивно да стане като го раздразниш.
    Но недей да почваш да повръщаш,защото ако свикнеш,трудно се спира,а е отвратителна картинка.
    Fashion is my passion.

moonlightxoxo
    Guest
    Виж сега..аз повръщам и ти казвам че ще ти излязат ранички по гърлото и пръстите ..това което го повръщаш разваля зъбите ти..Аз започнах сега не мога да спра..като знаеш че можеш да го повърнеш си казваш защо пък не? съжалявам за деня в който реших да пробвам..прави си упражнения..спортувай това е решението.Повярвай ми,не ти трябва..когато семейството ти разбере ще са съсипени..ще те карат по психолози и клиники..не ти трябва да си анорексичка сигурна съм че и така си много хубава..сега искаш да си 45-50 после 40-45 и така..аз бях 45 исках да съм 40 е станах 40 после си казах "Защо пък да не съм по-слаба?" и какво станах 35 ..сигурна съм че сега съм ги качила но не мога да кажа точно колко,защото в нас скриха всички кантари от мен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си